This is my life #week35

Week 35 is voorbij… EΓ©n van de verdrietigste weken uit ons leven, afgelopen woensdag hebben we ons lieve maatje moeten laten gaan. We wisten dat het eraan zat te komen, hij was tenslotte al bijna 12 jaar oud en lichamelijk niet meer in goede conditie, maar dat het zo snel zou gaan…

Instagram

De afgelopen dagen heb ik veel foto’s terug zitten kijken, en kwam onder andere deze tegen. Het strand, dat vond hij het aller- allerleukste uitje. Ik ga binnenkort alle digitale foto’s in een mooi album laten afdrukken, zodat we de foto’s altijd bij de hand hebben.

Instagram

We kregen zoveel lieve kaartjes, bloemen, reacties hier op mijn blog, op Twitter, op Facebook… Het doet ons erg goed dat iedereen zo met ons meeleeft, bedankt daarvoor!

Afgelopen vrijdag hebben we zijn as opgehaald bij het crematorium, het was fijn om hem weer mee naar huis te nemen, hoe vreemd dat misschien ook mag klinken.

Instagram

Ik had de rest van de week vrij genomen, en dat was maar goed ook. Er kwam helemaal niets uit mijn handen, ik was een paar dagen totaal lamgeslagen. Natuurlijk ging ik wel wandelen met Benthe, en deed de noodzakelijke dingen zoals de was, maar verder? Niets, helemaal niets.

Zaterdag ben ik met Benthe op een paar plekken mijn broer wezen aanmoedigen, die liep de “Omloop van Flakkee”. Dit is een wandeltocht van 110 kilometer, de start was vrijdagavond om 19.00 uur, en zaterdagmiddag is hij op hetzelfde punt om 16.35 uur gefinished. Je begrijpt dat hij best wat mentale ondersteuning kon gebruiken, dus zijn we om de beurt naar Flakkee gereden om hem aan te moedigen. En uiteraard zijn we trots op hem dat hij deze zware tocht volbracht heeft!

Instagram

Zondagochtend, na weer een nacht slecht geslapen te hebben, zijn we met Benthe naar het bos geweest, dat deed me goed. De heide begint al aardig in bloei te staan, en dat leverde dit mooie plaatje op. Dit stukje was het favoriete plekje van Beau van dit bos, zoveel plekjes om zijn bal te verstoppen… πŸ™‚

Instagram

Er lagen al heel veel denne-appels in het bos, en ik besloot ter plekke om er wat mee te nemen voor thuis op de tuintafel. Gelukkig hebben we altijd plastic zakjes aan de hondenriem hangen, dus kon ik lekker rapen. Het is tenslotte september, dus tijd voor gezellige najaarstafereeltjes binnen en buiten.

Instagram

Gisteren heb ik na twee weken mijn nagels weer eens gelakt. Eerst had ik natuurlijk 1,5 week de Alessandro Striplac op mijn nagels, daarna heb ik mijn nagels een paar dagen lakloos gelaten, mijn hoofd stond er niet naar. Je ziet één van de nieuwe kleuren van Catrice, 15 Denim Moore, binnenkort laat ik je duidelijkere swatchfoto’s zien. Ik zag de nieuwe kleuren afgelopen vrijdag bij het Kruidvat.

De afgelopen dagen zijn er geen reviews verschenen op Beautyspots, ik kreeg gewoon niets “op papier”. Ik hoop dat me dat de komende week weer wel gaat lukken, maar mocht ik eens een dagje overslaan, dan weten jullie waardoor het komt.

Ik wens jullie een fijne week!

5 Comments on This is my life #week35

 1. Miranda Aerts
  2 september 2013 at 22:24 (9 jaren ago)

  Veel sterkte om de ‘gewone’ dingen van het leven weer op te pakken maar geef jezelf de ruimte en de tijd.

  Beantwoorden
 2. Lisa's Beautybabbels
  2 september 2013 at 15:36 (9 jaren ago)

  Ongelooflijk rot te horen van Beau. Doe het maar gewoon rustig aan, zo’n verlies komt nou eenmaal altijd hard aan. Heel veel sterkte.

  Beantwoorden
 3. Vera
  2 september 2013 at 09:49 (9 jaren ago)

  Logisch dat je lamgeslagen bent en dat er soms gewoon niets uit je handen komt. Neem je tijd, het komt wel weer.

  Hoe is het met Bethe?

  Beantwoorden
  • Natasja
   2 september 2013 at 12:04 (9 jaren ago)

   Met Benthe gaat het boven verwachting goed. Ze heeft heel kort afscheid genomen van Beau (voor zover je het afscheid nemen kunt noemen), en is daarna letterlijk doorgegaan met haar leven. Ze eet, slaapt, wandelt en speelt alsof er niets gebeurd is. Voor ons soms bizar om te zien, maar zo gaat dat nou eenmaal bij dieren. En van de andere kant ook wel fijn voor ons, dat ze niet verdrietig en zoekende is.

   Beantwoorden
   • Vera
    2 september 2013 at 18:19 (9 jaren ago)

    Gelukkig is alles voor haar heel simpel en is ze inderdaad niet op zoek naar haar maatje, dat zou het allemaal nog extra verdrietig maken.

    Dikke knuffel!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.