This is my life #week36

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik het enorm druk, de week is werkelijk voorbij gevlógen! Daardoor heb ik zelfs twee dagen geen artikel kunnen plaatsen, geheel tegen mijn principes in. Ik voel me dan zo ‘kaal’ als ik ’s ochtends opsta, hihihi! Gelukkig heb ik dit weekend wel weer vooruit kunnen werken, en is het komende week privé iets minder druk. Wel wordt het de komende 3 à 4 weken megadruk op mijn werk, dus kan het vaker voorkomen dat er geen artikel online komt. Alvast mijn excuses daarvoor, maar als de batterij van mijn hersenen leeg is, komt er nu eenmaal weinig tot niets meer uit ’s avonds 😉 Kijk je mee naar mijn belevenissen van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week36

Yep, de pepernoten zijn weer in het land! Ik doe niet mee aan de discussie of dat nu wel of niet ‘mag’ in september, ik geniet er gewoon lekker van 🙂

This is my life

Donderdag had ik een ontzettend leuke afspraak in Waalre, ik vertel er binnenkort uitgebreid over. Toen ik na afloop weer in de auto stapte, stond de kilometerteller op 99995. Aaaargh, de 99999 kon ik dus niet (althans, niet veilig) fotograferen, dus deed ik het maar voor ik wegreed. Ik vond het een spannend moment toen hij van 99999 naar 100000 over sprong, hihihi!

This is my life

Terwijl ik bij mijn afspraak was, mocht Benthe lekker bij haar vriendjes Rocco en Lola spelen. Of slapen natuurlijk, dat is ook altijd leuker met zijn tweetjes <3

This is my life

Ik had meteen even mijn nieuwe Pupa Soft & Wild producten opgehaald bij Mireille, heb je het artikel al gezien? Ze zijn zó mooi… Ik moest alleen wel tot zaterdag wachten voor ik ze op de foto kon zetten, en dat was best frustrerend.

Instagram

Vrijdagavond ging ik met mijn twee zussen eten bij 2eat in Roosendaal, een geweldig leuk (en lekker) concept. Per ‘gang’ mag je 2 gerechtjes kiezen, het maakt daarbij niet uit of je een voorgerecht, hoofdgerecht of dessert kiest. Het zijn allemaal kleine gerechtjes, en je mag zo vaak kiezen als je wilt. En, voor mij heel belangrijk: alle gerechten bevatten alleen maar eerlijke en pure ingrediënten. Echt een aanrader!

This is my life

Oei oei, dat is lastig kiezen!

This is my life

Limoncello Yoghurtijs en Cheesecake…

This is my life

Panna Cotta met kersen en Crème Brulee <3

this is my life

Rond een uur of tien was ik weer thuis, waar een knuffelig meisje op me lag te wachten, ze had me gemist zo’n hele lange dag…

Instagram

Normaal gesproken verdeel ik de huishoudelijke klusjes over de donderdag en de zaterdag, maar omdat ik donderdag de hele dag op stap was geweest, moest ik nu alles zaterdag nog doen. En daar had ik he-le-maal geen zin in. Eerst maar een beetje moed indrinken dus…

THis is my life

Er kwam een prachtig ingepakt perspakketje binnen. Ik ging ’s middags foto’s maken, dus deze producten konden meteen mee!

Instagram

‘Vroeger’ had ik eens in de 2 of 3 weken een fotografierondje, maar tegenwoordig is het eigenlijk iedere week wel nodig om bij te blijven. Ik zie er altijd een beetje tegenop om alles tevoorschijn te halen, maar als al het nieuwe moois weer op de foto staat, is het een heerlijk voldaan gevoel.

This is my life

Klaar!

Instagram

Zo links en rechts zie je best al veel eikeltjes liggen. Ja hoor, de herfst komt er nu echt aan!

Instagram

“Ik ben Benthe, ik ben 10 jaar, en ik doe het grote ballenmonster na. Waaaaaaaaah!”

This is my life

Benthe had er zin in zondagmiddag. Nadat we eerst een half uur op het speelveld waren geweest (en dus al drie kwartier van huis), deed ze er gewoon nog een rondje polder van een uur achteraan. In totaal waren we dus een uur en drie kwartier aan het wandelen, en eind van de ochtend hadden we ook al een uur gelopen. Gelukkig waren er onderweg genoeg regenplassen om uit te drinken, want stiekem was het nog best warm met het zonnetje op onze bol.

Komende week begint de drukke periode op mijn werk. Donderdag heb ik weer een leuke (en spannende) afspraak voor Beautyspots, en zondag mag ik lekker naar Mireille, ik kijk er nu al naar uit! Ga jij komende week iets leuks doen, of moet je gewoon werken?

8 Comments on This is my life #week36

 1. Annette - Ann Ages Gracefully
  7 september 2015 at 18:35 (7 jaren ago)

  Ja die food foto’s had ik al op Instagram gezien, heeeeeeeerlijk zag het er allemaal uit. 100.000 km dat is een best aantal. Heb je die allemaal zelf gereden?

  Beantwoorden
 2. Manon
  7 september 2015 at 17:30 (7 jaren ago)

  OH pepernoten, nu krijg ik er ook zin in haha! (eh kruidnoten!) De producten van Pupa zijn erg mooi!

  Beantwoorden
 3. Ramona
  7 september 2015 at 10:22 (7 jaren ago)

  Wat een mooie collectie van Pupa.
  Weet je toevallig waar de bank vandaan komt waar Benthe met de andere hond op ligt, ben ook opzoek naar zoiets voor mijn hond 🙂

  Beantwoorden
  • Natasja
   7 september 2015 at 19:06 (7 jaren ago)

   Hoi Ramona, ik heb het even voor je nagevraagd. Het is het bed Gulliver van Ikea (een stukje ingekort).

   Beantwoorden
 4. mireille
  7 september 2015 at 09:45 (7 jaren ago)

  Ik blijf ook nog even van de pepernoten af.
  Sterkte met de drukte op je werk enne tot zondag.

  Beantwoorden
 5. Jori
  7 september 2015 at 08:29 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat Benthe zo’n lange wandeling wilde maken.Ben benieuwd naar je artikel van je afspraak van afgelopen donderdag.Veel plezier donderdag wij genieten nog een paar dagen aan zee

  Beantwoorden
 6. Marion
  7 september 2015 at 07:20 (7 jaren ago)

  Oh gunst, ik werd al op mijn vingers getikt dat ik het pepernoten noemde in plaats van kruidnoten. Zelf ga ik pas pepernoten eten als de Sint in het land is. Puur uit zelfbescherming, want ik heb me ziek gegeten aan die dingen vorig jaar. Geniet jij er maar lekker van. Succes met de drukte de komende week. Spannend die afspraak!!!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  7 september 2015 at 06:39 (7 jaren ago)

  Sterkte met de drukte de komende weken!
  Ik mag vandaag ook weer aan het werk na mijn vakantie, valt niet mee… Alleen al hoe donker het nu nog is, bah!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.