This is my life #week37

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, de eerste mega drukke week uit een serie van vier zit er op. Met daar achteraan een persoonlijke dip die van vrijdagavond tot zondagmiddag duurde, dus jullie kunnen wel raden dat ik alweer toe ben aan het volgende weekend, bleeeegh! Gelukkig gebeurden er ook nog wel leuke dingen deze week, kijk je mee naar mijn foto’s?

This is my life

This is my life #week37

Mijn steun en toeverlaat, die op slechte dagen of nachten gewoon extra dicht tegen mij aan kruipt… <3

This is my life

Maandagochtend haalde ik mijn mooie Too Faced Natural Eyes palette weer eens tevoorschijn, ik kan er geen genoeg van krijgen.

This is my life

Helpt bij stress én verdriet: Chocola! De nieuwe Limited Editions van Tony Chocolonely zijn uit, heb jij ze al geproefd? Vinden jullie het leuk dat ik er een artikel over maak?

This is my life

This is my life

Woensdag was het prachtig weer, dus at ik na het werk snel een boterham en ging daarna met Benthe een flinke ronde in de polder lopen. Benthe had het erg naar haar zin, zoals je ziet 🙂

Instagram

Ook donderdag was het heerlijk, we waren al vroeg in het bos te vinden.

This is my life

Donderdagmiddag had ik een super leuke afspraak, jullie kunnen vast wel raden waar 🙂 Check deze gave mega grote Pupa Vamp! Mascara’s, die zou ik er best een willen hebben, hihihi!

This is my life

Toen ik weer thuis was, heb ik nog lekker een paar uurtjes buiten gezeten, met koffie en chocolade.

This is my life

Uiteraard in goed gezelschap 🙂

This is my life

Een lekkere én gezonde maaltijd!

Instagram

Zaterdagochtend sliep Benthe nog even verder na de grote ochtendwandeling. Ze geniet tegenwoordig zo van het weekend, je merkt echt dat ze wat ouder wordt.

This is my life

’s Middags zette ik mijn MAC lipsticks op de foto, iets wat ik al langer in mijn hoofd had, maar wat er nooit van kwam. Mooie bescheiden stash, toch?

Instagram

Ondanks de slechte vooruitzichten viel het weer alles mee bij ons. ’s Middags konden we nog gewoon droog lopen, het was zelfs een beetje warm!

Instagram

<3

This is my life

Deze prachtige nagellak van Pupa laat ik je later deze week van dichtbij zien!

This is my life

’s Avonds ging ik bij mijn ouders eten. Mijn moeder had mijn lievelingskostje gemaakt: zelfgemaakte appelmoes en aardappelpuree en geruld gehakt uit de oven <3

This is my life

Het wilde gewoon het hele weekend niet, het begon al op vrijdagavond en duurde tot zondagmiddag. Ik was verdrietig, boos en gefrustreerd en kon er maar niet uitkomen. Het lukte me zaterdagavond ook niet om artikelen te schrijven, eigenlijk ‘moest’ ik er twee vooruit schrijven voor komende week. Zaterdagnacht sliep ik ook nog slecht, waardoor ik zondagochtend met een barstende hoofdpijn opstond. Gelukkig had ik een afspraak bij Mireille, waar ik weer een beetje tot rust kwam en ontspande. Ze heeft mijn gezicht én mijn voeten onder handen genomen, ik ben dus weer helemaal als nieuw. Deze prachtige kaars deed ik mezelf kado, ik vertel je er binnenkort meer over.

Omdat het de komende drie weken zowel op mijn werk als in mijn weekenden erg druk is, heb ik besloten om deze weken het extra artikel op zondag en maandag in principe te skippen. Het Beautynieuws voor jou gespot en de This is my Life komen gewoon online, maar het andere artikel van die dagen vervalt even. Hopelijk geeft me dat iets meer lucht, en dat kan ik momenteel goed gebruiken.

Ik wens je een mooie week!

9 Comments on This is my life #week37

 1. Wojis
  15 september 2015 at 07:41 (7 jaren ago)

  Heerlijke foto’s lekker genieten buiten en chocolade is altijd goed. Ik weet niet waarom, maar als de zomer voorbij is, ga ik altijd aan de chocolade. Straks weer onder een dekentje met een grote mok hete thee. En eten bij mama is het lekkerste wat er is, ben een beetje jaloers! X fijne week

  Beantwoorden
 2. Manon
  14 september 2015 at 22:02 (7 jaren ago)

  Mooie foto’s, oh jij hebt ook een mooie mac stash !

  Beantwoorden
 3. Annette - Ann Ages Gracefully
  14 september 2015 at 20:56 (7 jaren ago)

  Lekker even pas op de plaats maken als je daar behoefte aan hebt. Helemaal begrijpelijk. Die grote mascara’s lijken mij ook wel wat. Daar vind ik wel een leuk plekje voor in mijn toekomstige beautykamer (al volledig in mijn hoofd ingericht) nu nog wachten tot de kids de deur uit gaan hahaha

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  14 september 2015 at 20:42 (7 jaren ago)

  Wat balen dat je na zo’n drukke week ook nog eens een vervelend gevoel hebt gehad in het weekend, waardoor je niet helemaal hebt kunnen ontspannen. Sterkte deze week en een dikke knuffel, ook voor Benthe X

  Beantwoorden
 5. Linda
  14 september 2015 at 15:22 (7 jaren ago)

  Bah vervelend he als je zo’n dip hebt,noem het zelf altijd de roltrap,dan weten ze hier thuis precies waar ik last van hebt en dat het gewoon even niet gaat.Hopelijk kom je door Benthe,en je mooie spulletjes weer even tot jezelf,wens je komende week een alle goeds

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  14 september 2015 at 10:14 (7 jaren ago)

  Inderdaad…. even rustig aan doen is op zijn tijd ook goed om eens te doen wat jij zelf wilt.
  Hoop dat het komende weken weer beter met je gaat.
  Mooie foto’s.
  Ik had de Pupa make-up bij het grote warenhuis gespot 😉

  Fijne dag en goede week Xoxo

  Beantwoorden
 7. Angela
  14 september 2015 at 09:48 (7 jaren ago)

  Mooie foto’s en leuke artikelen weer! Die nagel lak… prachtig! Gaaf die Pupa Vamp.

  Vervelend dat je zo’n dip hebt gehad! Wees lief voor jezelf.

  Sterkte. xxx

  Beantwoorden
 8. mireille
  14 september 2015 at 07:33 (7 jaren ago)

  Aan jezelf denken. Wij overleven het wel met een artikel minder.

  Beantwoorden
 9. Cindy
  14 september 2015 at 06:41 (7 jaren ago)

  Gelijk heb je, even goed om jezelf denken! De foto’s zijn leuk, maar balen dat je even in een dipje zat. Hopelijk gaat komende week beter.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.