This is my life #week37

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

We zijn inmiddels terug van ons weekje Oostenrijk, wat hebben we het heerlijk gehad! Genoten van de mooie omgeving, aan onze conditie gewerkt met de beklimmingen en afdalingen, en best aardig weer gehad. Kijk je mee naar mijn foto’s van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week37

This is my life

This is my life

Het vaste stekje van Benthe gedurende de hele week: het terras voor ons appartement. ’s Ochtends vroeg stond ze al bij de deur te wachten om naar buiten te mogen, waar ze dan lekker op haar gemakje rond zat/lag te kijken naar alles wat voorbij kwam. Zelfs als het regende, bleef ze onder de overkapping lekker zitten.

This is my life

Wiener Schnitzel!

This is my life

Ondanks het feit dat het vooral eind van de week wat frisser werd, hebben we heel wat uurtjes van de zon kunnen genieten. Boven verwachting eigenlijk, want zo goed waren de vooruitzichten niet in Oostenrijk.

Instagram

Toen Benthe vrijdagochtend eenmaal in de gaten had dat we de auto in gingen pakken, wist ze niet hoe snel ze achterin moest gaan zitten. Stel je voor dat we haar zouden vergeten…

Instagram

Langdurige regen en heel veel wegwerkzaamheden in Duitsland zorgen ervoor dat de terugreis een stuk minder vlot verliep dan de heenreis.

This is my life

Toen we eenmaal weer in Nederland waren, bleek daar ook veel tegen te zitten door afgesloten snelwegen. We besloten daarom eerst maar een hapje te eten bij MacD.

This is my life

Benthe heeft heel onderweg liggen slapen in de auto. Toen we thuiskwamen, hebben we een klein rondje gelopen, heeft ze gegeten en stond ze alweer onderaan de trap, om vervolgens met een diepe zucht op bed in slaap te vallen. Volgens mij was ze een beetje moe van alle wandelingen…

This is my life

The day after: vakantie-wasjes draaien!

This is my life

Zaterdagmiddag pakten we alweer onze koffers in: ’s avonds gingen we eten bij Vera, daarna hebben we in Utrecht overnacht. Gisteren ben ik met Vera naar de Beauty Salon Dimensions geweest in de Jaarbeurs.

This is my life

Lekker ontbijtje <3

This is my life

Op de Beautybeurs zagen we o.a. dit prachtige, 100% natuurlijke make-up merk. Ik ga jullie er binnenkort zeker meer over vertellen!

Deze week gaan we eerst thuis een paar dagen vakantie vieren (en dat belooft helemaal goed te komen met het mooie weer wat voorspeld wordt), donderdag gaan we voor een paar daagjes naar Groningen. Nog volop leuks in het vooruitzicht dus! Ga jij komende week nog van het mooie nazomerweer genieten?

4 Comments on This is my life #week37

 1. Cindy
  15 september 2014 at 19:16 (8 jaren ago)

  Welkom thuis! Had je foto’s al gezien op IG, volgens mij hebben jullie het erg naar de zin gehad. En nee, helaas niet genieten van het mooie weer, vandaag was weer mijn eerste werkdag na een vakantie van 2 weken 🙁 Maar mag niet mopperen, week zon in Griekenland gehad, en thuis ook nog een weekje genoten. En de volgende vakantie is alweer in de maak 🙂 Geniet nog lekker!

  Beantwoorden
 2. colinda
  15 september 2014 at 12:15 (8 jaren ago)

  Ga deze week een sdrukke week te gemoet.voorbereidingen voor mijn man zijn 50 e verjaardag. Leuk maar wel veel doen. Volgende week maandag 2 weken vakantie.

  Beantwoorden
 3. Mireille
  15 september 2014 at 08:47 (8 jaren ago)

  Klinkt als een heerlijk weekje. Hoor de verhalen over d beurs binnenkort.

  Beantwoorden
 4. Bianca
  15 september 2014 at 06:52 (8 jaren ago)

  Welkom terug van vakantie! Ik zag de foto van die badkamer langs komen en dacht is ze weer op vakantie? 🙂 x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.