This is my life #week38

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

De afgelopen week is letterlijk omgevlogen! Dat is dan wel weer het voordeel als je het zo druk hebt, dat de dagen voorbij zijn voor je het weet. Of is dat juist een nadeel? Nou ja, maakt ook niet uit. Het is maandagochtend, en dus tijd om jullie te laten zien wat ik afgelopen week allemaal deed!

This is my life

This is my life #week38

Maandagochtend was ik op tijd klaar met douchen, aankleden en opmaken, dus besloot ik nog snel even mijn kwasten schoon te maken voor ik naar mijn werk ging. Dat doe ik normaal gesproken op zondag (om de twee weken), maar het was er niet van gekomen dit keer. De ‘hoesjes’ kocht ik overigens onlangs bij Boozyshop, ze zorgen ervoor dat je kwasten in model blijven tijdens het drogen, en daarnaast kun je ze gebruiken om je kwasten netjes te houden als je ze meeneemt in je (toilet)tas.

This is my life

Dit mooie nieuwe oogschaduwpalette laat ik je morgen van dichtbij zien!

This is my life

Dit veelbelovende boek van blogster Anki komt begin deze week binnen, ik hoop er veel van op te steken!

This is my life

Hoe Zen kun je zijn? Nou, zo Zen dus, volgens Benthe!

This is my life

Donderdag kwam er een prachtig perspakket van Oriflame binnen, met allemaal nieuwe producten uit hun luxe Giordani Gold lijn. Je snapt dat ik niet kon wachten om dit moois op de foto te zetten, en om er mee aan de slag te gaan.

This is my life

Herfstplaatje in het park, zaterdagochtend vroeg…

Instagram

Benthe loopt tijdens het wandelen meestal een meter of 50 voor me uit, en kijkt regelmatig om of ik nog wel netjes volg, hihihi!

This is my life

Zaterdagmiddag zette ik weer een aantal nieuwe producten op de foto, waaronder deze heerlijke nieuwe geurlijn van Greenleaf.

Instagram

Done!

This is my life

Pizza: altijd goed!

This is my life

Gisteren gingen Benthe en ik naar de jaarlijkse DIN-fonds (Dalmatiër In Nood-fonds, zij bemiddelen bij opvang en herplaatsing van dalmatiërs die om wat voor reden dan ook een nieuw huisje zoeken) dag in Loon op Zand. Het was natuurlijk heerlijk weer! ’s Ochtends hadden we eerst een speurtocht in de mooie omgeving daar, en ’s middags een aantal spelletjes en een onofficiële keuring. Het was een mooie, erg leuke dag!

Instagram

Instagram

Instagram

Tussendoor was er ook volop tijd om lekker te chillen (met je gespikkelde billen).

Instagram

De keuring, we deden het niet slecht, al zeg ik het zelf.

This is my life

Met als resultaat een heel mooi keurrapport (onofficieel, maar daarom ben ik er niet minder trots op), en Benthe sleepte ook nog de beker voor de dalmatiër met de mooiste blauwe ogen in de wacht 🙂

This is my life

Benthe had het ook erg naar haar zin gehad, die heeft de rest van de avond liggen snurken…

Komende week wordt een drukke: ik werk donderdag ook, omdat we anders het mega project niet af krijgen. Donderdag eind van de middag heb ik een bloggersborrel, daar heb ik veel zin in! Vrijdag wordt een *** dag, dat is onze trouwdag, en daar zie ik als een berg tegenop 🙁 Maar goed, ‘men’ zegt dat als je alle dagen als deze een eerste keer gehad hebt, dat het daarna makkelijker wordt. Dus daar hoop ik dan maar op, al komt de decembermaand natuurlijk ook wel in rap tempo dichterbij voor mijn gevoel. Wat zijn jouw plannen voor komende week?

10 Comments on This is my life #week38

 1. Babs
  21 september 2015 at 21:01 (7 jaren ago)

  Leuk, die foto’s van die gespikkelde billen, haha, zo lollig. Die hoesjes voor de kwasten zijn idd handig, zeg!

  Beantwoorden
 2. Manon
  21 september 2015 at 19:40 (7 jaren ago)

  Wat een leuke dag heb je gehad!

  Beantwoorden
 3. Angela
  21 september 2015 at 19:23 (7 jaren ago)

  Wat een mooie foto’s weer. Zowel van de veel belovende producten als van Benthe.

  Klinkt als een heerlijke dag.
  Logisch dat je op ziet tegen vrijdag en de komende feestdagen. Niet te streng zijn voor jezelf. Je doet het goed!
  Sterkte. Ik denk aan je. xx

  Beantwoorden
 4. Cindy
  21 september 2015 at 18:00 (7 jaren ago)

  Wat ontzettend leuk, dat keurrapport, en heerlijk, al die foto’s van de dalmatiërs 🙂
  Succes/sterkte deze komende week!
  En lucky you met al die pakketjes, dat lijkt me zo heerlijk!

  Beantwoorden
  • Natasja
   21 september 2015 at 20:23 (7 jaren ago)

   Ja, dat is het inderdaad hoor, ik voel me iedere keer weer zo gewaardeerd als ik zo’n mooi pakket ontvang!

   Beantwoorden
 5. chucky1012
  21 september 2015 at 12:21 (7 jaren ago)

  Leuke dag had je gisteren.
  Ik wens je fijne week en het is even doorbijten….
  Maar er komen goede tijden voor je.

  Liefs en fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 6. Beau
  21 september 2015 at 09:26 (7 jaren ago)

  Wat leuk om Benthe zo vaak voorbij te zien komen, Buddy ligt precies op dezelfde manier ook zo zen te zijn als Benthe. Fijne week, voor je het weet is het weer zaterdag 😉

  Beantwoorden
 7. Jori
  21 september 2015 at 07:53 (7 jaren ago)

  Het was een gezellige dag gisteren. Succes en sterkte deze week,probeer je op de eerste week van oktober te richten,Natasja tijd.xx

  Beantwoorden
 8. mireille
  21 september 2015 at 07:39 (7 jaren ago)

  Kop op deze week. Denk maar aan het leuks van de week daarop. Je weet wel wat ik bedoel.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.