This is my life #week39

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, ik ben blij dat afgelopen week erop zit. Het was een zware week, zowel qua drukte op mijn werk, als emotioneel. Gelukkig had ik daarnaast ook wel genoeg afleiding, kijk maar mee naar de vele foto’s die ik maakte!

This is my life

This is my life #week39

This is my life

Dinsdag kwam mijn bestelde boek binnen: Shoot! van Anki van de blog Zilverblauw. Het boek zelf ziet er prachtig uit, en het was ook nog eens als een echt kadootje ingepakt. Volgende week ga ik er lekker in lezen, als ik vakantie heb.

This is my life

De snoeppot op mijn bureau is de afgelopen weken steeds goed gevuld (of steeds goed leeg, als je het goed bekijkt, hahaha!). Dat helpt me de drukte wel door!

This is my life

This is my life

Donderdagmiddag had ik een bloggersborrel bij SoloBioMooi, het was erg leuk! We maakten onder andere kennis met dit nieuwe merk, ik vind het er ontzettend goed uit zien! Maar SoloBioMooi heeft nog veel meer prachtige merken, kijk maar:

This is my life

Instagram

Instagram

SoloBioMooi is één van de eerste bedrijven waar ik mee samenwerkte, nu al zo’n 2,5 jaar. Het was dan ook erg leuk om weer bij te kletsen met Ingrid en Pieter, en natuurlijk Annemieke, die sinds ongeveer een half jaar het bloggersteam aanstuurt.

This is my life

Na afloop kregen we een prachtige goodiebag mee naar huis, waar onder andere de complete lijn van ZoiY. in zat <3 Ik vertel je er snel meer over!

This is my life

Toen ik thuiskwam (om kwart voor 9) stond er een perspakket op me te wachten, met daarin de 100% natuurlijke culinaire zouten van Brun & Renard. Heerlijk én leuk om te gaan testen!

This is my life

Urban Decay Naked (1, maar dat wist men toen nog niet) <3

Instagram

Mijn zonnestraaltje <3

This is my life

Wauw, ik hoef me dankzij Mireille voorlopig niet te vervelen! De nieuwe collecties van Alessandro, Prêt à Porter en Glam Rock, zijn al verkrijgbaar in de webshop, ik ga ze komende week voor je swatchen!

This is my life

Zaterdag was een drukke dag, we maakten het huis alvast ‘Open Huizenroute-proof’. Tussendoor at ik lekker buiten mijn boterhammetje met Benthe, in de zon.

This is my life

En Benthe dacht: als ik nou hééééél zielig kijk, dan krijg ik vast ook wel een stukje…

This is my life

’s Avonds ging ik bij mijn ouders eten, Benthe mocht natuurlijk mee!

This is my life

Benthe lag zaterdagavond om half 9 al op bed, en werd zondagochtend om half 9 pas wakker. En dan nog moe zijn, hihihi!

Instagram

Doordeweeks ontbijt ik altijd gezond met een vruchtensmoothie, maar in het weekend mag het best wel eens ongezonder, een lekker broodje met hagelslag.

This is my life

This is my life

Zondagmiddag ging ik naar de Trendz beurs in Gorinchem, waar o.a. de stand van Bomb Cosmetics stond. Wat een prachtige kunstwerkjes maken ze toch, dit zijn allemaal producten uit de komende kerstcollectie <3

Instagram

En prachtige, heerlijke WoodWick kaarsen…

This is my life

In een andere stand zag ik deze gave dalmatiër schilderijen. Je raadt vast wel wat er nu op mijn verlanglijstje staat? 🙂

Deze week is het nog een paar dagen druk op mijn werk, en dan kunnen we dit project hopelijk succesvol afsluiten (op naar het volgende!). Donderdag is het feest hier op Beautyspots, vrijdag moet ik naar de tandarts (brrrrr!) en dan… hebben Benthe en ik vakantie! Ik heb al volop plannen, en heb het nodige aan fotografie-achterstand weg te werken voor Beautyspots, dus we gaan ons niet vervelen. Hopelijk blijft het mooie weer nog even voortduren, zodat Benthe en ik er ook van kunnen genieten volgende week. Wat zijn jouw plannen voor deze week?

9 Comments on This is my life #week39

 1. Lyona
  29 september 2015 at 09:31 (7 jaren ago)

  Hoi Natasja,

  Ik vond het erg leuk om je te ontmoeten o de op de bloggersdag van SoloBioMooi.
  Je hebt super mooie foto’s gemaakt van onder andere van Zoiy en boho!
  Ik hoop dat lekker bent uitgerust naar zo’n drukke week.
  Je hebt er weer een nieuwe blogvolgster bij:-)
  Gr. Lyona

  Beantwoorden
 2. Krista
  28 september 2015 at 20:26 (7 jaren ago)

  Wat een gave schilderijen zeg, daar moet je echt een van hebben! Fijne vakantie alvast, ik hoop dat je een beetje tot rust kunt komen!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  28 september 2015 at 19:05 (7 jaren ago)

  Fijne pakketjes.
  Heerlijk hoe Benthe kan genieten.
  Ik duim voor je dat als je vakantie hebt de zon flink zal gaan schijnen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Cindy
  28 september 2015 at 18:05 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s, en weer heerlijke pakketjes! En fijn dat je volgende week vrij bent, heerlijk vooruitzicht, even wat rust!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  28 september 2015 at 16:26 (7 jaren ago)

  Lieve foto’s weer van Benthe, en ik zie weer allemaal prachtige producten voorbij komen. Hopelijk is het snel weekend dan kan je lekker genieten van je vakantie xxx

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  28 september 2015 at 15:06 (7 jaren ago)

  Nog een paar dagen, dan kun je gaan relaxen.
  Leuk deze week met het 3-jarig bestaan van je blog.
  Veel succes nog op je werk, hou nog even vol!

  Beantwoorden
 7. Marion
  28 september 2015 at 10:45 (7 jaren ago)

  Ben benieuwd naar dat boek zeg! En je maakt al zulke mooie foto’s! Fijn dat je zo’n prettige samenwerking hebt met SoloBioMooi. Hier drie afspraken verspreid over de week. Verder rustig aan. Fijne week!

  Beantwoorden
 8. Angela
  28 september 2015 at 09:41 (7 jaren ago)

  Jij hebt niet stil gezeten en wat een mooie producten weer!

  Gaaf dat schilderij…. ik snap dat die op je verlanglijstje staat! Dat is dan wel het voordeel van de feestdagen… wie weet 😉

  Heerlijk bijna vakantie… ik zal mee duimen voor mooi weer!
  xxx

  Beantwoorden
 9. mireille
  28 september 2015 at 07:50 (7 jaren ago)

  Die schilderijen zijn echt super leuk.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.