This is my life #week4

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Het is maandagochtend, dus dat betekent dat het weer tijd is voor een overzicht van alles wat ik de afgelopen week deed. Een klein gedeelte heb je al kunnen zien in de plog die ik afgelopen donderdag maakte, de rest zie en lees je in dit artikel!

This is my life

This is my life #week4

Dinsdag at ik voor het eerst van mijn leven koolraap, het was onderdeel van het Hello Fresh gerecht wat voor die dag op de planning stond. Ik vond het altijd heel vies klinken, maar het blijkt enorm lekker!

This is my life

Net een kwartier terug van de eerste wandeling van de dag, maar donderdag stond Benthe bij mijn ontbijt alweer te popelen voor de volgende ronde. Gelukkig kijkt ze er ook helemaal niet dwingend bij ofzo, hihihi!

This is my life

Na ruim een week wachten kwam donderdag eindelijk mijn bestelling van Make Up Revolution binnen, jeeeeeej!

This is my life

In de nacht van donderdag op vrijdag had het flink gevroren, heerlijk! Helaas was dat ook meteen de laatste nacht weer voorlopig, jammer hoor!

This is my life

Instagram

Cozy Friday night, en wat lekkers bij de thee om het weekend te vieren!

This is my life

Benthe was moe van het spelen op de dagopvang, die lag om 7 uur al op één gestippeld oor…

Instagram

Zaterdagochtend was het eerst tijd voor het huishouden, ’s middags had ik weer een fotografie-rondje op de planning staan, weer zoveel mooie nieuwe producten! <3

This is my life

*kwijl*

This is my life

Tijdens het fotograferen kwam mijn zus mijn bestelling van Mylène brengen, deze producten konden dus mooi meteen op de foto.

Instagram

*kwijl 2.0*

This is my life

Het resultaat van twee dagen fotograferen (geen hele dagen uiteraard): 750 foto’s (ik maak van iedere setting 3 foto’s, zodat er altijd minimaal eentje gelukt is). Ik kan weer aan de slag!

This is my life

Is ze lief, of is ze lief?

This is my life

Gisterochtend maakte ik foto’s van mijn FOTD met mijn nieuwe MAC producten, deze komt vanmiddag online. Ik vond dit wel een leuke shot, hihihi!

This is my life

Instagram

Tijdens het schrijven van een paar artikelen lakte ik mijn nagels, ik koos voor Urban Denim van Alessandro. Ik vind het een kleur die eigenlijk alle seizoenen prima kan, en omdat ik met mijn hoofd al in het voorjaar zit, maar het buiten nog gewoon winter is, vond ik dit een prima keuze.

Ik had een heel drukke week, maar ik heb wel heel veel kunnen doen, en dat geeft me een voldaan gevoel. Komende week wordt het op het werk ook weer druk, gelukkig heb ik zaterdag een leuk uitstapje in mijn agenda staan. En daarna hoef ik maar twee dagen te werken, ik heb dan lekker een paar dagen vrij, ik kijk er al naar uit! Zit jij met je hoofd ook al een beetje in het voorjaar?

6 Comments on This is my life #week4

 1. Wojis
  26 januari 2015 at 22:26 (7 jaren ago)

  Wow, die nagellak, niet te geloven mooi en wat een heerlijke taart. Ik vind de mooie roze aanwezige levendige kleuren lipstick ook heel mooi bij jou staan, staat je heel goed en past bij je. Super!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  26 januari 2015 at 20:57 (7 jaren ago)

  Die foto’s van Benthe zijn altijd zo lief! Leuke foto’s allemaal weer.
  En yes please, voorjaar! Maar eind van de week wordt er weer sneeuw verwacht, no… Ben bang in de auto als het sneeuwt en moet alle dagen met de auto weg, meh… Maar hopelijk ontspringen we hier aan de kust weer de dans.

  Beantwoorden
 3. Renée
  26 januari 2015 at 12:48 (7 jaren ago)

  Ik kwijl mee met het poeder van Mylène, prachtig. In voorjaarsstemming ben ik bepaald nog niet.

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  26 januari 2015 at 11:51 (7 jaren ago)

  Schattige foto met de hond en de knuffel.
  Fijne artikelen en mooie nieuwe producten!
  Ben zeer benieuwd naar het artikel van vanmiddag.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Bianca
  26 januari 2015 at 09:19 (7 jaren ago)

  Wat een lieve foto’s van Benthe <3 En je laat weer een hele boel mooie producten voorbij komen ik kijk al uit naar je artikel van vanmiddag x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.