This is my life #week4

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week begon zo lekker, met een vrije dag met heerlijk voorjaarsweer, maar aan het eind van de week werd ik ziek, bleegh! Kijk je mee naar de belevenissen van Me & My Dog?

This is my life

This is my life #week4

Benthe heeft steeds meer moeite met vroeg opstaan doordeweeks, en dat baart me best een beetje zorgen. Ze wordt natuurlijk al 11 in april, en dus al best een oude dame. Ik hoop dat het straks in het voorjaar weer wat makkelijker gaat.

This is my life

Hoewel we deze week best (heel) veel regen gehad hebben, had ik donderdag op mijn vrije dag stralend weer. Benthe had er zin in, en we begonnen de dag met een wandeling van vijf kilometer, heerlijk in de polder mijn hoofd een beetje leeg gelopen!

This is my life

Daarna heb ik de badkamer een grote beurt gegeven. Dat is altijd wel weer een klusje, met al die flesjes die er staan, maar het is ook wel weer een lekker gevoel dat alles weer schoon en fris is.

This is my life

De bomen zijn nu nog kaal, maar ik zie de eerste knoppen al verschijnen hoor. En narcisjes heb ik ook al in bloei gezien!

This is my life

Benthe had het voorjaar in haar bol, die wilde buitenspelen. Samen met mij uiteraard, maar ik vond het toch nog wel wat frisjes hoor!

This is my life

Lentekriebels, woehoei!

Instagram

Ik nam bij Albert Heijn een vrolijk bosje voorjaarsbloemen mee, dat fleurt altijd zo lekker op in huis vind ik!

Instagram

Vrijdagmiddag op mijn werk ging ik me steeds beroerder voelen: hoesten, een hoofd vol watten en ook maagpijn. ‘s Avonds ben ik lekker op tijd naar bed gegaan, maar helaas zette het toch door 🙁 Zaterdag was het ook nog eens baggerweer, dus hebben we in plaats van een grote ronde, een wat kleinere ronde gelopen, en daarna het Snuffelspel gedaan. Daar wordt Benthe altijd helemaal blij en hyper van, hihihi!

This is my life

Ik had ‘s middags een afspraak bij Mireille, dus met wat paracetamolletjes op reed ik halverwege de ochtend richting Waalre. Eerst bracht ik Benthe bij Jori en Vincent, die mocht in de tussentijd lekker spelen en chillen met haar vriendjes. Mireille heeft sinds kort een nieuw merk in de salon: Payot. Ik heb hier een gezichtsbehandeling mee gehad, en wauw! Mijn gezicht voelde zó enorm zacht en glad na afloop, heerlijk! Mijn voeten zijn ook onder handen genomen, dus ik reed na afloop als een zo goed als nieuw mens weer richting Tilburg. Wat kun je toch opknappen van zo’n behandeling!

This is my life

Toen ik weer bij Jori en Vincent was, was het inmiddels zo goed als droog en hebben we nog even lekker met de honden gelopen. De lucht trok net op tijd weer open om de zon nog onder te zien gaan…

Instagram

Gekke Benthe ging na het eten in de bench van Lola liggen, hihihi!

This is my life

Later besloot ze toch maar om lekker in de bank bij haar vriendinnetje te gaan liggen ♥ Lekker warm, twee van die kruikjes tegen elkaar.

Gisterochtend toen ik wakker werd, voelde ik me nog beroerder dan zaterdag. Ik heb meteen twee paracetamols ingenomen (volgens mij heb ik afgelopen weekend een half pakje versleten), maar ik knapte niet echt op. Ik heb daarom Arno geappt of hij Benthe wilde ophalen, zodat ik in ieder geval niet hoefde te wandelen. Ik heb vervolgens de hele dag rustig aan gedaan, en ‘s middags zelfs ruim 1,5 uur geslapen op de bank, dat overkomt me echt nooit! Terwijl ik dit schrijf, voel ik me nog steeds niet fit, ik hoop maar dat ik me morgenochtend (vandaag als jullie dit lezen) weer wat beter voel. Ik wens jullie een fijne week!

10 Comments on This is my life #week4

 1. Cindy
  1 februari 2016 at 20:29 (3 jaar ago)

  Heerlijk weekje, en lekker veel stippels 🙂
  Hopelijk wordt je niet ziek!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  1 februari 2016 at 18:20 (3 jaar ago)

  Beterschap zus! ♡

  Beantwoorden
 3. Manon
  1 februari 2016 at 15:57 (3 jaar ago)

  Beterschap! iedereen is nu ziek, vervelend zeg!

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  1 februari 2016 at 15:55 (3 jaar ago)

  Jeetje veel beterschap hoor….
  Niet fijn als men ziek is.

  Xoxo

  Beantwoorden
 5. Talitha
  1 februari 2016 at 13:53 (3 jaar ago)

  Beterschap Natasja, fijn dat Arno Benthe even van je overnemen wou! Ik zou me nog niet zo’n zorgen maken om Benthe hoor, Liz en Lotte blijven momenteel ook veel liever liggen ‘s morgens. En gelijk hebben ze met dit herfstweer!

  Beantwoorden
 6. Marion
  1 februari 2016 at 13:00 (3 jaar ago)

  Oh bah. Hier ook al slappe was. Hopelijk kan Arno even de verantwoordelijkheid voor Benthe nemen, ook al doe je het natuurlijk liever zelf. Doe rustig aan en ziek goed uit.

  Beantwoorden
 7. Babs
  1 februari 2016 at 11:57 (3 jaar ago)

  Beterschap meis! Ik voelde van de week ook een griepje opkomen maar gelukkig getackeld.
  Het snuffelspel, zo leuk! Ik had ooit ook zo een verstop-bal… maar dat vonden ze teveel gedoe, hahaha.
  Ik wil ook weer een keer naar een schoonheidsspecialiste, je komt echt zo uitgerust en fris thuis. Heerlijk!

  Beantwoorden
 8. Lyona
  1 februari 2016 at 10:08 (3 jaar ago)

  Beterschap Natasja.
  Maak er een rustige week van voor jezeld en Benthe,wat een lieverd! Of zit je al vol met allerlei afspraken;-)

  Jij en Benthe ook een fijne week

  Beantwoorden
 9. Linda
  1 februari 2016 at 08:15 (3 jaar ago)

  Beterschap

  Beantwoorden
 10. mireille
  1 februari 2016 at 07:29 (3 jaar ago)

  Oh wat vervelend als je je niet fit voelt. Hopelijk voel je je snel beter.xxx

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.