This is my life #week40

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een heel gekke week: enerzijds het ‘feestje’ omdat Beautyspots 2 jaar bestond, anderzijds hebben we momenteel veel zorgen om Benthe. Ze heeft een tumor in haar bek, waarvan we op dit moment niet weten of het goedaardig of kwaadaardig is. Komende donderdag wordt ze geopereerd, waarna het onderzocht zal worden en we dus hopelijk binnenkort meer weten. Jullie weten vast wel wat Benthe voor ons betekent, dus jullie snappen waarschijnlijk wel hoe bezorgd we zijn. Natuurlijk gebeurde er tussendoor ook nog een boel, kijk je mee naar mijn week in beeld?

This is my life

This is my life #week40

Eigenlijk hoorde deze foto nog bij de vorige editie van This is my Life, maar het internet op mijn telefoon werkte zondagavond niet, en dus kwam deze foto pas op maandag op Instagram. Dit is de Bathmallow Mango & Vanille van Bomb Cosmetics, de naam zegt al genoeg: een heerlijke zoete, fruitige geur met verzorgende boters. Een echt verwenmomentje voor jezelf!

This is my life

Het Nude’tude palette van The Balm, ik laat het binnenkort van dichtbij aan je zien!

This is my life

Dit lieve kadootje lag woensdagmiddag op de deurmat <3

This is my life

En nog meer verrassingen: dit prachtige Lush cadeau 12 Days of Christmas stond op me te wachten. Komende week vertel ik je er alles over!

This is my life

This is my life

Ik had zelf ook meteen woensdag (toen de winterproducten van Lush online kwamen) een en ander besteld, dat kwam vrijdag binnen. De Snowman Jelly is nu al een favoriet van me, met zijn heerlijke Carrot-geur <3

Instagram

Prachtig ochtendzonnetje zaterdag in het park…

This is my life

Speciale kado-set van Orofluido voor de feestdagen. Wat ben ik toch gek op die geur…

This is my life

Lekker chillen in het zonnetje, wat was het zaterdag weer lekker!

This is my life

’s Middag gingen we naar de grote dierenwinkel hier in de buurt, een kadootje voor dierendag uitzoeken. Het bleek hartstikke druk: er waren speciaal voor dierendag een heleboel “exotische” dieren aanwezig, zoals een uil, een paar schildpadden en een struisvogel, die in een hokje van een paar vierkante meter, of vastgeketend op een paaltje zaten. Niet mijn idee van dierendag… Toen ik er iets van zei tegen een medewerkster, zei ze “dat ik er maar niet te veel bij na moest denken”, en “voor de dieren was het niet zo erg, want die waren niet anders gewend”. Ja duh, dat maakt het inderdaad een stuk minder erg.

This is my life

Wisten jullie dat het gisteren Nationale Appeltaartdag was? Ja, ze verzinnen tegenwoordig overal wel een speciale dag voor. Maar goed, hier deden we graag aan mee 🙂

This is my life

Zaterdagavond ging ik in bad met Snow Angel: wat een beauty en wat een heerlijk bad-product!

This is my life

Normaal sta ik altijd als eerste op om Benthe uit te laten, maar gisteren mocht ik lekker blijven liggen en deed manlief zowel de kleine (voor het ontbijt) als de grote ronde (na het ontbijt). Daardoor had ik lekker de tijd om uitgebreid te douchen en daarna te make-uppen. Vind ik heerlijk in het weekend: lekker alle tijd!

This is my life

’s Ochtends hadden we met de hele familie een fotoshoot. De fotografe had als locatie Willemstad uitgekozen, en dat bleek een prima keuze! Zoveel mooie plekjes: gek eigenlijk dat we hier niet vaker naartoe gaan om te wandelen en daarna lekker wat te drinken en/of te eten. Dat gaan we vanaf nu dus zeker vaker doen!

This is my life

Sneak Peek van de shoot: ik met mijn ouders, zussen en broers. Er zijn veel verschillende foto’s gemaakt: met zijn allen, maar ook van alle kleinkinderen apart en met zijn drietjes, per gezin, mijn ouders met de kleinkinderen, etc. Ik ben erg benieuwd naar het eindresultaat!

Komende week wordt dus een spannende week: donderdag wordt Benthe geopereerd. Verder heb ik voor Beautyspots een paar hele mooie artikelen op de planning staan, daar wordt tussendoor natuurlijk hard aan gewerkt! Ga jij deze week nog spannende dingen doen? Of heb je misschien wel bijna herfstvakantie?

9 Comments on This is my life #week40

 1. Bertine
  8 oktober 2014 at 20:58 (8 jaren ago)

  wat spannend, ik hoop op alle goeds voor benthe!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  6 oktober 2014 at 18:20 (8 jaren ago)

  Oeh, dat palette van the Balm ziet er mooi uit! En absurd zeg, die dierenwinkel…
  Ik ga duimen voor Benthe, hopelijk gaat de operatie goed, veel sterkte alvast!
  En nee, geen spannende dingen deze week, gewoon werken 🙂

  Beantwoorden
 3. Colinda
  6 oktober 2014 at 18:03 (8 jaren ago)

  He heb weer een aparte week achter de rug.wij snappen best wat het betekent nu je nog onzekerheid heb over benthe. Zo wie zo is het al moeilijk want je wil het beste voor het dier en zij kan hier niet aangeven wat ze voelt. Wij duimen mee, hoop dat je toch de eerste dagen genoeg afleiding vind en dat donderdag alles goed mag verlopen en duidelijkheid . 1 ding begrijp ik wel een beetje wat producten betreft zit je nu in een goede periode, heleboel die jij als prettig ervaar

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  6 oktober 2014 at 16:42 (8 jaren ago)

  Jij komt al helemaal in de kerstsferen 😉
  Hopelijk valt de operatie van Benthe mee donderdag, veel attente!

  Beantwoorden
  • Miranda Aerts
   6 oktober 2014 at 16:43 (8 jaren ago)

   …sterkte natuurlijk!

   Beantwoorden
 5. Nicole
  6 oktober 2014 at 10:14 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige uil……maar inderdaad niet op zijn plaats in een drukke dierenwinkel.

  Wat een hoop mooie producten zie ik weer voorbij komen!!!
  Het Nude’tude palette van The Balm heb ik ook en is wat mij betreft een prachtig palette.

  Ook hier nogmaals : heel veel sterkte met Benthe!!!!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  6 oktober 2014 at 07:05 (8 jaren ago)

  Wat een heerlijke producten heb je ontvangen van Lush en een mooie foto van je ouders met je broers/zussen. Ik ben nog steeds hard aan het duimen voor lieve Benthe… x

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  6 oktober 2014 at 06:58 (8 jaren ago)

  Mooie foto’s!
  Leuk zo een foto shoot met de familie.
  Wat een prachtige make-up palette en heerlijke producten van Lush.
  Ach gossie, wat zielig van de hond en ik wens jullie allen sterkte.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.