This is my life #week41

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Vertel: wie heeft er stiekem een paar dagen van mijn vakantie gesnoept? Ik wist dat ik veel gepland had, en ik wist dus dat de week snel voorbij zou gaan, maar zó snel? Ik had twee boeken willen lezen, maar ik heb er nog geen letter van gelezen. En ook van vooruit werken voor de komende week is het niet gekomen. Maar gelukkig heb ik wel veel leuke dingen gedaan, en hebben Benthe en ik, ondanks het mindere weer, een heerlijke week gehad. Kijk je mee naar hoe ons vakantie-weekje eruit zag?

This is my life

This is my life #week41

Benthe had van mij voor Dierendag een nieuwe knuffel gehad, en toen we zondagavond klaar waren om naar bed te gaan, ging ze bij haar mand staan met een vragende blik: Eland moest mee naar boven, hihihi!

This is my life

We hadden vorige week zaterdag en zondag best veel gewandeld, ze was er maandagochtend helemaal moe van. Gelukkig kon ze lekker relaxen op de bank, daar is vakantie tenslotte voor!

This is my life

Maandag was het nog redelijk weer, en dus gingen we lekker naar het bos. Heerlijk, die knisperende blaadjes onder je voeten!

This is my life

Vorige week zondag zag je mijn ’to do-list’, wat er allemaal op de foto moest. Ik ben zondag én maandag bezig geweest, maar toen stond het er ook allemaal op! Heerlijk!

This is my life

Ik zag op Instagram bij Wojis gekleurde dropstaafjes voorbij komen. En toen had ik er ook zin in…

Instagram

Dinsdag zouden we met mijn ouders naar de dierentuin gaan, maar er werd heel veel regen voorspeld (die uiteindelijk niet viel). Dus ging ik in plaats daar van ’s middags met mijn moeder naar Breda, en Benthe mocht bij mijn vader blijven. Maar we waren te vroeg bij mijn ouders, ze waren er nog niet. Benthe snapte er helemaal niets van…

This is my life

Bij Rituals in Breda kocht ik twee producten uit de nieuwe Limited Edition lijn, en een nieuw parfum. Ik laat ze je snel zien hier op Beautyspots!

This is my life

Woensdag ging ik de I Love Myself Beautyspots Boxen inpakken bij Mireille, dus ik startte de dag met een stevig ontbijt <3

This is my life

Benthe mocht ondertussen bij haar vriendjes gaan spelen. Halverwege de dag kreeg ik een whatsappje: “Benthe is uitgegleden in de modder”. Met bijbehorende foto, hihihi!

This is my life

Benthe zat er niet zo mee, die viel na haar dolle uurtjes met Lola lekker in slaap in het hondenbedje…

Instagram

Miss Blue Eyes <3

This is my life

Donderdagavond maakte ik het artikel over de I Love Myself Beautyspots Box. Toen ik de foto’s terug zag, kreeg ik gewoon een warm gevoel van binnen. Het klopte allemaal precies…

This is my life

Vrijdag ging ik met Ramona van Beautynailsfun naar een persevent van De Tuinen (verslag komt morgen online). Onderweg gingen we even langs Starbucks, en waar die lui werkelijk iedere naam verkeerd schrijven, schreven ze mijn naam goed. Als één van de weinigen, want bijna iedereen maakt er Natascha van!

This is my life

Zaterdag was de Beautyspots-meet in Utrecht, het verslag ervan stond gisteren online. Bij Lush kocht ik onder andere deze heerlijke Icing On The Cake. Je zou er zo een hapje van nemen!

This is my life

Gisterochtend was het stralend weer, maar berekoud! Heerlijk, van mij mag het tot en met februari zo blijven. En dan in één keer weer terug naar het voorjaar, hihihi!

This is my life

’s Middags was het in het zonnetje en uit de wind best lekker, en dus besloot Benthe dat haar hele beestenboel naar buiten moest 🙂

Mijn vakantie zit er weer op (en ik heb wéér de Staatsloterij niet gewonnen), dus vandaag mag ik weer aan de slag. En ik heb géén zin. Maar dat hoort er natuurlijk een beetje bij na een vakantie. Ik hoop dat deze week net zo snel voorbij gaat als afgelopen week, dan is het snel weer weekend. Ga jij deze week iets leuks doen?

14 Comments on This is my life #week41

 1. Feinette
  13 oktober 2015 at 22:18 (7 jaren ago)

  Vakanties gaan altijd snel voorbij…heleaas… Zo te lezen heb je een leuke week gehad. Succes met werken.

  Beantwoorden
 2. Marije
  13 oktober 2015 at 14:36 (7 jaren ago)

  Wat is Benthe toch een schatje! Wat gaat een vakantie altijd snel hè! Veel sneller dan zo’n werkweek, hahaha 🙂 Succes deze week! Voor je het weet is het donderdag en na deze vrije dag hoef je nog maar 1 dagje voor het weekend is 🙂

  Beantwoorden
 3. Angela
  13 oktober 2015 at 09:24 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke week en wat een leuke foto’s! En serieus als je niets gezegd had over het cakeje.. 😉

  Hoop dat je en fijne werkweek hebt… het zonnetje schijnt in ieder geval nog een paar dagen… dan is alles sowieso een stuk fijner.

  xx

  Beantwoorden
 4. Cindy
  12 oktober 2015 at 19:52 (7 jaren ago)

  Heerlijke week weer. Die foto’s van Benthe, echt te schattig altijd! Heb zaterdag op station nog even gesnuffeld aan de nieuwe Rituals produkten, even snel, maar rook goed.
  En dit weer tot februari??? Noooo, dan vries ik dood haha! Vind het nu al zo koud…

  Beantwoorden
  • Natasja
   12 oktober 2015 at 20:58 (7 jaren ago)

   Jij mag in februari opwarmen in de zon, dus jij mag niet zeuren, hihihi!

   Beantwoorden
 5. Annette
  12 oktober 2015 at 19:19 (7 jaren ago)

  Leuk hoor, snel om he, zo’n weekje vrij? Ik ga zeker ook even bij Rituals langs om de nieuwe geur te ruiken.

  Beantwoorden
 6. Wojis
  12 oktober 2015 at 18:26 (7 jaren ago)

  Oh die vervloekte dropstaafjes, die zijn verslavend! Ik ken het, als je eenmal begint, dan kom je niet meer uit die zak. Leuke foto’ van Benthe, erg lief en wat goed bezig met die foto’s ik ben er helemaal niet aan toe gekomen. Wel een beetje genoten van het mooie weer. Ben nog niet eens aan het snuffelen geweest bij Rituals maar eet net als jij graag hagelslag mix, ook zo verslavend.

  Beantwoorden
 7. manon
  12 oktober 2015 at 17:36 (7 jaren ago)

  Oh ik ben echt benieuwd naar Icing on the cake

  Beantwoorden
 8. Babs
  12 oktober 2015 at 13:01 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s! Die spullen van Rituals zien er akelig verleidelijk uit. En van Benthe krijg ik altijd een smile op mijn gezicht 🙂

  Beantwoorden
 9. Marion
  12 oktober 2015 at 09:59 (7 jaren ago)

  Hihi, Icing On The Cake. Als ik niet beter wist zou ik er zeker een hap van genomen hebben! Frisse tegenzin. Met de nadruk op fris denk ik 😉

  Beantwoorden
 10. Linda
  12 oktober 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Wat een leuke week!!!

  Beantwoorden
 11. Beau
  12 oktober 2015 at 09:28 (7 jaren ago)

  Benthe glijd uit in de modder, mijn bulletje houdt ook van modderbaden 😉

  Beantwoorden
 12. mireille
  12 oktober 2015 at 07:29 (7 jaren ago)

  Hoort er inderdaad bij met frisse tegenzin weet aan de slag.

  Beantwoorden
 13. chucky1012
  12 oktober 2015 at 06:32 (7 jaren ago)

  Leuke en gezellige week hadden jullie 😉
  Het was inderdaad waterkoud geweest brrrr….

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.