This is my life #week41

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week was een spannende, donderdag werd Benthe geopereerd aan de tumor in haar bek. De operatie is uitstekend verlopen, en eenmaal thuis voelde ze zich alweer opperbest. Ze was vooral beledigd dat ze geen eten kreeg (eind van de middag pas) en dat we geen grote ronde gingen wandelen. Ook nu gaat het nog steeds hartstikke goed en is het een kwestie van de wondjes goed laten genezen en hopen dat de uitslag goed is (die verwachten we halverwege de week). Kijken jullie mee naar hoe mijn/onze week verder verliep?

This is my life

This is my life #week 41

Dit bordje hangt sinds vorige week op het kantoor van mijn collega en mij 🙂

This is my life

Oriflame heeft sinds kort een uitgebreide manicure-lijn. Ik ben de producten al een tijdje aan het testen, deze week vertel ik je er meer over!

This is my life

This is my life

Dinsdagavond ging ik bad met Holly Golightly van Lush. Heb je de prachtige box 12 Days of Christmas al gezien op Beautyspots?

Instagram

Jeeeej, woensdag kwam mijn nieuwe iPhone 6 binnen! Wat een geweldig toestel, ik ben er gewoon verliefd op! Ik kan nu eindelijk ook mooie foto’s maken met mijn telefoon, misschien ga ik deze week wel een dagje ploggen. Wat vinden jullie?

This is my life

Donderdag werd Benthe geopereerd, ’s middags bracht de postbode twee beterschapskaartjes voor haar. Natuurlijk heb ik die bij haar mandje gehangen 🙂

Instagram

De afgelopen 1,5 week was ik op zoek naar nieuwe schoenen voor het feestje van gisteren. Omdat ik zag dat Manfield momenteel 50% korting geeft op ieder 2e paar schoenen, kocht ik er meteen ook casual schoenen bij.

This is my life

Benthe is niet blij met de kap, maar ik vind het te link om haar zonder rond te laten lopen. Eén keer krabben aan het wondje, en de hechtingen zijn eruit. Tijdens het wandelen en het eten mag ze de kap wel gewoon af, dan heeft ze genoeg afleiding 🙂

This is my life

Vrijdagavond zat ik een beetje te internetten (ik was te moe om een artikel te schrijven), en toen kwam ik op deze pagina van de blog van Krista, Nog een Beautyblog. Ze heeft een pagina waar haar favoriete beautyblogs vermeld staan en kijk dan: ik sta daar bij, gewoon tussen de grote beautybloggers! Gaaf he?

This is my life

This is my life

Zaterdag kwam de postbode twee pakketjes brengen, vol nieuw review-materiaal. Onder andere veel nieuwe producten van SoloBioMooi, ik zal deze week kort laten zien wat er allemaal in zit!

This is my life

Gekke foto van Bentie Krentie 🙂

Instagram

Omdat het zo’n gekke, drukke week was, schoot fatsoenlijk eten er een beetje bij in, ik geloof dat we wel vier keer brood als avondeten op hebben. Zaterdag maakte manlief daarom deze heerlijke kip-kerrie, uit het kookboek van Koken met Karin (zonder pakjes en zakjes).

This is my life

Gisteren had ik een sjiek feestje, ik was uitgenodigd voor het feest er ere van het 35-jarig bestaan van Hannah. Omdat ik dit artikel al schrijf vóór het feestje, vertel ik jullie er later meer over. Maar dit is hoe ik eruit zag:

This is my life

Hihihi, ik voel me net Assepoester die naar het feest gaat! 🙂

Deze week hoef ik maar twee dagen te werken, vanwege het herstel van Benthe ben ik vandaag en morgen lekker vrij. Woensdag werkt Arno thuis, donderdag gaat ze een dagje naar mijn ouders, en dan ben ik vrijdag weer vrij. Zaterdag mogen de hechtingen er uit, en dan kan ze waarschijnlijk volgende week weer naar de dagopvang, lekker spelen met haar vriendjes. Ik ga vandaag en morgen lekker vol gas aan de slag voor Beautyspots, veel foto’s maken en ik denk dat ik deze week wat extra artikelen ga plaatsen. Gewoon: omdat het kan en omdat ik er zin in heb! Ga jij wat leuks doen deze week? Heb je misschien zelfs wel herfstvakantie?

6 Comments on This is my life #week41

 1. Cindy
  13 oktober 2014 at 20:08 (8 jaren ago)

  Je zag er prachtig uit gisteren! En ik ga duimen voor een goede uitslag.
  En nope, geen vakantie. Moet wachten tot kerst, daarna een weekje vrij. Wederom een gewone werkweek voor mij. Geniet van je vrije dagen!

  Beantwoorden
 2. astrid van dis
  13 oktober 2014 at 11:49 (8 jaren ago)

  Wauw, staat je goed, Natasja!
  Ben benieuwd hoe het is geweest!

  Beantwoorden
 3. Jori
  13 oktober 2014 at 09:12 (8 jaren ago)

  Heerlijk zo’n korte week….lekker Benthe bij je en heerlijk aan Beautyspots werken. We duimen nog steeds voor een goede uitslag…En als de hechtingen eruit zijn plannen we wel een modderparty in Chaam 😉
  Je outfit is echt super gaaf…ben benieuwd hoe de party was….

  Beantwoorden
 4. Bianca
  13 oktober 2014 at 07:52 (8 jaren ago)

  Wauw (fieetttfieeeewww!) mooie outfit hopelijk heb je het gisteren leuk en gezellig gehad. Ben blij dat het weer wat beter gaan met Benthe vond het zo sneu xxx

  Beantwoorden
 5. Mireille
  13 oktober 2014 at 07:37 (8 jaren ago)

  Mooie outfit hoor. Ben benieuwd hoe het feestje is geweest.

  Beantwoorden
 6. chucky1012
  13 oktober 2014 at 06:47 (8 jaren ago)

  Ach….. gossie wat is de hond zielig en zo verdrietig.
  Ik hoop dat alles goed komt en dat de uitslag ook positief zal zijn.
  Wat zag je er prachtig uit toen je gisteren naar de musical was geweest.
  Altijd pakketjes met producten die je mag testen.
  Geweldig dat je wilt gaan ploggen met je nieuwe telefoon.
  Je hebt een fijne en korte werkweek.
  Volg je glamouristagirl nog niet?
  Tussen je lijst zie ik ook bloggers die ik volg.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.