This is my life #week42

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik een lekker korte werkweek: slechts twee dagen, en dat beviel me eigenlijk best goed. Daarom had ik deze week iedere dag twee artikelen online op Beautyspots, als klein testje zeg maar. Niet dat ik dat vol ga houden als ik weer gewoon aan het werk ga hoor, want het is best arbeidsintensief. Komende week hoef ik maar drie dagen te werken, vrijdag heb ik een vrije dag genomen omdat ik zaterdag én zondag de hele dag op pad ben. Maar eerst: dit deed ik allemaal afgelopen week!

This is my life

This is my life #week42

Mijn nieuwe casual schoenen, ze zitten heerlijk! Dat voelde maandag best lekker, na een avond op pumps gelopen en gestaan te hebben, hihihi!

This is my life

De speciale uitgave van het 100% NL magazine ter ere van het jubileum van hannah, hij is erg leuk!

This is my life

Dit super leuke sieradenrekje kocht ik bij Action, voor nog geen 2 euro!

This is my life

Maandagavond moest ik met Benthe onverwacht naar de dierenarts: bijna alle hechtingen in haar mond bleken ‘verdwenen’. Gelukkig zag het er toch allemaal redelijk goed uit, en gingen we gewapend met een voorraad medicijnen weer naar huis, in de hoop dat het alsnog goed gaat genezen.

This is my life

Dinsdag gingen we lekker naar het bos, waar het heerlijk rustig was: voordeel van op een doordeweekse dag naar het bos kunnen!

This is my life

Yep, ik geloof dat dit hier in huis ook wel opgaat… 🙂

This is my life

Lekker vooruit geblogd!

This is my life

Heel slecht voor mijn geduld: een pakketje waarvan ik niet weet wat het is, wat de volgende dag opnieuw bezorgd zal worden…

Instagram

Instagram

Het was de afgelopen dagen natuurlijk prachtig weer, dus heb ik lekker veel gewandeld met Benthe. Hebben jullie ook zo genoten?

This is my life

Mijn favoriete mokken voor cappuccino: de XL-mokken van Blond Amsterdam.

This is my life

Dat ene pakketje wat ik donderdag gemist had, bleken er maar liefst twee te zijn: twee hele mooie perspakketjes!

This is my life

Na driekwart dag poetsen trakteerde ik mezelf vrijdagmiddag op dit lekkers: Milka met Lu <3

This is my life

Zaterdagochtend moesten we weer naar de dierenarts: de hechtingen mochten er uit! Terwijl we op de dierenarts wachtten, hield Benthe goed in de gaten of de koekjespot wel goed op zijn plaats bleef staan 🙂

Zaterdagavond was het nog even schrikken: het wondje bovenop haar kop scheurde wat open, zo’n 2 à 3 mm. Ik heb nog even met de dienstdoende dierenarts gebeld, maar volgens hem kon het niet zoveel kwaad, zolang het niet verder open ging. Dus: de kap weer op, ook dit wondje zalven en hopen maar! Gisteren zag het er alweer beter uit, en was het weer netjes dicht. Ik zal blij zijn als we een week verder zijn en alles wat steviger is dichtgegroeid!

Instagram

Zaterdag had ik alvast een doosje klaar gezet met producten die ik gisteren op de foto wilde zetten. Alleen had ik het gisteren zo druk met administratieve dingen (en van het mooie weer genieten), dat het er niet van gekomen is. Dat schuift dus door naar donderdag!

Instagram

Ondertussen was Arno druk in de tuin aan het werk geweest: hij is nu zo goed als winterklaar!

This is my life

Rollebollen!

This is my life

Oh noooooo! Dat was dus mijn prachtige highlighter uit de Pupa Paris Limited Edition collectie… 🙁

This is my life

Zaterdagavond gingen we met mijn ouders uit eten. Bij het dessert kon je kiezen uit verschillende kleine desserts, en zo combineren. Ik had (even uit mijn hoofd gezegd) Aardbeien Tiramisu, Panna Cotta en Cheesecake. Mmmmm…..

Komende week heb ik dus weer een korte werkweek, daar kan ik best aan wennen! Zaterdag ga ik een dagje winkelen met mijn moeder en twee zussen, en zondag ga ik met Mireille van Huidverzorging Mireille op stap. Erg leuke dingen in het vooruitzicht dus! Wat heb jij komende week allemaal op de agenda staan?

6 Comments on This is my life #week42

 1. Annette
  20 oktober 2014 at 20:50 (8 jaren ago)

  Auw die highligher, wat balen zeg! En dat briefje van de postbode hahaha ja hoor ik wil ook altijd gelijk weten hoe/wat dus heel herkenbaar.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  20 oktober 2014 at 19:30 (8 jaren ago)

  Wat zonde van de highlighter… Leuk weekend heb je voor de boeg, en lekker korte werkweek. Zelf deze week ook gewoon weer werken, van maandag t/m donderdag. Maar… nog 9,5 week en dan is het kerst. Niet dat ik van kerst hou, maar lekker 1,5 week vrij dan 🙂

  Beantwoorden
 3. Leneke
  20 oktober 2014 at 11:31 (8 jaren ago)

  Sterkte met Benthe en een fijne week

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  20 oktober 2014 at 08:37 (8 jaren ago)

  Oeps wat jammer dat de highlighter kapot is 🙁
  Het was zo mooi 😉
  Fijn dat het met hond goed gaat.
  Heerlijke en zonnige dagen hadden we.
  Ik zou dan ook van de zon hebben genoten.
  Heerlijk dat je deze week een dagje shoppen gepland hebt.

  Ik wens je een fijne en mooie week toe Xoxo

  Beantwoorden
 5. Bianca
  20 oktober 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Gisteren zag ik de foto van de highlighter op Instagram…echt balen hij was zo mooi 🙁 x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.