This is my life #week42

Toen ik de foto’s voor de This is my life van afgelopen week ging uploaden, kwam ik erachter dat ik maar heel weinig foto’s gemaakt heb met Instagram. Het wordt dus een vrij kort artikel, sorry… Deze week zal ik mijn leven beteren, promise!

Instagram

Mijn favoriete moment op de donderdagochtend: na de wandeling met Benthe (van meestal een uur) een heerlijke Cafรฉ au Lait! Deze mokken kocht ik vorige week bij Xenos, ik vond ze zo gezellig! Ze zijn wel een beetje groot, want een dubbele Cafรฉ au Lait verdwijnt er nog steeds met gemak in, hahaha!

This is my life

Donderdag was, op de temperatuur na, een echte herfst-dag: toen ik deze foto maakte scheen de zon nog uitbundig (weliswaar met wat Hollandse wolken aan de hemel), een kwartier later stond het flink te regenen. En weer vijf minuten later regende het, terwijl de zon alweer scheen. Helaas geen regenboog kunnen ontdekken, dus weer geen pot met goud gevonden ๐Ÿ™‚

This is my life

Zaterdagochtend kreeg Benthe een schoon bedje (onze hulp had op vrijdag het huis al helemaal schoon gepoest, zo lekker!), en dus werden haar knuffels daarna keurig op een rijtje gezet. Ze hebben tot zaterdagavond zo gezeten…

This is my life

Instagram

Afgelopen week won ik via een Twitter-winactie het Hannah Cleansing Clay masker, ik was als een kind zo blij! Zaterdag werd het bezorgd, zo snel al! Wat is het een beauty, ik riep zaterdagmiddag tegen mijn man: “Kijk nou, ik heb een echte Hannah!”. Uiteraard laat ik je binnenkort weten wat ik er van vind.

This is my life

*&%^*)&#@! Gisterochtend heb ik veel foto’s gemaakt, onder andere voor het FOTD-artikel met de mooie RiRi hearts MAC Fall collectie (wat vanmiddag online komt). En waar ik altijd bang voor ben met dit soort prachtige producten, gebeurde: ik liet Hibiscus Kiss uit mijn handen vallen… Echt, ik kon wel een potje huilen op dat moment. Later besefte ik dat “het maar make-up is”, maar toch…

This is my life

Gistermiddag maakte ik een gezonde smoothie, die ik doordeweeks vaak als ontbijt drink: amandelmelk met banaan, blauwe bessen en een theelepeltje kaneel. Vanaf vandaag gaan we hier proberen wat gezonder te eten, en zo wat kilo’s kwijt te raken, want de weegschaal nadert een gevaarlijk punt. Voorlopig dus geen recepten meer met een halve kilo chocolade erin op Beautyspots, maar als jullie het leuk vinden, kan ik wel wat gezonde (maar toch lekkere) recepten met jullie delen. Let me know!

Instagram

Een mooie manier om het weekend af te sluiten: een heerlijk ontspannend bad (met Twilight van Lush, een bath ballistic met lavendel-geur) met een geweldig gezichtsmasker รฉn een maskertje voor haar en hoofdhuid. Ik kan de nieuwe week weer aan!

Dit was (in het kort deze keer) mijn afgelopen week. Deze week heb ik het druk, ik werk een dagje extra (en dus vijf dagen). Gelukkig heb ik de foto’s voor alle geplande artikelen al klaar, want ’s avonds na het eten foto’s maken zit er echt niet meer in. En dan gaat ook nog komende zaterdag de wintertijd in. Kijk jij daar naar uit, of juist niet?

 

3 Comments on This is my life #week42

 1. Roxanne
  23 oktober 2013 at 13:57 (9 jaren ago)

  Heerlijk zo’n uitgebreid bad! Ik ben heel erg benieuwd naar het masker van Hannah trouwens <3

  Oh zo zonde dat je die blush/bronzer hebt laten vallen, maar inderdaad, het is maar make-up!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  22 oktober 2013 at 19:44 (9 jaren ago)

  Weer een leuk verslag! Zonde van je mooie RiRi Hearts doosje…. maar leuk dat je in de prijzen bent gevallen met weer een nieuw product!

  Veel succes met afvallen, lekkere en gezonde recepten zien we graag voorbij komen!

  Beantwoorden
 3. Lisa's Beautybabbels
  21 oktober 2013 at 15:17 (9 jaren ago)

  Oeiii, mijn gezicht vertrok helemaal bij het zien van je MAC blush! Pijnlijk! Gelukkig is het maar make-up, maar zoiets blijft rot natuurlijk. Ik heb laatst mijn LE Highlighter van Essence kapot laten vallen, daar baal ik ook van, maar wat was ik blij dat het maar van Essence is. MAC Riri is toch wel erg vervelend..

  Ik zou het zeker leuk vinden als er af en toe gezonde recepten zouden voorbij komen op je blog ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.