This is my life #week43

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had Benthe al vervroegd last van de wintertijd, kreeg ik stukken met mijn auto en werd het eind van de week opeens prachtig nazomerweer. Kijk je mee naar de week van Benthe en mij?

This is my life

This is my life #week43

Benthe kan er de laatste weken maar moeilijk uit ’s ochtends vroeg. Ik geef haar geen ongelijk, ik zou ook liever iedere dag tot een uur of acht slapen. Kijk haar nou lekker opgekruld liggen hier…

This is my life

This is my life

Dinsdagavond ging ik met twee collega’s uit eten. Het was heerlijk, en we konden weer eens ongestoord bijkletsen over van alles en nog wat!

This is my life

Woensdagochtend was Benthe na het wandelen terug naar boven gesneakt, en wilde niet meer naar beneden komen, hihihi! Pas toen ik net deed of ik de deur uitging, kwam ze dan toch maar naar beneden om mee te gaan…

We hadden om 9 uur een afspraak bij de scheidingsbemiddelaar (de voorlaatste afspraak), maar toen ik Benthe bij de dagopvang had afgezet, ging mijn auto pruttelen. Ook toen ik de snelweg op reed, bleef hij stotteren, dus ben ik er meteen de volgende afslag (een tankstation) weer af gegaan. Arno zat gelukkig vijf minuten achter me, dus die heeft mij opgepikt en de auto hebben we op een carpoolparkeerplaats gezet.

Eenmaal bij de scheidingsbemiddelaar bleek dat daar een stroomstoring was, dus zaten we in de kou en zonder koffie. Een dubbel trieste bedoening dus, bah!

We hadden nog een beetje hoop dat mijn auto het weer gewoon zou doen na even stil gestaan te hebben, maar helaas… Die hebben we dus naar de garage gebracht, de volgende ochtend kon ik hem gelukkig weer ophalen. Wat een rotdag was het woensdag!

This is my life

Gelukkig was er die dag ook nog een klein zonnestraaltje: mijn Lush parfums kwamen binnen. Ik had de geuren American Cream en Honey I Washed The Kids besteld, ze zijn weer heerlijk!

Instagram

Donderdag was mijn vrije dag, maar hij zat bomvol, ik rende van hot naar her. Maar natuurlijk maakte ik wel tijd voor een boswandeling met Benthe (weliswaar in de regen). Wat is de natuur toch mooi in deze tijd van het jaar!

Instagram

This is my life

’s Middags ging ik naar de Brugshow van de KSE in Etten Leur, mijn neefje deed mee. Wat een leuke voorstelling was het, en wat deed hij het goed! Iedere klas zong en danste op twee liedjes uit de afgelopen decennia, van de jaren 60 tot de muziek van nu.

Instagram

Deze leuke cottonballs kocht ik zaterdag bij Hema. Heb je mijn plog al gezien?

This is my life

Gisteren was het uitstekend weer om een make-up look op de foto te zetten, dus ik was al vroeg aan het werk.

This is my life

This is my life

Daarna maakte ik een extra lange wandeling met Benthe. Volgen mij hebben we over de hele dag wel 10 kilometer gelopen!

Deze week wordt een vrij rustige week, ik heb niet veel op de planning staan. Ik heb weer wel het nodige aan producten voor Beautyspots binnen gekregen, dus komend weekend ga ik sowieso een paar uurtjes fotograferen. Donderdag hebben we de laatste afspraak bij de scheidingsbemiddelaar en gaan we het convenant ondertekenen 🙁

Heb jij deze week leuke dingen in je agenda staan?

7 Comments on This is my life #week43

 1. Mieke
  27 oktober 2015 at 19:14 (7 jaren ago)

  Ik vind het zo rot voor je, lieve Natasja. Veel liefs en sterkte.

  Beantwoorden
 2. astrid van dis
  27 oktober 2015 at 07:48 (7 jaren ago)

  Heel veel sterkte en succes voor donderdag!
  Probeer een beetje te genieten van de rustige week xx

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  26 oktober 2015 at 21:39 (7 jaren ago)

  Veel sterkte voor donderdag X

  Beantwoorden
 4. Cindy
  26 oktober 2015 at 20:21 (7 jaren ago)

  Meh, geen leuke week… op wat kleine dingetjes na. En oh, stukken met je auto betekent dus autopech. Nog nooit van gehoord, van die uitdrukking, haha! Hopelijk blijft ie het nu een tijdje doen.
  En hopelijk een wat leuker weekje deze week, behalve de donderdag dan… alvast sterkte!

  Beantwoorden
 5. Marion
  26 oktober 2015 at 12:12 (7 jaren ago)

  Die cottonballs zijn erg leuk. Ik ga er morgen eens voor kijken. Kan wel wat vrolijks in huis gebruiken. Wat een pech met de auto. Die Benthe bovenaan de trap hahahaha! Wat een heerlijk beest. Ik wens je heel veel sterkte donderdag. Zijn toch behoorlijk pittige momenten die je niet in de koude kleren gaan zitten. Zorg goed voor jezelf deze week. X

  Beantwoorden
 6. Bianca
  26 oktober 2015 at 09:38 (7 jaren ago)

  Wat een rot dag was het woensdag 🙁 Wil je voor donderdag extra veel sterkte, succes en knuffels toe wensen <3

  Beantwoorden
 7. mireille
  26 oktober 2015 at 08:59 (7 jaren ago)

  Fijn dat deze week wat rustiger. Voor donderdag heel veel sterkte.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.