This is my life #week43

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, de eerste herfststorm van dit seizoen hebben we weer gehad! Met een hond die doodsbang is van harde wind, is dat geen pretje kan ik je vertellen. Gelukkig slaapt ze redelijk als één van ons (of allebei) bij haar beneden op de bank slaapt, dan hoort ze de wind blijkbaar minder goed. En afgelopen weekend ging de wintertijd in, dat vind ik toch altijd wel weer even wennen hoor, brrrr! Als ik vanavond thuis kom van mijn werk, is het volgens mij gewoon al donker! Deze week maar even flink wat waxinelichtjes inslaan om het binnen gezellig te maken, want dat is dan wel weer de andere kant van deze tijd, dat het binnen gezellig en knus is. Kijk je mee naar wat ik verder deze week allemaal deed en tegenkwam?

This is my life

This is my life #week43

Woensdagavond zag ik deze prachtige regenboog toen ik Benthe ging uitlaten. Het blijft toch een bijzonder natuurverschijnsel, vind je niet?

This is my life

Het wondje op Benthe d’r hoofd begint goed te genezen. Deze week mocht ze lekker overdag naar mijn ouders en heeft ze vooral veel gerelaxed op de bank (en veel gewandeld met mijn vader), maar vanaf vandaag kan ze weer naar haar vriendjes bij de dagopvang!

This is my life

Benthe mag ’s ochtends na het ontbijt altijd kiezen waar we heen wandelen. Donderdag koos ze voor het losloopveld, wat helaas over een paar weken weer in een to be-ijsbaan zal veranderen.

This is my life

Verwen-lunch at home: dikke volkoren boterhammen (zelf gesneden) met bieslook-roomkaas en walnoten. Jammie!

This is my life

Benthe vond dat ik haar bed niet goed had opgedekt, dus deed ze het even zelf 🙂

Instagram

Donderdag maakte ik rode kool-schotel uit de oven. Ik zag deze variant bij Albert Heijn, hij is heerlijk! Ik at er ook nog door mijn vader zelf gemaakte appelmoes bij, dat was smullen!

This is my life

Na het huishouden en een paar grote rondes met Benthe was het me-time: soms moet je jezelf een beetje verwennen, toch?

This is my life

Donderdagochtend had ik de zomerse kaarsenhoudertjes vervangen voor de wintervarianten. Het staat meteen een stuk knusser!

This is my life

Donderdag ging ik in bad met the Wizard van Lush, hij heeft een heerlijke rustgevende, beetje kruidige geur.

Instagram

De storm van dinsdag heeft ervoor gezorgd dat het bos opeens helemaal bezaaid lag met blaadjes.

This is my life

Vrijdagmiddag heb ik een heleboel nieuwe producten op de foto gezet voor Beauytspots. Mijn badkamer is weer goed gevuld! 🙂

This is my life

Ik had onder andere deze bijzondere, prachtige producten voor de camera. Over een paar weken vertel ik je er alles over!

This is my life

Omdat het vrijdag zo’n grijze, druilerig dag was, besloot ik ’s middags om mijn nagels in een vrolijke, felle kleur te lakken. Het werd Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint in de kleur Pink Punch.

This is my life

Zaterdag ging ik een dagje naar Den Bosch met mijn moeder en zussen, heb je gisteren mijn plog daarover gezien?

This is my life

In de nacht van zaterdag op zondag ging de wintertijd in, en dat betekende een uurtje extra slapen, heerlijk!

This is my life

Gisteren ging ik met Mireille naar de Autumn Fair van Cenzaa, wat een prachtig bedrijf! Later deze week laat ik jullie er een foto-verslag van zien, dan kunnen jullie meegenieten!

This is my life

Rara, wie weet wat dit is? Morgen laat ik het jullie zien!

This is my life

Met een tas vol lekkers van Cenzaa ging ik weer naar huis. Uiteraard ga je het allemaal terugzien op Beautyspots!

Deze week moet ik weer gewoon vier dagen werken, dat zal wel weer even wennen zijn, ik geloof dat ik de afgelopen drie weken lange weekenden heb gehad. Donderdag heb ik een afspraak met de kapster, dan krijg ik weer een beetje kleur in mijn haar, ik heb er zin in! Ik wens jullie allemaal een heel mooie, nieuwe week!

8 Comments on This is my life #week43

 1. Babs
  29 oktober 2014 at 12:21 (8 jaren ago)

  Wat een leuk overzicht, Benthe is altijd leuk, hahaha.. herken het van mijn honden ( inmiddels overleden).. kleedjes worden omgewoeld, denk je dat je het mooi hebt neergelegd voor ze 😉 . Leuke tip van die rode kool, nog niet ontdekt . Regenboog, super! Nu nog die pot met goud!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  27 oktober 2014 at 15:47 (8 jaren ago)

  Veel succes weer met je nieuwe werkweek

  Beantwoorden
 3. Colinda
  27 oktober 2014 at 13:23 (8 jaren ago)

  Je had weet ern leuke en volle week. Weet zeker dst benthe genoten heeft bij je ouders. Ik vind deze tijd juist beter bij mijn passen . Vaak heb ik meer energie dan in de zomer. Minder pijn, doordat idee kouniet zo vochtig is. Werk ze deze week

  Beantwoorden
 4. chucky1012
  27 oktober 2014 at 08:45 (8 jaren ago)

  Mooie foto’s van een hele fijne week!
  Heerlijk zo een een verwenmoment voor jezelf 😉
  Prachtige regenboog.
  Ik ben zo benieuwd naar de producten uit de leuke verpakkingen….

  Ik wens je een goed begin van deze nieuwe dag Xoxo

  Beantwoorden
 5. Bianca
  27 oktober 2014 at 07:41 (8 jaren ago)

  Je maakt mij nieuwsgierig! Komt er nog een shoplog van de aankopen in Den Bosch of zijn het de items die je op de foto laat zien bij de PLOG? x

  Beantwoorden
  • Natasja
   27 oktober 2014 at 13:13 (8 jaren ago)

   Er komt geen shoplog, want er valt niet meer te laten zien dan ik al heb gedaan 🙂

   Beantwoorden
   • Bianca
    27 oktober 2014 at 18:47 (8 jaren ago)

    Ohh dan nog zijn het mooie producten 🙂 x

    Beantwoorden
 6. Mireille
  27 oktober 2014 at 07:29 (8 jaren ago)

  Was een gezellig dagje gisteren. Fijne week toegewenst.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.