This is my life #week45

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Deze week was een beetje saai en grijs, net als het weer eigenlijk. Ik had heel veel hoofdpijn (ik denk door de hoge temperaturen in combinatie met de hoge luchtvochtigheid), heb desondanks tot zondag veel gewerkt voor Beautyspots, maar vergat regelmatig om foto’s te maken. Het is dus een wat kortere editie van This is my life, volgende week weer beter!

This is my life

This is my life #week45

Dinsdagavond maakte ik de chocolade fudge cake uit het boek van Sabine Koning (Oh My Foodness), hij was hemels! Gelukkig gaat er maar een pakje roomboter, een pak bastognekoeken, een halve kilo pure chocolade en twee blikjes gecondenseerde melk in, dus met de calorieën valt het best mee #not

This is my life

Donderdagochtend was ik met Benthe naar het bos geweest, en dacht ik op de terugweg: “Laat ik eens binnendoor rijden”. Dat was een héél slecht idee, mijn auto zat vréselijk onder de modder. Vrijdag op mijn werk waren de opmerkingen niet van de lucht, mijn collega’s dachten dat ik een nieuwe hobby ontdekt had, hihihi! Inmiddels is hij weer mooi schoon hoor 🙂

This is my life

Woensdagavond lag ik net op bed, toen Mireille een berichtje op Twitter plaatste dat ze de kerstcollectie van Pupa online ging zetten. Grrrr! Dus hup naar beneden, Random Reader gehaald en via de Ipad mijn bestelling geplaatst. Dat was maar goed ook, want de highlighter was diezelfde avond al uitverkocht! Ik laat de collectie deze week aan je zien, hij is echt prachtig!

This is my life

Een kleine Sneak Peek: dit is dus dé highlighter uit de Pupa Stay Gold collectie <3

This is my life

Zaterdag werd de LookFantastic Box van november bezorgd, ik laat hem vanmiddag aan je zien hier op Beautyspots!

This is my life

Wat een raar weer was het afgelopen week he? Zo ontzettend warm, vooral zaterdag leek het wel zomer in plaats van bijna winter! Ik vind er niks aan hoor, zeker niet in combinatie met dat druilerige. Maar goed, als het dan toch zomerse temperaturen zijn, dan ook maar een ijsje erbij.

This is my life

This is my life

Gisteren was het gelukkig wat lichter weer, dus gingen Benthe en ik veel wandelen. Hoewel ik weet dat wandelen goed voor me is, word ik er soms ook verdrietig van, zeker op zondagen. Overal kom ik gelukkige stelletjes en gezinnetjes tegen, en ik loop daar alleen met mijn hondje… Gistermiddag kwam ook nog eens de hoofdpijn weer terug, ik voelde me ontzettend ellendig vanaf eind van de middag. Had ik in het artikel van gisterochtend nog zo stoer zitten vertellen dat ik de zondag altijd gebruik om vooruit te werken, gisteren kwam daar maar weinig van. Ik heb wel nog wat foto’s bewerkt (hoewel dat ook niet meevalt met waterige ogen) en deze This is My Life geschreven, en verder heb ik het rustig aan gedaan. Ook dat hoort er weleens bij helaas 🙁

This is my life

Lazy Sunday Essentials, of Eerste Hulp bij Verdriet en Eenzaamheid? Beiden in dit geval…

This is my life

Benthe had in ieder geval een heerlijke dag: eerst uitgeslapen, daarna veel wandelingen met het vrouwtje in de zon, lekkere stink-pens op het menu (mevrouw haalt haar gespikkelde neus op voor de mooiste stukken vlees, maar pens eet ze als een bootwerker) en kruidnootjes (samen met het vrouwtje) als toetje. Daar word je moe van hoor!

Voor komende week heb ik dus maar weinig vooruit geschreven, en daar baal ik best van. Ik was juist zo goed bezig de laatste weken! Maar goed, het is niet anders. Ik probeer om gewoon iedere avond een artikel te schrijven, maar lukt dat een keer niet dan weten jullie hoe het komt als er geen artikel online komt. Zondag ga ik winkelen in Eindhoven met Ingrid, hebben jullie nog leuke shoptips? Een fijne week gewenst allemaal!

11 Comments on This is my life #week45

 1. Krista
  10 november 2015 at 20:02 (7 jaren ago)

  Ach lieve Natasja, ik denk dat niemand het jou kwalijk neemt als er eens een artikel minder online komt. Ik vind het voor jou allemaal veel rotter. 2 stapjes vooruit en 1 stapje terug zeggen ze toch altijd? Heel veel sterkte!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  10 november 2015 at 09:05 (7 jaren ago)

  Erg vervelend dat jij je niet zo goed voelde!
  Geeft niets dat jij het wat rustiger aan zal doen. Heerlijk shoppen in de lichtstad is gezellig.
  Ben er zo lang niet meer geweest.
  Sterkte….

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Cindy
  9 november 2015 at 21:00 (7 jaren ago)

  Ah wat vervelend zeg dat je je zo voelde! Hopelijk wordt dat gevoel toch een keer wat minder, en kun je er ook van genieten om alleen met Benthe te lopen.
  En jammer dan hoor, dat vooruit werken niet lukte. Even je rust pakken moet ook gebeuren.
  Leuk, shoppen met Ingrid, veel plezier alvast!

  Beantwoorden
 4. manon
  9 november 2015 at 16:38 (7 jaren ago)

  Eindhoven is zo een leuke stad om te winkelen! En wow die highlighter van Pupa is zo mooi !

  Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  9 november 2015 at 15:08 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat je Benthe hebt om je troosten (en heerlijke fudgecake)
  Sterkte voor deze week, thinking of you ♡

  Beantwoorden
 6. jeapiebel
  9 november 2015 at 11:51 (7 jaren ago)

  Dat de highlighter van Pupa diezelfde avond al was uitverkocht is ongelofelijk, gelukkig was je er echt heel snel bij. Logisch dat het niet altijd leuk vind om vooruit een artikel te schrijven. Het valt ook niet altijd mee. ..dus

  Beantwoorden
 7. Jori
  9 november 2015 at 07:54 (7 jaren ago)

  Eindhoven is leuk,niet perse gezellig qua gebouwen maar heel veel winkels.Dus goede stappers aan want het is huge in vergelijking met Tilburg.Geniet van de mooie Bijenkorf en even bij de Primark snuffelen.Een fijne week.

  Beantwoorden
 8. Wojis
  9 november 2015 at 07:39 (7 jaren ago)

  Jij ook al een zware week, ik ook en ik weet niet eens waarom, ik denk dat de schouders aan het zwichten zijn onder al het gewicht. Ik had ook veel pepernoot en chocolade, dat helpt gewoon en liter hete thee en heel veel kaarsjes. Die highlighted is hemels zeg, ben er heel benieuwd naar. Gelukkig blijf je lekker lang wanden, wandelen is goed voor de geest niet alleen voor het lijf, moeder natuur helpt ons altijd heel erg goed. Ik wens jou een fijne week, privé, blog-wise en qua food,dikke Xo

  Beantwoorden
 9. mireille
  9 november 2015 at 07:36 (7 jaren ago)

  Ik vind het weer ook maar niks. Hoop dat deze week beter met je gaat. Ook al ben ik een geboren Eindhovenaar ik ben niet zo’n winkelmens dus kan je niet helpen. Zou wel even de kleine Berg oplopen en misschien Strijp S. Fijne week X

  Beantwoorden
 10. Roos
  9 november 2015 at 06:14 (7 jaren ago)

  Ach jee, toch maar iets kalmer aan doen deze week. Dan maar wat minder artikelen toch? Kan het me heel goed voorstellen dat als het wat minder gaat je niet de puf hebt om vooruit te werken. Stelletjes zien lopen komt dan hard aan dus je hebt er goed aan gedaan om lekker op de bank te kruipen met een kaarsje aan en lekkere kruidnootjes erbij…

  En wat ziet die fudge cake er fantastisch uit! Mjammie, krijg er trek van. Het unboxen vind ik zo leuk dus ik ben benieuwd wat erin zit deze keer. Ik wens je een fijne, rustige en zonnige week toe. Liefs Roos

  Beantwoorden
  • Natasja
   9 november 2015 at 20:12 (7 jaren ago)

   Dankjewel Roos x

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.