This is my life #week47

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, daar ben ik weer, opgekrabbeld na mijn dip van vorige week. Met een beetje hulp hier en daar, veel chocolade, thee en geurkaarsen is het weer een beetje lichter geworden in en boven mijn hoofd. Ik had ook een lekker korte werkweek, dus heb veel quality-time met Benthe en mezelf gehad 🙂 Kijk je mee naar onze week?

This is my life

This is my life #week47

Benthe in de relax-modus, na haar eerste dag van de week op de hondendagopvang 🙂

This is my life

Black Oudh is één van de nieuwe geurkaarsen van Rituals, die is zó ontzettend lekker! Dit is de kleine variant, die ik in oktober samen met nog een geur bij mijn aankopen kreeg. De grote kaars staat inmiddels op mijn verlanglijstje voor Sinterklaas.

This is my life

Ik had zondag in Eindhoven bij MAC een prachtige blush gezien, maar het was een beetje druk op dat moment. Dus bestelde ik hem zondagavond online, samen met een nieuwe lipstick. Woensdag kwamen ze binnen, ik laat ze snel aan je zien!

This is my life

We hebben een paar nachten op de bank geslapen afgelopen week, vanwege de stormachtige wind (Benthe is bang van harde wind). Ze heeft het echter hartstikke goed gedaan, ze heeft prima geslapen ♥

This is my life

Woensdag was de pakjesbezorger tevergeefs aan de deur geweest, en ik had geen idee met wat voor pakketje (dat zijn de leukste!). Het bleek een verrassing van Tony’s Chocolonely te zijn, alle drie de Limited Editions repen! Let vooral op de zin: ‘Om je te bedanken voor alle Tony’s Chocolonely’s die je eet’, hihihi!

Instagram

Geen scherpe foto, maar de blijheid straalt er van af. Benthe heeft enorm genoten de afgelopen dagen: lekker ‘uitslapen’ (tot acht uur, maar als je normaal om kwart over vijf opstaat voelt dat als een gat in de dag slapen), veel wandelen, veel koekjes, en ’s avonds lekker snurken op de bank…

This is my life

Rara, wat zit hier in?

This is my life

Vrijdagavond heb ik alle nieuwe producten weer op de foto gezet.

This is my life

Donderdagavond maakte ik de Kinder Bueno Cheesecake uit het Guilty Pleasures kookboek van Sabine Koning. Die is echt verrukkelijk!

Instagram

Zaterdagochtend was er een verrassing voor Benthe, Sinterklaas had een kadootje voor haar! 🙂

This is my life

Zaterdagmiddag had ik een afspraak bij Mireille, ik kreeg een heerlijke, heel bijzondere gezichtsbehandeling, waar ik je deze week wat meer over ga vertellen. En met een tasje vol moois ging ik weer richting huis…

This is my life

Mijn lieve meisje, iedere dag gaat ze nóg meer in mijn hart zitten… ♥

Voor de komende week heb ik een paar leuke dingen op de planning staan: woensdagavond ga ik eerst eten met collega’s, en daarna gaan we naar de Woonparty van Pronto Wonen (ik ga hier een verslag van maken, je leest er dus eind van de week meer over). En zaterdag ga ik met mijn moeder, zussen en schoonzus shoppen (alweer? Ja, alweer, lol) in Tilburg. En tussendoor moet ik ook echt een begin gaan maken met mijn surprise, want dat schiet natuurlijk al op. Ga jij deze week leuke dingen doen?

11 Comments on This is my life #week47

 1. Cindy
  23 november 2015 at 20:31 (7 jaren ago)

  Alweer shoppen? 😉 Lekker toch! Ga zaterdag ook hihi, Black Oudh kaars kopen…
  En heerlijke dagen hebben jullie gehad, lekker genieten van Benthe, wat kun je toch gek zijn van je dier(en) he.
  Uitslapen tot 8 uur, heerlijk, is voor mij ook uitslapen hoor! (6 uur de wekker doordeweeks)
  Fijn dat je je weer wat beter voelt.

  Beantwoorden
 2. Krista
  23 november 2015 at 19:49 (7 jaren ago)

  Wat fijn dat het weer wat beter gaat, je klinkt ook enthousiaster! En Benthe, ja, je steun en toeverlaat hè, het is zo’n lieffie!!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  23 november 2015 at 15:19 (7 jaren ago)

  Ik kijk er naar uit om te gaan shoppen zaterdag, tot dan!

  Beantwoorden
 4. Talitha
  23 november 2015 at 12:42 (7 jaren ago)

  Fijn dat de tony’s in goede aarde is gevallen, de sint heeft het nl helemaal vanuit duitsland besteld 😉 beetje raar dat ze mijn tekst die ik bij opmerkingen had gezet er niet bij hebben gezet, maar goed. Belangrijkste is dat je het gekregen hebt.
  ik vond dat je wel wat lekkers had verdiend..

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 november 2015 at 18:41 (7 jaren ago)

   Aaaaah Talitha, meen je dat nou? Wat ontzettend lief! Echt heel erg bedankt… ♥

   Beantwoorden
 5. Wojis
  23 november 2015 at 12:33 (7 jaren ago)

  Wat een lekkers allemaal, vooral die taart en die kaars. Verwennerij als je down bent is alleen maar goed, dan doet een mens goed. Ik ga deze week ook weer een keer uit eten, het lijkt wel of ik elke weet ga. Ik heb er zin in, lekker even de deur uit. Ben heel benieuwd naar je MAC aankopen…

  Beantwoorden
 6. manon
  23 november 2015 at 12:00 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s. Benthe is zo cute !

  Beantwoorden
 7. Roos
  23 november 2015 at 10:07 (7 jaren ago)

  Fijn om te horen dat het beter gaat.Prachtige foto’s weer er komen weer wat mooie reviews aan zo te zien aan de sneak peak in de tas…

  Een fijne rustige week ens ik je toe X

  Beantwoorden
 8. Marinke
  23 november 2015 at 09:55 (7 jaren ago)

  Fijn dat het beter gaat! Fijne week!

  Beantwoorden
 9. Mieke
  23 november 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Fijn dat je je weer wat beter voelt! Heerlijke foto’s weer! Wat is Benthe toch een lieverd, die blije bosfoto! <3 Fijne week Natasja! X

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  23 november 2015 at 06:23 (7 jaren ago)

  Fijn dat de Sint een kadootje voor de hond had achtergelaten 😉
  De lekkernij uit het kookboek ziet er zo heerlijk uit.

  Mooie dag en een fijne week Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.