This is my life #week47

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ik heb weer een drukke, maar erg leuke week achter de rug. Als ik de foto’s terugkijk, zie ik dat er veel lekkers voorbij kwam. Mag best toch, nu Sinterklaas in het land is? Ik had een paar leuke afspraken op beauty-gebied, kijk je mee naar mijn foto’s?

This is my life

This is my life #week47

Dinsdagochtend deed ik samen met een collega inkopen bij Makro voor Sinterklaas en Kerst. Verleidelijk hoor, om niet een kilozak kruidnoten mee te nemen voor op het ‘kantoor’ van Beautyspots…

This is my life

Dinsdagavond maakte ik Rocky Road met Maltezers, ik zag het recept op de blog van Ramona. Mmmmmm, echt een aanrader!

This is my life

Deze prachtige lakjes haalde ik dinsdagavond op bij Nailpolish Fashion, helaas gaat ze er mee stoppen…

This is my life

Woensdagavond had ik een Oriflame party bij mij thuis, leuk! Maar toen de gasten allemaal al gearriveerd waren, en aan de koffie en thee met Rocky Road zaten, was de consulente er nog steeds niet, en ik kon haar telefonisch niet bereiken. Toen ik haar eindelijk te pakken kreeg, bleek dat zij de afspraak voor een week later in haar agenda had staan… Ik besloot om iedereen dan alvast maar alle producten van Oriflame te laten zien die ik zelf heb, en langzaamaan kwam er steeds meer op tafel te staan: Lush, Zoya, handcrème… Uiteindelijk was het een heel gezellige avond, en in het nieuwe jaar hebben we een nieuwe afspraak staan.

This is my life

Van mijn moeder kregen we deze zelfgemaakte Sinterklaas-krans, zo mooi en helemaal in sfeer! Benthe vond hem ook reuze interessant 🙂

This is my life

Benthe speelde verstoppertje tijdens de wandeling donderdagmiddag, hihihi!

This is my life

Vrijdagochtend was het serieus koud toen ik naar mijn werk ging. Zou de winter nu dan echt komen? Helaas, dit weekend was het weer 15 graden…

This is my life

Zaterdagmiddag was ik uitgenodigd voor het feestje ter ere van de opening van de tweede Ziaja winkel in Den Haag. Heb je mijn uitgebreide verslag al gezien?

This is my life

Eigenlijk zou ze hem pas op 5 december krijgen, maar opeens had Benthe deze grote knuffelaap gevonden en kwam ze er mee de kamer in lopen. Tja, dan is afpakken ook zo zielig he? Dus kreeg ze hem zogenaamd in haar schoen 🙂

Instagram

Prachtig plaatje in het bos gistermiddag, wat was het weer heerlijk weer!

Instagram

[blije-oren-modus-aan]

This is my life

Toen we thuis kwamen uit het bos, ging ik naar boven om me op te maken, we hadden ’s middags een verjaardag. Benthe ging gezellig mee, en ging op bed liggen slapen <3

Instagram

Make-up: check!

Instagram

En of ze blij is met haar nieuwe knuffel!

Komende week heb ik het op het werk o.a. druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest aanstaande zondag, heb ik voor Beautyspots heel veel moois te fotograferen (waaronder de spulletjes die ik bij Ziaja mee naar huis kreeg) en moet ik ook echt aan de slag met mijn Sinterklaasinkopen en surprise maken. Beginnen bij jou de Sinterklaas-kriebels al, of sla je 5 december over?

8 Comments on This is my life #week47

 1. Miss Sentinelli
  25 november 2014 at 12:59 (8 jaren ago)

  Leuk om te lezen en oee lekkere dingen heb je op de foto gezet zeg haha. Jeetje dat is jammer zeg dat de consulente haar afspraak verkeerd had staan. Maar zo te zien hebben jullie er wel een mooie party van kunnen maken :).

  Beantwoorden
 2. Cindy
  24 november 2014 at 21:02 (8 jaren ago)

  Wat jammer dat de consulente zich had vergist, maar wel een gezellig avondje geworden dus.
  Sinterklaas? Heb er helemaal niks mee. Aangezien mijn moeder in een verpleegtehuis woont en niet meer zo goed is qua hersenen, kan zij echt als een kind zo blij zijn met cadeautjes, dus daar wel even wat voor ingeslagen afgelopen zaterdag. Verder ben ik altijd blij als het weer voorbij is, en dan de kerst nog… Ben altijd blij als het 1 januari is haha!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  24 november 2014 at 20:30 (8 jaren ago)

  Wij hebben nu vier van de vijf surprises gemaakt.
  We komen er al goed in zo en de pepernoten en de taai taai zijn bij ons niet aan te slepen.

  Beantwoorden
 4. Sarah
  24 november 2014 at 15:45 (8 jaren ago)

  Wat een prachtige hond is Benthe! Wat jammer dat er miscommunicatie was met de Oriflame consulente. Gelukkig heb je er zelf nog een feestje van kunnen maken haha! Was leuk om je te ontmoeten zaterdag! xoxo

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  24 november 2014 at 09:19 (8 jaren ago)

  Jammer van de party maar toch was het nog gezellig!
  Het klinkt heel leuk. Wanneer hou je weer zo een party?
  Och….. zo schattig dat de hond de knuffel had gevonden.
  Wat een mooie foto’s.
  De zelfgemaakte lekkernij ziet er heerlijk uit.
  Leuke nieuwe winkel in D-H en ben benieuwd naar de art. die je erover gaat schrijven 😉

  Beantwoorden
 6. Jori
  24 november 2014 at 08:32 (8 jaren ago)

  Vooral de kerststress komt langzaam aan kijken 😉 Ben heel benieuwd naar de spulletjes van Ziaja die je gaat revieuwen…. Zag al diverse zoete geurtjes voorbij komen 😉

  Beantwoorden
 7. Mireille
  24 november 2014 at 07:37 (8 jaren ago)

  Bijna alle sinterklaascadeaus in huis. Boris geloofd nog heilig in Sinterklaas. Ik heb in de salon ook echt moeite om van al het lekkers af te blijven.

  Beantwoorden
 8. Bianca
  24 november 2014 at 07:32 (8 jaren ago)

  Inderdaad veel lekkers maar dat zal aankomende maand vast nog erger worden en dat geeft helemaal niet 🙂 Jammer van de Oriflame party, maar zo te lezen hebben jullie je toch nog prima vermaakt x

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.