This is my life #week48

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week werd het eindelijk een beetje winter, was ik druk met Sinterklaas-voorbereidingen en was ik zo’n beetje de hele zaterdag aan het fotograferen voor Beautyspots. Kortom: een drukke, maar erg leuke week, kijk je mee naar mijn foto’s?

This is my life

This is my life #week48

In de nacht van maandag op dinsdag had het licht gevroren, zou de winter nu dan eindelijk beginnen? ’s Avonds kwam ik er achter dat Arno mijn ruiten al had gekrabt toen hij weg ging, maar een uur later zaten ze gewoon wéér dicht gevroren!

This is my life

Op het werk was ik met een paar collega’s de hele week druk met de voorbereidingen voor het Sinterklaasfeest. Dit zijn allemaal nepkadootjes, die we gebruikten voor een spelletje “kadootjes in de schoorsteen gooien”. Het was een geslaagd spel!

This is my life

Dinsdag kwam Benthe helemaal moe gespeeld thuis van de dagopvang, ze viel na het eten meteen in slaap…

This is my life

Lush heeft een aantal nieuwe shampoobars, Honey I Washed My Hair is er eentje van (en nu al mijn favoriet qua geur).

Instagram

Ik heb de laatste tijd veel last van mijn ogen, dus liet ik donderdagmiddag mijn ogen even opmeten. Het ene oog was wat achteruit gegaan, het andere was juist een kwart beter geworden qua zicht. Ik heb een nieuwe bril uitgezocht, ik hoop maar dat mijn klachten hiermee over gaan.

This is my life

Allemaal nieuwe spulletjes van Catrice en Essence die Mariska vorige week voor me meebracht uit Berlijn. Nu nog even tijd zoeken om alles te swatchen…

This is my life

Donderdagavond ging ik in bad, dat was wel een paar weken geleden! Ik voelde me er steeds gewoon te lamlendig voor. Mijn verkoudheid is nog steeds niet over, maar gelukkig is mijn energie wel weer grotendeels terug.

This is my life

Mijn ’to do’-lijstje van zaterdag: ik was wel een halve dag bezig met fotograferen!

Instagram

Deze handcrème van Ziaja komt als geroepen met de kou van de afgelopen dagen.

This is my life

Drie op een rij!

This is my life

Tussendoor even lekker een frisse neus halen met Benthe. Zij had het ook koud, aan haar blik te zien, hihihi!

This is my life

Nog meer lekkers/moois, deze nieuwe zepen zijn van Mineral Care.

This is my life

Tussendoor maakte ik ook nog deze heerlijke Pepernoten cheesecake muffins, ik vond het recept op de website van Uit Pauline’s Keuken. Ze zijn binnen no time klaar, en echt een aanrader!

Instagram

’s Middags scheen er zo’n heerlijk winterzonnetje, dat ik eind van de middag nog 5 kilometer met Benthe gelopen heb. Lekker, die frisse winterlucht!

This is my life

Zaterdagavond begon ik in dit boek, wat ik een tijdje geleden van mijn zwager schreef. Ik ben heel benieuwd!

Gisteren was ik om half negen op mijn werk (dat deed best pijn, de wekker die zo vroeg af ging op zondagochtend), waar we Sinterklaas hebben gevierd, het was erg geslaagd. Om 2 uur was ik weer thuis, en heb de rest van de dag een beetje in huis gerommeld en voor Beautyspots een en ander gedaan.

Komende week zal veel in het teken staan van Sinterklaas: er moeten nog wat kadootjes binnen komen, alles moet nog ingepakt worden, ik moet nog een rijm maken én ik moet mijn surprise nog maken. Druk weekje dus!

3 Comments on This is my life #week48

 1. Miranda Aerts
  1 december 2014 at 09:48 (8 jaren ago)

  Leuke foto’s, hopelijk ben je deze week topfit voor de feestelijke eerste week van december 🙂

  Beantwoorden
 2. Bianca
  1 december 2014 at 07:35 (8 jaren ago)

  Kijk Benthe lief liggen dan 🙂 Mooie producten heb je weer op de foto gezet (zo wat ik kan zien) heerlijk he zo’n dagje foto’s maken 🙂 xxx

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  1 december 2014 at 06:51 (8 jaren ago)

  Leuke en drukke week had!
  Bbrrrr….. het was inderdaad erg koud buiten.
  Mooie nagellakjes etc. die uit uit buitenland voor je meegebracht waren 😉

  Ik hoop dat je snel beter bent Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.