This is my life #week49

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week had ik veel leuke dingen op de planning staan, maar een fikse verhoudheid gooide roet in het eten, bleeeegh! Sinterklaas is weer het land uit, en meteen vliegen de kerstbomen en kerstliedjes op de radio ons om de oren, hoe snel kan het gaan? Kijk je mee naar mijn belevenissen van afgelopen week?

This is my life

This is my life #week49

Maandag begon met een leuke mail: mijn bestelling van Cocoa Pink is onderweg! Ik zag wel dat ik mijn naam nog moet aanpassen in mijn account, maar dat doe ik volgende keer wel. Ik zag dat mijn pakketje zaterdag al in Amsterdam aangekomen was, het kan dus niet lang meer duren (en aangezien het zo snel door de douane is, hoef ik waarschijnlijk geen extra kosten te betalen, jeeeej!).

This is my life

Dinsdag werd er op mijn werk een grote doos voor mij bezorgd. Nu laat ik wel vaker pakjes op mijn werk bezorgen, maar dit keer wist ik niet wat het was. De doos bleek vol kadootjes te zitten, voor Benthe en mij 🙂 We konden ons niet beheersen, ’s avonds hebben we samen alle kadootjes uitgepakt. Dankjewel lieve Jori en Vincent!

This is my life

Er zat onder andere deze adventskalender voor Benthe in ♥

Instagram

Aaaaah, wat kan ze toch lekker liggen slapen…

Instagram

Woensdagavond had ik eigenlijk de Pupa make-up workshop bij Mireille, maar ik voelde me zo ontzettend beroerd dat ik me afgemeld heb 🙁 Gelukkig lag er ’s avonds wel iets leuks op me te wachten: de LookFantastic Christmas Edition Beauty Box.

Instagram

Benthe is afgelopen week overdag bij mijn ouders geweest, omdat er op de dagopvang verbouwingswerkzaamheden waren. Woensdagmiddag kwamen mijn neefjes en nichtje kruidnoten bakken, en kwam Zwarte Piet op visite. Hij had voor Benthe ook wat meegenomen: een kleine Snoopy knuffel (de grote had ze al). Het fluffy roze kleed zat in één van de kadootjes die ze dinsdag van Jori en Vincent kreeg. Verwende Prinses is het ook he?

Instagram

Vrijdag zouden Benthe en ik naar Jori, Vincent, Rocco en Lola gaan, die afgelopen week op vakantie waren in Noordwijkerhout. Maar vrijdagochtend voelde ik me nóg beroerder, dus ook die afspraak moest ik afzeggen 🙁

’s Ochtends moest ik eerst naar de tandarts, daarna ben ik met Benthe naar het bos geweest, even wat vitamientjes opdoen in de zon. De rest van de dag heb ik een beetje aangerommeld in huis, en alvast de Sinterklaaskadootjes voor zaterdag ingepakt.

This is my life

Vrijdagmiddag werden de laatste Sinterklaaskadootjes bezorgd. Lang leve het online shoppen!

Instagram

Eind van de middag haalde ik het snuffelkleed weer eens tevoorschijn voor Benthe, dat was even geleden. Ze wordt altijd helemaal enthousiast als ze het kleed nog maar ziet, zo leuk om te zien!

This is my life

Zaterdag voelde ik me gelukkig weer een beetje beter, het watterige gevoel in mijn hoofd was weg. ’s Ochtends moest ik nog de laatste hand leggen aan mijn surprise, ’s middags vierden we met de hele familie Sinterklaas bij mijn ouders.

This is my life

Alle surprises bij elkaar, iedereen had weer goed zijn best gedaan om er iets moois van te maken!

This is my life

Mijn nichtje had voor mij deze lipstick gemaakt. Het is net MAC Please Me, vind je niet?

This is my life

Na de surprises begonnen we aan de tweede ronde: deze stapel kado’s! Ik geloof dat we tegen zeven uur pas klaar waren met uitpakken, hihihi! Daarna hebben we nog bij mijn ouders gegeten en koffie (thee) gedronken, rond half tien was ik weer thuis met Benthe.

Gisteren (zondag) hebben we veel gewandeld. Na het Sinterklaasfeest overviel me weer een verdrietig gevoel toen ik naar huis reed, en toen ik ’s ochtends wakker werd en op de radio meteen de eerste Kerstliedjes hoorde, werd dat gevoel niet beter. Eind van de middag ging het wel wat beter, en heb ik lekker nog wat foto’s gemaakt en vooruit geblogd voor komende week. Ook deze week wordt weer druk: zowel donderdagmiddag als zaterdag (de hele dag) heb ik leuke afspraken voor Beautyspots. Willen jullie duimen dat ik me fit genoeg voel tegen die tijd?

Dan tot slot nog een kleine huishoudelijke mededeling: ik had voor de komende weken een paar Kerstlooks gepland, o.a. met de Pupa Stay Gold! collectie. Gisterochtend ben ik aan de slag geweest met deze producten, maar het wilde voor geen meter lukken. Dat was al de tweede keer, vorige week ging het ook al niet naar mijn zin met de look die ik toen gemaakt had. Toen ik eind van de ochtend met Benthe in het bos liep, bedacht ik: wie houd ik nu eigenlijk voor de gek? Ik wil dit jaar geen Kerst, ik wil geen Kerstliedjes en ik wil geen Kerstlooks maken. Ik heb daarom besloten om dit jaar geen Kerstlooks te laten zien op Beautyspots. Dat overleven jullie vast wel, toch? 😉 Ik heb gelukkig nog wel volop nieuwe oogschaduwpalettes liggen, waar ik de komende weken lekker mee aan de slag ga, en die ik jullie snel laat zien hier op Beautyspots.

Een fijne week gewenst! xxx

10 Comments on This is my life #week49

 1. Wojis
  7 december 2015 at 21:57 (7 jaren ago)

  Je hebt gelijk, gewoon doen wat jij leuk vindt. BeautySpots is van jou en niemand anders. Lekker genieten met Benthe en lekker je nieuwe spullen uitproberen en testen. Doen wat vanzelf gaat en niks forceren, heeft geen enkele zin. Het weer werkt ook niet mee, ik heb nog geen kerstgevoel hoor… eerder een september gevoel. Dikke Xo en focus op je UD palette.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  7 december 2015 at 21:22 (7 jaren ago)

  Volgens mij heeft Benthe meer knuffels dan jij lipsticks 😉 En dat verdient ze 🙂
  Jammer dat je de make up workshop moest afzeggen.
  En oh dank je, geen kerstlooks! Hou niet van kerst en dus ook niet van kerstlooks/kerstnagels/kerstversiersels op blogs hihi.
  En als jij je er niet goed bij voelt, lekker niet doen! We gaan samen aftellen naar 1 januari 🙂

  Beantwoorden
 3. Marianne Jansen
  7 december 2015 at 20:34 (7 jaren ago)

  Natasja , doe vooral wat voor jou goed voelt .
  Dat is het belangrijkste .
  Ik weet heel goed hoe het voelt en vooral de komende feestdagen zullen zwaar zijn . Probeer te genieten van je leuke afspraken , ik duim voor je dat je je weer fit voelt !

  Liefs !

  Beantwoorden
 4. Krista
  7 december 2015 at 18:42 (7 jaren ago)

  Wat ben je heerlijk verwend, geniet er van hoor, heb jij wel verdiend! En wat de rest ook zegt; je moet doen waar jij zin in hebt, en vooral NIET doen waar je GEEN zin in hebt. Heel veel sterkte voor de komende tijd!

  Beantwoorden
 5. mireille
  7 december 2015 at 18:07 (7 jaren ago)

  Zo is dat, vooral doen waar je je lekker bij voelt. En die mooie looks houden we wel van je te goed.
  Hopelijk gaat deze week alles wat beter. Dikke knuffel

  Beantwoorden
 6. Babs
  7 december 2015 at 13:13 (7 jaren ago)

  Ik zal voor je duimen dat je weer fit bent. Kerst is voor veel mensen heel dubbel en niet echt feestelijk, ook voor mij. Maar we maken er het beste van, voor zover mogelijk.
  Wat is Benthe heerlijk verwend, en zo hoort het ook 🙂

  Beantwoorden
 7. Linda
  7 december 2015 at 11:51 (7 jaren ago)

  Wat een leuke surprise heb je gekregen 🙂

  Jammer alleen dat je wat leuke dingen moest afzeggen door je ziek zijn,hopelijk gaat het nu weer de goede kant op en ben je snel weer fris en fruitig.

  Dat jij geen kerst wilt,dat mag en kan en snap ik helemaal,doe lekker waar jij je goed bij voelt,wel goed van je dat je je verdriet uiting geeft,is ook allemaal niet niks,ik was daar ook 6 en half jaar geleden,en al was het dan mijn keuze,het is toch heel moeilijk,zeker toen voor mijn zoon.
  Ik wens je een betere week toe en geniet intussen van al je mooie foto’s

  Beantwoorden
 8. Marion
  7 december 2015 at 09:35 (7 jaren ago)

  Goed zo! Doen wat jij wil. Dit jaar geen kerst, dan dit jaar geen kerst. Zo simpel is dat. Balen dat je ziek was deze week. Ik zal voor je duimen dat je deze week fit doorkomt. X

  Beantwoorden
 9. Marinke
  7 december 2015 at 09:26 (7 jaren ago)

  Goed verwend afgelopen week zo te zien! Maar kan me goed voorstellen dat je je op sommige momenten helemaal niet vrolijk voelt. Hopelijk klaart de lucht gauw wat voor je op..!

  Beantwoorden
 10. chucky1012
  7 december 2015 at 07:16 (7 jaren ago)

  De lipstick is leuk!
  Doe wat jij denkt dat goed voor je is.
  Fijn dat je opgeknapt bent.
  Je zat in een dip.
  Ik begrijp je volkomen.
  Want nu de feestdagen eraan komen en je voor het eerst in jaren alleen bent is het niet niks om je eenzaam te voelen.
  Maar kop op en je bent een sterke dame.

  Ik wens je een fijne dag en liefs Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.