This is my life #week49

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Er is weer een week voorbij, Sinterklaas is weer terug naar Spanje en ‘opeens’ staat Kerst voor de deur. Gelukkig was de Goedheiligman ons niet vergeten, kijk je mee naar mijn week 49?

This is my life

This is my life #week49

Zo lief: ik kreeg dit doosje Adventsthee van Mariska, uit Duitsland. Iedere dag een ander smaakje thee, lekker!

This is my life

Nog steeds verkouden, bleeegh! Ik ga deze week toch maar even langs de huisarts, zes weken is wel erg lang voor een verkoudheidje…

This is my life

Ik bestelde lekkers van Yankee Candle bij Mara Home Decorations, laat de Kerst maar beginnen!

This is my life

Donderdag, op mijn vrije dag, had ik zoveel te doen dat ik ’s ochtends eerst maar eens begon met alle benodigde boodschappen op te schrijven. Normaal gesproken kan ik het prima onthouden, maar met zoveel aan mijn hoofd zou ik zeker dingen gaan vergeten. Check, check!

This is my life

Donderdagavond at ik alleen, ik maakte ovenfrietjes met Hollandse wokgroenten. Helaas bleek er in de ovenfriet E621 en/of E631 te zitten, terwijl het niet op de zak vermeld stond. Ik heb de hele avond en nacht last van mijn buik gehad, en zelfs vrijdag overdag was het nog niet helemaal over.

This is my life

Na het eten pakte ik alle Sinterklaaskadootjes in.

Instagram

Bij Scentchips zijn alle electrische branders momenteel afgeprijsd, ik bestelde er eentje om bij mijn werkplek te zetten. Kan ik lekker (en veilig) genieten van de heerlijke geuren van mijn waxmelts! <3

This is my life

5 december begon goed: op mijn werk lag dit op mij te wachten!

This is my life

’s Avonds vierden we met zijn drietjes pakjesavond, we werden alle drie goed verwend!

This is my life

Ik kreeg een leuke koekoeksklok, Benthe vond het maar een gek ding, hihihi!

Instagram

Benthe kreeg o.a. deze leuke teckel. Wat ze verder nog kreeg, kon je vrijdag in dit artikel al lezen.

This is my life

Na een hele week donker en grijs weer, was het fijn om zaterdag het zonnetje weer te zien. Al had de kou van mij nog best langer mogen duren, ik vond het heerlijk!

Instagram

Bummer! Net nu ik een paar dagen vrij ben, en dus tijd heb om een aantal nagellakjes te swatchen, brak zaterdag de nagel van mijn middelvinger af tijdens het maken van mijn surprise. Ik ben bang dat ik het swatchen dus even moet uitstellen…

This is my life

Instagram

Zaterdagmiddag vierden we met de hele familie Sinterklaas bij mijn ouders. Sinds vorig jaar weer mét surprises, ik vind het altijd zo leuk om te zien wat iedereen geknutseld heeft!

This is my life

Mijn moeder had deze Beautyspots make-up tafel voor mij gemaakt, is hij niet geweldig?

This is my life

This is my life

Het Sigma Fall Softly oogschaduwpalette stond bovenaan mijn verlanglijstje. Zijn het geen prachtige kleuren?

This is my life

Benthe had op een gegeven moment de smaak van het uitpakken te pakken en was niet meer weg te slaan bij de kadootjes, hihihi!

This is my life

Van een hele middag kado’s uitpakken word je wel heeeel erg moe, snurk…

This is my life

Gistermiddag schreef ik twee artikelen, waaronder het artikel van vanmiddag. Je ziet vast al waar het over gaat?

This is my life

Sleeping Beauty <3

This is my life

Gisteravond aten we bij vrienden (waar Benthe nu ook logeren is). We begonnen gistermiddag met zelfgemaakte carrotcake (yummy), en als diner hadden we stamppotje met Rucola sla, cherry-tomaatjes en courgette (yummy yummy). Het toetje was deze heerlijke aardbeiensmoothie (yummy yummy yummy). Dat was genieten!

Deze week heb ik een lekker korte werkweek: vandaag en morgen ben ik vrij! Vanavond gaan we naar een concert van Bryan Adams in de Ziggo Dome, en omdat het natuurlijk laat wordt, heb ik er een extra vrije dag aan vast geplakt. Vandaag ga ik het huis in kerstsfeer brengen, en morgen aan de slag voor Beautyspots. Heb jij de kerstboom al staan?

2 Comments on This is my life #week49

 1. chucky1012
  8 december 2014 at 09:06 (8 jaren ago)

  Wat gezellig met al die pakjes!
  Ah… zo schattig is de knuffel voor de hond!
  Mooie palette 😉

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Mireille
  8 december 2014 at 07:40 (8 jaren ago)

  Geniet van het concert vanavond. Hier nog geen kerstboom. Dat wordt eind deze week pas helaas.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.