This is my life #week5

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Ok jongens, dit gaat volgens mij de saaiste This is my life ever worden. Ik vertelde vorige week al dat ik in het weekend ziek geworden was. Afgelopen maandagochtend besloot ik heel stoer, om met een paar paracetamolletjes op, gewoon naar mijn werk te gaan. Om tien uur (vier paracetamolletjes en een paar koppen koffie verder) draaide de wereld echter voor mijn ogen, en besloot ik om naar huis te gaan en onder de wol te kruipen. Die dag voelde het letterlijk alsof er ijswater door mijn aderen stroomde in plaats van bloed. De dagen daarna knapte ik niet echt op, ik had een Griep met een grote hoofdletter G te pakken. Pas in de loop van vrijdag voelde ik me iets beter worden. Kijk je mee naar de belabberde week van Benthe en mij?

This is my life

This is my life #week5

Ik kan me niet herinneren dat ik me zó lang zó beroerd heb gevoeld door een griep. Meestal (als ik al griep heb, want dat heb ik eigenlijk maar zelden) heb ik 1 of 2 erge dagen, en gaat het daarna wel iets beter. Maar nu duurde het gewoon 5 à 6 dagen, wat voelde ik me ellendig. Het enige wat ik kon, was Benthe uitlaten. En verder lagen we veel op de bank samen, Benthe vond dat geloof ik helemaal niet erg. Ik had gelukkig wat artikelen vooruit geschreven, zodat het hier op Beautyspots gewoon door kon gaan. Pas eind van de week kon ik af en toe weer een kwartiertje achter mijn laptop zitten.

This is my life

Woensdag werd Benthe d’r Snuffelbox bezorgd, dat vond ze wel een leuke afleiding!

This is my life

Iedere middag sliepen we wel 1,5 à 2 uur, en dan was ik ’s avonds gewoon weer blij als het half 9 was en we naar bed konden. Ik bleef maar slapen, slapen, slapen…

This is my life

Er kwamen zoveel mooie pakketjes binnen, maar ik kon me nergens toe zetten. Bizar gewoon!

This is my life

Ook het eten smaakte me voor geen meter, pas vrijdag begon dat weer een beetje te komen, en maakte ik een verse smoothie. Ik ben bijna 3 kilo afgevallen in een week tijd! Gelukkig kon ik dat prima hebben, hihihi!

This is my life

Zaterdag kreeg ik een ontzettend lief beterschapspakketje van Jeannette van de webshop Wat Maakt Je Mooi. Ze vertelde me dat dit drankje met Gember, Kurkuma, citroen en honing zo goed helpt bij griep, maar ik had niets van dat alles in huis, behalve honing. Heeft ze gewoon alles (en lekkers uit haar eigen webshop) in een pakketje gedaan en naar mij opgestuurd! Het drankje is niet echt lekker (en dat is zwak uitgedrukt, hihihi!), maar het werkt echt als een tierelier!

This is my life

Zaterdagavond lagen Benthe en ik alweer vroeg te slapen…

This is my life

In de loop van het weekend knapte ik verder op, en zondag genoot ik voor het eerst weer van de wandelingen. ’s Middags hadden Benthe en ik een wandeldate, Benthe stond vol ongeduld te kijken waar haar vriendje nou toch bleef…

This is my life

’s Middags toen we weer terug waren, heb ik wat foto’s gemaakt en blogposts geschreven, ook daar had ik voor het eerst deze week weer zin in. Later deze week laat ik je de complete collectie van Pupa zien, waar dit vrolijke nagellakje uit komt.

Wat ben ik blij dat ik weer redelijk opgeknapt ben zeg… Niet alleen lichamelijk, maar ook geestelijk was het een zware week, doordat ik me ze ellendig voelde en van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat alleen was (met Benthe). Ik was gewoon te beroerd om ook maar iemand te spreken of te zien. Tegelijkertijd denk ik dan: “Natas, stel je niet zo aan, het was maar een griep”. Maar het was gewoon een heel pittige griep, die er zeker op dit moment ingehakt heeft bij me. Gelukkig heb ik het ergste gehad, en ga ik vandaag weer gewoon aan de slag, weer lekker onder de mensen zijn (dat ik dat nog eens zou zeggen, hahaha!). Als nou het weer ook eens een beetje wil gaan meewerken, want ik ben die regen hartstikke beu, jij ook? Ik wens je een fijne week!

11 Comments on This is my life #week5

 1. Mireille
  9 februari 2016 at 01:52 (6 jaren ago)

  Ik ben nog gevrijwaard van de griep. Bas en nu Boris hebben deze wel gehad, zelfs na een aantal dagen Carnaval leef ik nog.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  8 februari 2016 at 20:02 (6 jaren ago)

  Hoe erg een mens ziek kan zijn van griep!
  Fijn dat je nu beter bent.
  Wat lief dat je een pakketje met producten had gekregen om een heerlijke thee te maken dat je ervan op kan knappen.

  Xoxo

  Beantwoorden
 3. Manon
  8 februari 2016 at 19:57 (6 jaren ago)

  Oh wat vervelend dat je zo griep had, het heerst wel! Ik ben af en toe ook niet echt lekker, maar ik ga maar door!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  8 februari 2016 at 19:23 (6 jaren ago)

  Super dat je je weer wat beter voelt. En wat een lief pakketje!

  Beantwoorden
 5. Astrid
  8 februari 2016 at 19:09 (6 jaren ago)

  Gelukkig dat het weer wat beter gaat! Van mij mag de regen en wind ook stoppen. Lekker nog een paar weken vriesweer 🙂

  Beantwoorden
 6. Miranda Aerts
  8 februari 2016 at 13:31 (6 jaren ago)

  Gelukkig heb je het weer achter de rug en hopelijk blijft het weer heel lang weg.
  Succes weer deze week en geniet weer van het bloggen!

  Beantwoorden
 7. Marion
  8 februari 2016 at 11:45 (6 jaren ago)

  Een echte zware griep… Het is lang geleden dat ik die heb gehad, maar ik weet het nog goed. Drie dagen alleen maar slapen, water drinken, pijnstillers, wc, weer verder slapen en me heel, heeel, heeeeeel erg beroerd voelen. Dat je lichaam echt pijn doet. Ik heb met je te doen. Gelukkig ben je weer wat opgeknapt. Goed uitzieken. Een flinke griep houdt je wel 2 a 3 weken bezig voordat je weer helemaal fit bent. Uh sorry, ik loop hier gewoon een beetje de moeder uit te hangen. Alsof jij dat allemaal zelf niet weet! Nou goed, doe rustig aan! XXX

  Beantwoorden
 8. Debbie
  8 februari 2016 at 10:30 (6 jaren ago)

  Gewoon ‘lekker’ uitzieken meid. Niet te vroeg weer beginnen met alles, want daar heb je alleen jezelf mee. Dat drankje maak ik trouwens ook, maar dan nog met sinaasappel erbij. Ik snij alles klein (2 citroenen en 1 sinaasappel en een duim gember) en doe dat in een potje met 1 theelepel kurkuma en een flinke scheut honing). Dat potje kun je gewoon in de koelkast bewaren. Per keer schep je dan een eetlepel ‘spul’ in een beker, heet water erbij en dan heb je een opkikkerende thee.

  Beantwoorden
 9. Marinke
  8 februari 2016 at 08:39 (6 jaren ago)

  Fijn dat je je eindelijk beter voelt!

  Beantwoorden
 10. Roos
  8 februari 2016 at 07:11 (6 jaren ago)

  O wat naar als je zo heftig de griep hebt. Dan voel je je dubbel zo alleen. Fijn dat het al wat beter gaat en wat super dat je die ingredienten voor het drankje toegestuurd kreeg. Dat vind ik zo lief dat mensen zo klaar staan voor anderen. Dikke pluim. Het weer blijft nog even zo geloof ik dus dat is erg jammer. Ik wens je een fijne week toe liefs Roos.

  Beantwoorden
 11. Jori
  8 februari 2016 at 06:59 (6 jaren ago)

  Gelukkig is de week voorbij,op naar een nieuwe mooie week waarin je je fitter voelt en gewoon weer je dingen kunt doen.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.