This is my life #week50

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week liep mijn planning op maandagochtend alweer in de soep, kwamen er een paar hele mooie pakketjes binnen, en zette ik een inimini-kerstboompje in de kamer.

This is my life

This is my life #week50

Jeej, maandag kwam mijn langverwachte bestelling van Cocoa Pink binnen! Ik had het eind oktober al besteld, maar vanwege de enorme drukte duurde het even voor mijn bestelling gemaakt en verzonden werd. Vond ik helemaal niet erg, het was het wachten waard!

Maandagochtend liep mijn planning voor deze week helaas alweer in de soep: toen ik Benthe naar de opvang bracht, bleek dat de verbouwing daar nog niet klaar was, dat zou nog minimaal drie dagen duren. Maandag kon ze wel gewoon blijven, maar voor dinsdag en woensdag moest ik iets anders verzinnen. Ik heb toen mijn vrije dag van donderdag naar dinsdag verzet, en kon helaas niet naar het Kerst-persevent waar ik donderdagmiddag voor uitgenodigd was. Jammer de bammer!

This is my life

Zoals altijd staat er een persoonlijke noot op de factuur die bij mijn bestelling zat.

This is my life

Woensdagavond zette ik alles op de foto. Mijn shoplog van Wat Maakt Je Mooi zag je al voorbij komen, die van Cocoa Pink volgt deze week.

This is my life

Mijn handcrème van ZoiY is op, dat vind ik echt heel erg jammer! 🙁

This is my life

Ik ontbijt doordeweeks tegenwoordig met Cruesli Balans: lekker, snel én voedzaam. En in mijn nieuwe schaaltje van Rice ziet het er ook nog gezellig uit 🙂

This is my life

Van Cenzaa kreeg ik een heel mooi kerstkadootje: vier van hun Limited Edition Dream Tea soorten in een speciale verpakking ♥

This is my life

Donderdagochtend had Benthe écht geen zin om op te staan, hihihi!

This is my life

Ik zet dit jaar geen echte kerstboom, maar van mijn moeder kreeg ik dit kleine boompje, zodat het toch een ietsiepietsie Kerstsfeer is hier.

This is my life

Gisteren hadden Benthe en ik een wandeldate hier in de buurt, met twee andere dalmatiërs. Ondanks het feit dat de andere honden een stuk jonger waren dan Benthe en dus meer renden en ravotten, had Benthe (en ik) het prima naar haar zin. Ze heeft de rest van de middag en avond lekker liggen snurken.

Vandaag heb ik een inloop-event bij een PR bureau in Amsterdam, woensdag hebben we het jaarlijkse kerstdiner op het werk, zaterdag heb ik een minimeet met een lezeres en zondag gaan Benthe en ik naar vrienden: wandelen, make-uppen en thee drinken. Weer een leuke, drukke week dus! Wat zijn jouw plannen voor komende week?

7 Comments on This is my life #week50

 1. Miranda Aerts
  15 december 2015 at 08:13 (7 jaren ago)

  Wat een lief boompje ♡
  Fijne week, de planning loopt deze week vast en zeker beter!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  14 december 2015 at 20:52 (7 jaren ago)

  Jammer dat je je vrije dag moest verzetten. Maar wel een leuke week voor de boeg, veel plezier! Hier druk met werken, en energie voor iets anders heb ik momenteel niet 🙁 (zwaar aan een weekje vrij toe…) Zaterdagavond wel een feest van mijn werk, bestaat 75 jaar dit jaar. Even kijken of ik zin kan maken. Fijne week!

  Beantwoorden
 3. manon
  14 december 2015 at 19:09 (7 jaren ago)

  Oh al die hondjes zo mooi !<3

  Beantwoorden
 4. Faat
  14 december 2015 at 12:47 (7 jaren ago)

  Ben benieuwd naar jouw shoplog! Leuk
  Die luie foto van Benthe hihi

  Beantwoorden
 5. Bianca
  14 december 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

  Oehh Cocoa Pink! En je hebt weer heerlijke producten binnen gehad die thee van Cenzaa is gewoon super (toevallig drink ik nu op dit moment de Dream Tea). Hoe was ILB, of komt daar een apart artikel over? xxx

  Beantwoorden
 6. mireille
  14 december 2015 at 07:34 (7 jaren ago)

  Hier voornamelijk heel hard werken. De salon zit bommetje vol. En natuurlijk de boxen en bestellingen maken voor de kerst. Fijne week X.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  14 december 2015 at 06:55 (7 jaren ago)

  Vervelend voor je dat jij je vrije dag moest verzetten.
  Wat schattig dat boompje met feestelijke verlichting.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.