This is my life #week51

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo, wat ben ik blij dat afgelopen week erop zit… Twee zieke collega’s, en dat in één van de drukste weken van het jaar, waardoor ik vijf dagen heb gewerkt. Ook Arno was ziek, na 7 weken heb ik hem dan alsnog aangestoken met mijn gesnotter en gehoest. Maar gelukkig is het komende week (hopelijk) allemaal wat rustiger, tijd om langzaamaan in de Kerst-modus te gaan raken. Kijk je mee naar wat ik (vooral in het weekend, door de week had ik geen tijd om te Instagrammen) allemaal deed afgelopen week?

This is my life

This is my life #week51

Toen ik Benthe maandag ophaalde op de dagopvang, kreeg ze een heus kerstpakket mee naar huis, hoe leuk is dat? Ze had natuurlijk wel in de gaten dat het pakje voor haar was, en stond dus ongeduldig te wachten tot ik het openmaakte…

This is my life

Er zat allerlei lekkers in, en een mooie tennisbal. Bedankt lieve mensen van Ter Aalst!

This is my life

Donderdagnacht stormde het hier flink, Arno heeft daarom beneden geslapen met Benthe, op de bank. Gelukkig sliep ze daar wel goed, lekker dicht tegen de baas aan.

This is my life

Vrijdagochtend liep het halve kantoor bij ons op kousevoeten: onze fotografe moest een linnenkast fotograferen, en had wat ‘kastvulling’ nodig. Dus werden alle bruikbare schoenen, sjaaltjes en vesten verzameld, hihihi!

This is my life

This is my life

De hele week is het me gelukt om gewoon iedere dag een artikel online te zetten, maar vrijdagavond was ik zo moe, dat ik besloot om lekker onder een dekentje op de bank te gaan liggen, en dat vond Benthe een uitstekend idee 😉 Onder het genot van een grote beker warme chocolademelk keken we een stukje van de finale van The Voice of Holland.

This is my life

Zaterdagochtend begon niet zo best: ik liet van alles uit mijn handen vallen, waaronder deze Small Jar van Yankee Candle 🙁

This is my life

Zaterdag was het met recht uitwaaien in de polder 🙂

Instagram

Jeeeeej, 40% korting op alle mascara’s bij ICI Paris XL! Ik bestelde deze twee prachtige exemplaren van Chanel.

This is my life

Arno kwam zaterdagochtend terug van boodschappen doen met de mededeling “ze hadden allerlei make-up bij Lidl, is dat wat voor Beautyspots?”. Ja, en of dat wat is! En dus ging de schat ’s middags nog een keer terug en kocht een en ander. Vanmiddag al vertel ik je er meer over!

This is my life

Al eerder deze week kwam er een heerlijk perspakketje van The Make Up Spot binnen, met deze heerlijke verzorgingsproducten voor de lippen. Ze komen als geroepen, want mijn lippen zijn door mijn voortdurende verkoudheid net schuurpapier.

Instagram

This is my life

Zaterdagmiddag haalde ik mijn nieuwe bril op, en ging meteen even langs de bloemist voor nog wat gezellige Kerst-dingetjes.

Instagram

Mooie Kerstkaart van Cenzaa!

This is my life

Zondag-lunch 🙂

This is my life

Zondagmiddag maakte ik wat verschillende (Kerst)looks, mét nieuwe bril!

This is my life

Cozy Cuddle met Mr. Penguin <3

Heb jij al kerstvakantie, of moet je net als ik ook nog gewoon werken deze dagen? Deze week werk ik drie dagen, volgende week hoef ik er maar twee. Gelukkig zal het deze week wat minder hectisch op het werk zijn dan vorige week, en kan ik hopelijk een beetje in de Kerst-modus komen. En uitkijken naar een heerlijk lang weekend! Ik wens jullie een mooie Kerst-week!

6 Comments on This is my life #week51

 1. Mieke
  22 december 2014 at 14:04 (8 jaren ago)

  Wat een leuke foto’s en verslag! Je nieuwe bril staat je mooi hoor! En ach, Benthe <3!

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  22 december 2014 at 10:26 (8 jaren ago)

  Mooie bril! Ik ben benieuwd naar de review van de Lidl make-up producten en naar kerstlook (s)!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  22 december 2014 at 09:08 (8 jaren ago)

  Leuke en drukke week!
  Mooie nieuwe bril!
  Zonde van die kaars. Maar scherven brengen geluk 😉
  Wat een mooie make-up van die supermarkt.
  Zo fijn een kerstpakket voor de hond.

  Ik wens jullie hele mooie en fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar Xoxo

  Beantwoorden
 4. Bianca
  22 december 2014 at 07:59 (8 jaren ago)

  Klinkt inderdaad als een drukke week hopelijk kan je deze week iets rustiger aan doen. Zonde van die Yankee Candle maar scherven brengen geluk… Ben benieuwd naar je kerst looks x

  Beantwoorden
 5. Cindy
  22 december 2014 at 06:41 (8 jaren ago)

  Leuke week, en oh wat zonde van je Yankee Candle! Ik moet ook gewoon werken. Gelukkig maar 3 dagen, maar vandaag zit ik alleen, dus hou mijn hart vast, hopelijk wordt de aanvoer van het werk wat minder, er zijn veel mensen vrij. En vanaf donderdag heb ik 1,5 week vrij 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.