This is my life #week51

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week liep mijn planning weer helemaal in de soep, lijken we een groener-dan-groene Kerst te krijgen, en ik kreeg mijn Kerstpakket! Kijk je mee naar wat Benthe en ik allemaal deden?

This is my life

This is my life #week51

Maandagochtend had ik een inloop-persevent in Amsterdam, van half 10 tot 11 uur. Onderweg naar de dagopvang van Benthe merkte ik al wel dat het erg druk was op de weg, maar toen ik haar had weg gebracht en het adres in Amsterdam invoerde in mijn navigatie-app, kreeg ik dit te zien. Alleen tot Gorinchem (een half uur verderop) al 18 km file en langzaamrijdend verkeer! Ik heb heel erg getwijfeld, want ik wilde er érg graag naartoe, maar ik heb toch maar besloten om niet te gaan en heb meteen gebeld om me af te melden. Stomme files ook…

This is my life

Heb jij de MAC Dita von Teese lipstick al besteld? Ik wel, ik laat hem deze week aan je zien!

This is my life

Woensdag hadden we Kerstborrel en -diner op het werk. Ik had er eigenlijk niet zoveel zin in, maar het was erg gezellig én lekker.

This is my life

Na afloop kregen we ons Kerstpakket, met dit jaar het thema Koek en Snoep. Je begrijpt dat ik er erg blij mee ben 🙂

This is my life

Daarnaast kregen we nog dit Mug Cakes-bakboek én een kadokaart van Bol.com (die ik al ingewisseld heb, hahaha!). Super leuk!

Instagram

Donderdag werd ik wakker met keelpijn (alweer), bleeegh! Gelukkig kon ik die dag rustig aan doen, ik heb lekker gewandeld met Benthe, het leek wel lente!

Instagram

We maakten een rondje langs de Vesting in Willemstad, waar de bunkers van de Tweede Wereldoorlog nog liggen. Ik vind het altijd een beetje creapy idee als ik er voorbij loop, maar Benthe durft er gewoon heel dichtbij te komen, hihihi!

This is my life

Van mijn collega had ik woensdag een ‘matrasje’ mee gekregen voor Benthe. Het is eigenlijk een test-topper (voor op een boxspring), maar precies een Benthe-formaatje. Ik heb er een hoes rond gedaan, en Benthe is er hartstikke gelukkig mee. Ze heeft de hele donderdag nergens anders gelegen, zelfs de bank was niet meer in trek!

This is my life

Donderdagmiddag werd het voer voor Benthe bezorgd (sorry pakketjesbezorger, mijn volgende pakketjes zijn minder zwaar hoor!), en ik had ook een kerstpakket voor haar mee besteld. Zo, was dat even een goed gevuld pakket! Benthe wist gewoon niet wat ze eerst moest kiezen, hihihi!

This is my life

Zaterdag was ik nog steeds niet echt lekker, en dus deden we het rustig aan. Benthe weet uitstekend hoe je een zaterdag relaxed begint 🙂

This is my life

Ik rommelde een beetje in huis, draaide wat wasjes, wandelde veel met Benthe en zette deze Beauty op de foto ♥

This is my life

Deze mini quiche van AH met geitenkaas en vijgen is echt een aanrader! Ik sneed er wat blokjes peer bij, dat bleek een heerlijke combinatie!

Gisteren ging ik samen met Benthe naar vrienden, maar hierover zie je later deze week meer, ik heb namelijk weer eens een dagje geplogd!

Deze week moet ik nog drie dagen werken, en dan heb ik 1,5 week vrij. Lekker even een beetje bijkomen, en aan Beautyspots werken. Hopelijk werkt het weer een beetje mee, en krijgen we eindelijk mooi winterweer, dan kan ik er lekker op uit met Benthe. Heb jij ook vakantie, of moet je gewoon doorwerken de komende twee weken?

8 Comments on This is my life #week51

 1. Cindy
  21 december 2015 at 20:49 (7 jaren ago)

  Wat een heerlijke foto’s weer van Benthe. Balen van die file… Files zijn stom.
  Lekker dat je 1.5 week vrij bent, donderdag werk ik nog, daarna een ruime week vrij. Gelukkig, zit er echt even doorheen.
  En ik hoop op voortzetting van dit zachte weer hihi.

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  21 december 2015 at 20:44 (7 jaren ago)

  Benthe boft maar met zoveel verwenkadootjes 🙂
  Hopelijk ben je snel weer opgeknapt om van een welverdiende vakantie te kunnen genieten xx

  Beantwoorden
 3. manon
  21 december 2015 at 19:12 (7 jaren ago)

  Nog een paar dagen en dan lekker vakantie, ik helaas niet!

  Beantwoorden
 4. Marion
  21 december 2015 at 11:08 (7 jaren ago)

  Succes nog even deze paar dagen werken en dan lekker genieten van je vakantie. Hier komt het op dit moment echt met bakken uit de hemel! Hopelijk blijft het daarbij!

  Beantwoorden
 5. Krista
  21 december 2015 at 08:15 (7 jaren ago)

  Ik ben zooooo benieuwd naar de lipstick, kan niet wachten! En wat een mooi kerstpakket hebben jij (en Benthe ;)) gekregen!
  Jammer dat je nog steeds niet lekker in je vek zzit, sterkte de komende tijd!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  21 december 2015 at 08:11 (7 jaren ago)

  Jammer van die file zo zonde altijd van de planning. Wat een schattige foto’s weer van Benthe, ze heeft om haar “matrasje” dezelfde hoes als Sterre haha. Ik hoop de hele tijd op een beetje sneeuw, haar het zou deze week zelfs nog 14-17 graden worden….dus denk niet dat het gaat komen 🙂 xxx

  Beantwoorden
 7. mireille
  21 december 2015 at 08:01 (7 jaren ago)

  Hier ook nog twee volle dagen en dan vakantie. Nou ja voor de salon dan de webshop blijft gewoon open natuurlijk. Wat is die Benthe weer verwent zeg.

  Beantwoorden
 8. chucky1012
  21 december 2015 at 06:44 (7 jaren ago)

  Erg vervelend van die file!
  Leuke spullen voor Benthe en prachtige kussen waar ze op kan liggen.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.