This is my life #week52

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Kerst 2014 is alweer achter de rug, en we zitten midden in de laatste dagen van dit jaar. Mét sneeuw! Ik heb deze week veel foto’s om aan je te laten zien, kijk je mee?

This is my life

This is my life #week52

Benthe gaat vier dagen per week naar de hondendagopvang. Omdat er daar zo goed voor haar gezorgd wordt, maakten we voor alle jongens en meiden daar een klein kerstpresentje. Ik geloof dat het in de smaak viel!

This is my life

Arno had dinsdagavond een etentje met collega’s. Omdat ik geen zin had om te koken voor mezelf, maakte ik een tosti. Kan best voor een keertje 😉

This is my life

Het is deze week vaak onstuimig weer geweest. Omdat ik gekneusde ribben heb door het hoesten, sliep Arno iedere keer beneden op de bank met Benthe. Woensdag was Arno (en Benthe dus ook) al vrij, dus toen ik de deur uitging, lagen ze samen nog lief te slapen <3

This is my life

Woensdag was een vreselijk drukke dag op het werk, het is nog nooit zo druk geweest op de dag voor Kerst als dit jaar. Alles ging mis, en uiteindelijk gingen mijn collega’s en ik pas tegen vijf uur naar huis (terwijl we eigenlijk al om half vier naar huis mochten). Gelukkig kwam halverwege de dag dit heerlijke pakketje van Lush Kitchen, dat verzachtte de ‘pijn’ een beetje.

This is my life

Toen ik thuis kwam, lag dit pakketje van VSM op mij te wachten. Ze hadden mijn tweet gezien over mijn gehoest en gekneusde ribben. Ze stuurden hun nieuwste hoestdrank op, Nisyleen hoestsiroop. Ik hoop dat het, samen met de antibiotica die ik dinsdag van de huisarts voorgeschreven kreeg, helpt om eindelijk van die vervelende hoest af te komen.

Instagram

Alweer een heerlijk toetje van Lidl!

Instagram

This is my life

Met zijn drietjes op de bank (onder een dekentje) All You Need is Love kijken <3

This is my life

Eerste Kerstdag: mijn Perfume of the Day!

This is my life

En mijn Kerstlook…

This is my life

Eerst gingen we uitgebreid brunchen (en koffie drinken) bij mijn ouders. Benthe is er klaar voor!

This is my life

This is my life

This is my life

Eind van de middag gingen we naar mijn schoonouders, waar we uitgebreid (heel uitgebreid) dineerden en tussendoor kadootjes uitpakten.

This is my life

Ik kreeg o.a. dit mooie palette van NARS <3

Instagram

This is my life

Tweede Kerstdag vierden we bij vrienden, waar we alweer zo ontzettend lekker hebben gegeten. Vooral het dessert was werkelijk hemels…

This is my life

En toen, the day after: een dik pak sneeuw! Ik had eigenlijk een afspraak in Haarlem, maar die had ik vrijdagmiddag al afgezegd. En dus konden we genieten van de sneeuw, we gingen lekker naar het bos…

This is my life

This is my life

This is my life

Ik vind de wereld altijd zo vredig en sereen als er sneeuw ligt. Alles gaat verplicht een standje langzamer (zelfs het uitlaten van Benthe duurt dan twee keer zo lang omdat je voorzichtig moet lopen). Prachtig!

Instagram

Instagram

Daarna lekker lunchen met warme chocolademelk met slagroom, dat smaakte wel!

This is my life

Benthe was ’s avonds nog helemaal rozig van de sneeuw…

This is my life

Zondagochtend heb ik eerst de vogeltjes in de tuin verwend, door het dikke pak sneeuw konden ze geen voedsel meer vinden.

Instagram

Zondag was het prachtig weer, en konden we nog meer genieten van het mooie landschap.

This is my life

’s Middags verzamelde Benthe al haar nieuwe knuffels en kwam gezellig in haar mand naast mij liggen.

Instagram

Nadat we eerst samen even flink aan de slag waren geweest in het huishouden, was het tijd om te relaxen. En dat betekent: kaarsjes en geurbranders aan! <3

Instagram

Een lichte salade, na al het eetgeweld van Kerst 😉

Deze week hoef ik lekker maar twee dagen te werken, vanaf woensdag ben ik vrij. Hoewel het natuurlijk wel gekke dagen zijn, en niet echt als ‘vrij’ voelen. Ik had heel veel plannen voor de vrije dagen rondom Kerst en Oud&Nieuw, maar ik vraag me af of het allemaal gaat lukken. Heb jij nog leuke plannen voor de komende dagen?

6 Comments on This is my life #week52

 1. Mieke
  29 december 2014 at 10:56 (7 jaren ago)

  Leuk artikel, en mooie sfeerfoto’s!

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  29 december 2014 at 10:12 (7 jaren ago)

  Leuk overzicht en mooie foto’s!
  Fijn dat je een hoestdrank had gehad voor de hoest etc..
  Daarvan krijg je namelijk de pijn aan de ribben.
  Hoop dat je nu beter bent.
  Fijn dat je zoveel pakketjes had ontvangen!
  Wat een heerlijk eten.
  Heel aardig dat jullie voor het personeel waar Benthe wordt opgevangen een aardigheidje hadden gegeven 😉

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden
 3. Cindy
  29 december 2014 at 09:17 (7 jaren ago)

  Leuke foto’s, en heerlijk eten zie ik voorbij komen. En sneeuw, yay voor jou! Hier gelukkig niets 🙂
  Hopelijk ben je nu een keertje van de hoest af!
  Ben zelf deze week lekker vrij, even bijkomen, was voor kerst ook zo druk op het werk…
  Vandaag lekker naar Amsterdam, shoppen 🙂

  Beantwoorden
 4. Sonja
  29 december 2014 at 07:59 (7 jaren ago)

  Met de feestdagen achter de rug kunnen we wel stellen dat het weer een hele fijne week was.
  Ik zie dat jij en je familie genoten hebben… Nu de laatste week… Fijne dag!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.