This is my life #week52

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Afgelopen week hoefde ik maar drie dagen te werken, daarna begon de Kerstvakantie voor Benthe en mij. Uiteraard vierden we Kerst, maar we deden nog veel meer. Kijk je mee naar hoe onze week eruit zag?

This is my life

This is my life #week52

Oooooooow, do we really have to get up this early?

This is my life

Op mijn werk hebben we “De Lunchclub”, waar het grootste deel van de collega’s aan meedoet. Je betaalt 1 euro per dag, en hiervoor laten we eens per week boodschappen bezorgen door Albert Heijn. Iedere dag heeft iemand anders “lunchdienst”, wat inhoudt dat je alles klaar moet zetten, en na het eten alles weer moet opruimen. In de praktijk betekent dit dat je eens per 4 à 5 weken aan de beurt bent, en de rest van de dagen zo kunt aanvallen. Ik had dinsdag dienst, uiteraard was de tafel in Kerstsfeer gedekt!

This is my life

Dinsdagavond zette ik voorlopig voor het laatst de wekker voor de volgende dag. Bijna vakantie!

This is my life

De laatste twee weken vlogen de taarten ons om de oren, bijna iedere dag werd er wel een taart bezorgd door een leverancier. Deze overheerlijke, zelfgemaakte Carrotcake kwam van de stagiaire, die afgelopen week voor het laatst was. Dit was wel de lekkerste van alle taarten hoor!

This is my life

Ik bestelde bij Mireille nog wat nieuwe WoodWick geurkaarsen, die nu flink afgeprijsd zijn. Ik kan er voorlopig weer even tegen!

Instagram

Donderdag begon mijn vakantie, en natuurlijk maakten we een lekkere wandeling in het bos. Benthe had er zin in!

This is my life

De aanloop naar Kerstavond en Kerst voelden voor mij een beetje verdrietig en gek, maar Benthe had nergens last van, die lag heerlijk tussen haar nieuwe knuffels te slapen ♥

Instagram

’s Avonds lakte ik mijn nagels, dat was alweer een tijdje geleden. Ik koos deze Kerst niet voor rood of goud, maar mooi roze.

Instagram

Toen ik op Eerste Kerstdag ’s ochtends beneden kwam, was het nog vrij donker, dus ik deed de cottonballs nog maar even aan om het wat gezelliger te maken in huis.

This is my life

Ik was op tijd opgestaan, want ik wilde nog een make-up look op de foto zetten, en dan wil ik me op mijn gemakje kunnen opmaken.

Instagram

Vóór we naar mijn zus gingen, heb ik eerst een uur gewandeld met Benthe. Nog even de benen en pootjes strekken!

This is my life

#BFF

Instagram

We hadden een erg uitgebreide brunch bij mijn zus en zwager. Inclusief Snoopy-Nutella 🙂

Instagram

Mijn neefje en nichtje hadden deze leuke versiering gemaakt.

This is my life

Na de brunch gingen we het spel Schetenjacht doen, maar Benthe had er een zwaar hoofd in, hihihi!

This is my life

Het was een gezellige, maar vermoeiende dag, zowel voor Benthe als voor mij. Dus ’s avonds vielen we als een blok in slaap (op de bank, want het waaide weer eens…).

This is my life

De volgende ochtend, Tweede Kerstdag, had ik een beetje moeite met opstarten. Een kop koffie helpt daar altijd wel bij…

This is my life

De rest van de dag (en gisteren ook) hebben Benthe en ik het rustig aan gedaan. Een beetje gewandeld, geblogd en vooral gerelaxed. ’s Middags had ik met een collega afgesproken om te gaan wandelen in Roosendaal, na afloop hebben we op het terras wat gedronken. Bizar, op Tweede Kerstdag!

Deze week ben ik dus lekker vrij. Vandaag heb ik eerst een afspraak voor mijn blog, woensdag ga ik naar de film (Snoopy) en de rest van de week ga ik een beetje opruimen in huis en werken aan Beautyspots. En wandelen met Benthe natuurlijk 🙂 Ben jij ook vrij deze week? Ga jij nog leuke dingen doen?

7 Comments on This is my life #week52

 1. Feinette
  28 december 2015 at 20:50 (6 jaren ago)

  Zo te lezen heb je een leuke week gehad! De lunchclub, een leuk idee.. Wellicht kan ik het ook eens introduceren op het werk.

  Beantwoorden
 2. manon
  28 december 2015 at 17:48 (6 jaren ago)

  Leuke diary ! Omg door jou heb ik zin in carrotcake hahaha

  Beantwoorden
 3. Marion
  28 december 2015 at 17:08 (6 jaren ago)

  Heerlijk al die taart. Ik heb laatst voor het eerst in mijn leven carrotcake op. Vond het superlekker! Wat een heerlijke foto’s weer. Die van Benthe met de kop op tafel ♥

  Beantwoorden
 4. Henriette Torsing
  28 december 2015 at 09:49 (6 jaren ago)

  Wat een prachtige foto van jullie in de auto !!Fijne vakantie

  Beantwoorden
 5. Cindy
  28 december 2015 at 09:28 (6 jaren ago)

  Leuke week, en lekker dat je de feestdagen goed hebt doorstaan. Geniet lekker van je vrije week, ga ik ook doen!

  Beantwoorden
 6. Bianca
  28 december 2015 at 07:57 (6 jaren ago)

  Die foto van jou en Benthe samen vind ik zo leuk! Geniet lekker van je vrije week xxx

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  28 december 2015 at 06:40 (7 jaren ago)

  Fijn dat je gezellige feestdagen had gehad!
  Heerlijk om zolang vakantie te hebben.
  Leuk idee van die lunch op je werk.
  Fijn dat je de feestdagen goed was doorgekomen.
  Geniet deze week ook van alles wat je gaat doen.

  Mooie dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.