This is my life #week53

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Zo jongens (meisjes), de feestdagen zitten er weer op, 2015 ligt achter ons en vandaag mogen we weer aan de slag met zijn allen. Ik moet zeggen: ik heb weinig zin, het beviel me eigenlijk best goed, zo’n weekje ‘fulltime bloggen’. Hebben jullie leuke dagen gehad? Of ben je stiekem ook wel een beetje blij dat de feestdagen weer achter de rug zijn, en alles weer in zijn normale ritme komt? In deze This is my Life zie je wat Benthe en ik de afgelopen week allemaal deden.

This is my life

This is my life #week53

Maandagochtend begon ik met ‘werk’: ik had een afspraak voor Beautyspots. ‘s Middags heb ik de keukenkastjes opgeruimd (waarvan geen foto’s), en ‘s avonds heb ik mijn favoriete Beautyproducten van 2015 op de foto gezet, dat was leuk om te doen!

This is my life

Bij vakantie hoort natuurlijk een ontbijtje in stijl!

This is my life

Benthe en ik hebben natuurlijk veel gewandeld, het was de hele week best lekker weer. Al hoop ik toch nog steeds wel op een beetje echt winterweer hoor!

This is my life

Hoe lief is dit? ♥

Instagram

Dinsdag kwam mijn prachtige rosé gouden kwastenset van Boozyshop binnen, ik zette ze meteen op de foto. Afgelopen vrijdag vertelde ik wat mijn eerste indruk is, heb je het artikel al gelezen?

This is my life

Hoewel Benthe een echte meisjes-hond is, vind ze water uit een regenplas toch het áller lekkerst! Ze doet dat wel heel voorzichtig, want haar pootjes mogen natuurlijk niet te nat en/of vies worden, hihihi!

This is my life

Woensdagmiddag gingen we naar de Peanuts Film met Snoopy en Charlie Brown, hij is zó ontzettend leuk!

This is my life

Donderdag verzamelde ik een aantal nieuwe producten die allemaal nog op de foto gezet moesten worden. Het waren er heel wat, maar ik kan nu weer even vooruit!

This is my life

Oudjaarsavond eten we altijd oliebollen bij mijn ouders. Mijn moeder en mijn zus bakken ‘s middags oliebollen, en mijn zwager zorgt voor de appelbeignets. Ze waren weer heerlijk, wat dat betreft vind ik het jammer dat Oud & Nieuw weer voorbij is.

Instagram

Toch best een beetje spannend, dat vuurwerk…

This is my life

Gelukkig had ze er niet al te lang last van. Vlak na tien uur heb ik het laatste rondje met haar gelopen, dat vond ze maar niks en week niet verder dan 20 cm van mijn zijde. Maar eenmaal weer binnen, was ze al snel in diepe rust. We hebben lekker op de bank geslapen, daar hoorden we het vuurwerk niet zo goed als boven. Om 12 uur was ze 10 minuutjes onrustig, maar om kwart over 12 lag ze alweer hard te snurken, hihihi!

This is my life

Omdat ik al om half 11 onder de wol lag op Oudjaarsavond (ik sliep pas om half 1 ofzo, maar toch) was ik niet heel duf op Nieuwjaarsdag, heerlijk! We startten de dag/het jaar met een lekkere wandeling, het was natuurlijk prachtig weer!

Instagram

‘s Middags was de traditionele Nieuwjaarsborrel van mijn vaders familie. Ooms, tantes, nichten, neven, en achterneefjes en -nichtjes: iedereen komt (mits niet ziek ofzo). Het is een traditie die al jaren in de familie is, en het is erg leuk om elkaar zo in ieder geval eens per jaar te zien.

This is my life

Zaterdag heb ik alle producten op de foto gezet. En wat een geluk zeg: precies met de laatste shot was de batterij leeg. Goeie timing!

Instagram

Het is (bijna) altijd leuk als de postbode met een pakketje voor de deur staat, zeker als ik niets verwacht. Dit keer was de verrassing extra groot: een heel lief kadootje van lezeres Linda! Een prachtige nagellakset (die je binnenkort natuurlijk terugziet hier op Beautyspots), heerlijk badzout en een superlieve (handgeschreven) brief erbij. Ik was er gewoon even stil van…

Instagram

‘s Middags ging ik naar Action, ik heb er uitgebreid geshopt. Wat ik allemaal kocht, zie je morgen in een shoplog!

Instagram

Daarna heb ik mijn Beauty-kasten flink opgeruimd, dat was een aardige klus. Toen ik klaar was, was ik helemaal moe en vond ik dat ik wel een XL mok warme chocolademelk verdiend had 🙂

This is my life

This is my life

Gisteren heb ik wat wasjes gedraaid, wat artikelen geschreven en (alweer) veel met Benthe gewandeld. ‘s Middags gingen we naar Visdonk in Roosendaal, Benthe was heerlijk aan het rondstruinen.

Instagram

Dit is Benthe haar manier om te zeggen dat ze niet de kant op wil waar ik heen loop, maar precies de andere kant. Ze blijft dan gerust een paar minuten zo kijken. Maar aangezien we al bijna 1,5 uur aan het lopen waren, kon ze het in dit geval mooi bekijken, ik wilde toch echt richting de auto! En aan Benthe haar doorgezakte achterpootjes te zien, was het voor Benthe ook welletjes geweest 🙂

Deze week wordt het allereerst waarschijnlijk wel weer even wennen om in het ritme te komen. Ik begon net te wennen aan het feit dat ik iedere dag een beetje kon uitslapen. Hopelijk is het op het werk deze week nog niet al té druk, zodat we er een beetje rustig in kunnen komen. Zaterdag hebben we een familiereünie van mijn moeders familie, en zondag (als het niet te slecht weer is) gaan Benthe en ik meedoen met de grote Dalmatiërwandeling in Kijkduin. Heb jij al plannen voor deze eerste werkweek van 2016?

8 Comments on This is my life #week53

 1. Miranda Aerts
  4 januari 2016 at 18:47 (3 jaar ago)

  Wat een gezellige week met mooie foto’s 🙂
  Succes om weer aan de slag te gaan!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  4 januari 2016 at 18:14 (3 jaar ago)

  Leuke week heb je gehad. En lekker he, van die vrije dagen. Kon er ook wel aan wennen. En oh wat viel die wekker vanmorgen tegen…
  En ben altijd blij als de feestdagen voorbij zijn, hou er zo niet van. Oudjaar gaat wel, maar dat vuurwerk, zucht. Mijn kat is zo bang. En nu is het weer lekker januari, over een paar weekjes merk je alweer dat het wat langer licht wordt, heerlijk! (en over 6 weekjes ga ik naar FLorida hihi)

  Beantwoorden
 3. Marion
  4 januari 2016 at 16:21 (3 jaar ago)

  Haahahaa, die laatste foto van Benthe. Ik zie het helemaal voor me! Oliebollen en appelflappen. Wat waren ze weer heerlijk. Dat is dan ook het enige wat ik mis aan oudejaarsavond. Succes weer deze week met het normale ritme oppakken.

  Beantwoorden
 4. ingrd
  4 januari 2016 at 12:59 (3 jaar ago)

  haha die laatste foto, heel herkenbaar 🙂

  Beantwoorden
 5. mireille
  4 januari 2016 at 07:33 (3 jaar ago)

  Hier gaat het normale leven ook weer beginnen. Vandaag heel veel pakketjes maken nog vanwege de oudejaarskorting. Wat lief zeg zo’n pakketje van een lezeres.

  Beantwoorden
 6. Linda
  4 januari 2016 at 06:50 (3 jaar ago)

  Heerlijk he zo’n weekje helemaal lekker voor jezelf!!!en Beautyspots.

  Jammer eigenlijk dat uitslapen pas echt lukt,als het al weer bijna tijd is om de wekker te gaan zetten 🙂

  Hopelijk een rustige opstart week

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  4 januari 2016 at 06:30 (3 jaar ago)

  Zo lief dat je van een lezer van je blog een leuk pakketje had gehad.
  Fijn dat je goed uitgerust had en aan je blog had gewerkt tijdens je holiday.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.