This is my life #week8/9

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Deze week krijg je een extra lange This is my life te zien. Omdat ik vorig weekend rustig aan moest doen in verband met een (lichte) hersenschudding, mocht ik niet achter de laptop (boehoehoe!). Inmiddels ben ik weer redelijk opgeknapt, en laat jullie zien wat ik de afgelopen twee weken verder allemaal meemaakte!

This is my life

This is my life #week 8/9

Een pakketje uit Amerika, dat betekent in mijn geval meestal: lekkere bodycare producten! In dit geval was het mijn bestelling van Haus of Gloi, heb je het artikel erover al gelezen?

This is my life

Het mag dan wel bijna maart zijn, het kan sommige nachten nog best flink vriezen!

This is my life

Maar dat levert vaak wel heel mooie plaatjes van een opkomende zon op…

Instagram

Eén van mijn Guilty Pleasures: M&M’s!

This is my life

Op mijn vrije dag zoek ik met Benthe altijd mooie plekjes in de buurt op om te wandelen. Als dan ook nog het zonnetje schijnt, zijn we helemaal in ons element.

This is my life

Komende zomer gaat Benthe hier vast weer zwemmen (lees: pootje baden), maar nu is het echt nog te koud!

Instagram

De eerste koffie van de dag op mijn werk: genieten!

This is my life

Op vrijdagavond lig ik meestal vroeg op bed, moe van een drukke werkweek. Benthe houdt me gezelschap, die is ook moe…

This is my life

Zaterdagmiddag had ik een afspraak bij Mireille voor een gezichtsbehandeling, heerlijk!

This is my life

Zondag en maandag bracht ik de hele dag door op bed en de bank, Benthe zorgde goed voor me 🙂

This is my life

Mijn ouders pasten maandag en dinsdag op Benthe, en mijn moeder kookte ook beide dagen voor ons, zo lief! Maandag maakte ze mijn lievelingskostje: aardappelpuree met geruld gehakt en zelf gemaakte appelmoes. Jammie!

This is my life

Havermout met hazelnoten: heerlijk én gezond ontbijtje!

This is my life

Dinsdag zag ik er weer een beetje toonbaar uit, en plaatste ik deze selfie in het kader van de #20beautifulwomanchallenge. Heb jij al meegedaan?

Instagram

Ik met mijn totaal-niet-groene vingers heb ook een moestuintje van Albert Heijn. Ik ben benieuwd wat het gaat worden, hihihi!

This is my life

Dinsdag ontving ik een werkelijk prachtig perspakketje van Heavenly Pure. Het voelde alsof ik jarig was!

This is my life

Mijn ouders zijn de zolder aan het opruimen, en kwamen daar dit Pinkeltje boek van mij tegen. Dit waren mijn favoriete boeken vroeger, en aan de reacties op Instagram te zien, gold dat voor meer van jullie!

This is my life

Ze zijn er weer: de Milka lepel-eitjes!

This is my life

Donderdagmiddag had ik een Skype-afspraak. Benthe had het ondertussen erg druk met het uitvoerig bestuderen van de binnenkant van Knorretje en Meneer Uil, hahaha!

This is my life

Nog meer moois om te testen, je leest er snel meer over!

This is my life

Zaterdag maakte ik een lekkere boswandeling met Benthe, gelukkig voor Benthe had het afgelopen week voldoende geregend, zodat ze lekker uit de blubberige regenplassen kon drinken. The best water in town!

This is my life

Op de terugweg gingen we even langs de dierenwinkel, waar ik deze geweldig leuke manden van lief! zag. Helaas zijn ze niet verkrijgbaar in Benthe haar maat, zo jammer!

This is my life

Instagram

’s Middags maakte ik wat productfoto’s. Ik probeer het echt nog wel rustig aan te doen (mijn hoofd dwingt me daar ook wel toe), maar sommige producten konden niet wachten.

Instagram

Het voordeel van het hebben van een hond: je moet op tijd echt even naar buiten, goed om je hoofd leeg te maken!

This is my life

Ik had bij de dierenwinkel een grote kluif meegenomen voor Benthe. Normaal knippen we die met een snoeischaar in twee of drie stukken, maar ik kreeg het zelf niet voor elkaar, en Arno was ’s avonds pas weer thuis. Dan maar zo! 🙂

This is my life

Zaterdagnacht waaide het hier weer hard, Benthe was erg onrustig. Dus sliepen we met zijn drieën op de bank, daar heeft ze redelijk geslapen (ik alleen wat minder, want ze heeft de halve nacht bovenop me gelegen).

This is my life

Een lekker zomers kleurtje: Happy Coral van de nieuwe LE collectie van Alessandro. Komende week laat ik je een paar kleurtjes uit deze collectie zien!

This is my life

Zondagochtend gingen we met onze vrienden en hun honden wandelen in Chaam, ondanks de slechte vooruitzichten was het heerlijk weer! ’s Middags hadden we de verjaardag van mijn vader, en zo vloog het weekend voorbij.

De komende twee weken heb ik het nogal druk, ook in het weekend (wel leuke dingen!). Hierdoor kan het gebeuren dat ik eens een dagje moet overslaan met bloggen, ook omdat ik goed merk dat ik nog niet op volle sterkte kan functioneren. Volgende week zaterdag ga ik met Wojis naar de Beauty Trade special 2015, ik heb er al erg veel zin in! Uiteraard breng ik jullie op de hoogte van alle nieuwtjes die we hopelijk gaan spotten!

7 Comments on This is my life #week8/9

 1. Lisanne
  2 maart 2015 at 21:03 (7 jaren ago)

  Wat een mooie coral nagellak!
  Heerlijk zo’n gezichtsbehandeling, even lekker genieten.

  Beantwoorden
 2. Cindy
  2 maart 2015 at 19:12 (7 jaren ago)

  Leuke week(weken) weer. En fijn dat je wat bent opgeknapt. En rustig aan hoor, zie de blogposts wel verschijnen 🙂
  En lief dat je mij ook had getagd op IG, maar ik doe nooit mee aan tags, tijdgebrek/vergeet het etc.etc.

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  2 maart 2015 at 14:44 (7 jaren ago)

  Gelukkig hebben ze wel kluiven in Benthe’s formaat 🙂 🙂

  Beantwoorden
 4. Beau
  2 maart 2015 at 10:24 (7 jaren ago)

  Leuk om te lezen en wat heb je ook een mooie hond 🙂
  Ik zal deze week nog een foto plaatsen voor de #20beautifulwomenchallenge waar jij mij voor genomineerd hebt 😉

  Beantwoorden
 5. Mireille
  2 maart 2015 at 07:42 (7 jaren ago)

  Heerlijke foto’s. Hier begint het gemis van een hond groter te worden. Zelfs Bas gaf van het weekend tie dat hij Lola erg mist. Dus wie weet. Maar eerst zal zijn schouder moeten genezen

  Beantwoorden
 6. Bianca
  2 maart 2015 at 07:32 (7 jaren ago)

  Wat een joekel van een kluif 🙂 Lief weer die foto’s! Hopelijk ben je weer een beetje opgeknapt? xxx

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  2 maart 2015 at 06:41 (7 jaren ago)

  Fijn dat je weer opgeknapt bent!
  Jammer dat je voor de hond geen passende mand had kunnen kopen.
  Mooie voorjaarskleuren nagellak had je op de nagels.

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.