This is my life #week9

In de rubriek This is my life geef ik je een kijkje in mijn leven, aan de hand van Instagram-foto’s die ik gedurende de week maak voor Beautyspots en privé.

Joehoe, het is maart! En hoewel het met het weer natuurlijk nog alle kanten op kan (Maart roert tenslotte zijn staart), voelt het toch alsof het voorjaar begonnen is! Afgelopen week was een erg drukke week voor mij, met als resultaat dat ik in het weekend vreselijk moe was. Gelukkig hoef ik komende week maar drie dagen te werken, en heb ik een lekker lang weekend. Maar zover is het nog niet, eerst laat ik jullie mijn afgelopen week zien:

This is my life: week 9

Mooi plaatje afgelopen dinsdagochtend, onderweg naar mijn werk (mijn man zat achter het stuur hoor, die bracht mij weg): de zon die aan het eind van de weg leek op te komen.

Gezond tussendoortje op het werk: fruit-mix

Dinsdag was hij er dan eindelijk: mijn “oude” nieuwe camera! De vorige ging kapot, en uiteindelijk kreeg ik mijn geld terug. Dus kon ik een nieuw exemplaar kopen. Gelukkig maar, want met mijn oudje was het toch wel weer even wennen…

De nieuwe Lush-voorjaarsproducten! Heb je mijn filmpje erover al gezien?

Ik houd zó van het voorjaar! Al die mooie bloemetjes die nu overal tevoorschijn komen… <3

Me-time!

Donderdag hadden we “Accessoire-uitverkoop” op het werk, alles moest weg! Ik heb goed bijgedragen, zeg maar. Hahaha!

Zaterdag was mijn vader jarig, en omdat de optocht daar altijd voorbij komt, konden we toch een beetje het Carnavals-gevoel opdoen:

Benthe vindt de optocht altijd erg interessant (behalve als de grote trom voorbij komt). Dit in tegenstelling tot Beau, die vond het altijd hartstikke eng en bleef liever binnen met al dat lawaai.

Benthe was er ’s avonds helemaal moe van…

Dit is het echte zondagochtend-gevoel: opstaan met stralend weer en na het wandelen een lekker ontbijtje. Mmm…

Leuk bedacht van HEMA: Beautyfeye 🙂

Nieuw oogschaduwpalette uit de Pupa Navy Chic collectie <3

Mijn To Do-mandje helemaal leeg gefotografeerd!

Heerlijk, gisteren heb ik voor het eerst dit jaar de was weer buiten gedroogd!

Zo ligt Benthe heel vaak: dwars in haar mand, waardoor haar achterkant er niet in past. Gekke hond!

Ik sloot de week gisteravond af met een heerlijk bad met Golden Egg van Lush. Wat een beauty! Hij geeft een prachtig goud glitterend badwater en: geen glitters op de badrand na afloop. Met de heerlijke geur van Honey I Washed The Kids. Echt een aanrader!

Komende week heb ik dus een lekkere korte werkweek. Donderdag heb ik een kinderfeestje en ga ik mee naar de Lego-film. Zondag gaan we brunchen met vrienden, en verder staat er niet zoveel op de planning. Gelukkig maar, kan ik even bijtanken! Wat ga jij deze week doen? Ga je nog carnavallen?

4 Comments on This is my life #week9

 1. Lisanne stark
  3 maart 2014 at 21:17 (8 jaren ago)

  Leuke foto’s weer! Fijn dat je weer een nieuwe camera hebt 🙂
  Mooie badkamermuur hebben jullie trouwens!

  Beantwoorden
  • Natasja
   4 maart 2014 at 08:28 (8 jaren ago)

   Bedankt, ik zal het aan mijn man doorgeven, hij heeft hem zelf betegeld (“bekeid”). Het was wel een “eens maar nooit meer”-klusje volgens hem 🙂

   Beantwoorden
 2. Deb
  3 maart 2014 at 09:41 (8 jaren ago)

  Leuke foto’s Natasja! Leuk ook die carnaval foto’s dat is dus helemaal langs mij heen gegaan.. doen we hier in de buurt 0,0 aan. Dat gouden ei wil ik ook zó graag! Hopelijk hebben ze het als ik donderdag in Utrecht ben. Fijne week!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  3 maart 2014 at 07:33 (8 jaren ago)

  Gezellige plaatjes!
  Ik ga deze week m’n normale uren werken, we krijgen een logee en donderdag het kinderfeestje waarbij ik pancakes ga bakken voor 14 personen!
  Gelukkig ook een rustig weekend voor de boeg 🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.