This is my life #week 43

Wat hadden we afgelopen week een groot contrast in het weer: begin van de week leek het wel zomer, met temperaturen boven de 20 graden, en gisteren (en vandaag) laat de herfst zich in alle glorie zien, alsof hij even duidelijk wil maken dat de wintertijd is ingegaan. Ik had weer een drukke week: ik heb vijf dagen gewerkt, ik had een uitje naar een Belgisch cosmeticabedrijf, en gisteren hadden we een dalmatiërwandeling in Austerlitz. Kijk je mee naar mijn week 43?

Instagram

Hoewel ik uiteraard veel vers fruit eet, vind ik de zakjes gedroogd fruit, die je sinds een paar maanden bij Albert Heijn in het schap vindt, ideaal om mee naar mijn werk te nemen. Ze zijn perfect voor mijn middagdipje, zo rond een uur of half vier.

This is my life

Lush UK heeft iets heel leuks: het Danger! Cosmetics to Go Book, waarin je alles kunt lezen en zien over het ontstaan van het bedrijf waar Lush weer uit voortgekomen is. Als Lush fan moest ik dat uiteraard wel hebben, ik laat je binnenkort (als ik tijd vind om het te lezen, hihihi!) weten wat ik er van vind.

This is my life

Dit vind ik misschien wel het allerleukste product van deze kerstcollectie van Lush: Secret Santa, een bath ballistic met een geheime inhoud, en met de geur van… een Lush winkel! Ik vind hem zo leuk, dat ik het eigenlijk zonde vind om hem in bad te gooien.

Instagram

Vrijdag ben ik tussen de middag even naar het Kruidvat geweest om de nieuwe Limited Edition collectie van Catrice te bekijken: Thrilling me Softly. De nagellakjes en oogschaduws vond ik niet erg bijzonder, ik ging naar huis met twee Wet Shine Stains en de Cat Eyes Eyeliner pen. Morgen laat ik jullie swatches en een kleine review zien!

This is my life

Zaterdag had ik een erg leuke rondleiding en kijkje achter de schermen bij Mylène, een Belgisch cosmeticabedrijf. Uiteraard had ik mijn camera mee, eind van de week kun je het verslag lezen op Beautyspots.

This is my life

Omdat de vooruitzichten voor de komende dagen niet erg goed zijn, heb ik zaterdag eind van de middag voor de laatste keer dit jaar (denk ik) het gras gemaaid, de grasmaaier kan de winterstalling in. Ja ja, wij zijn hier erg geëmancipeerd in Huize Beautyspots: manlief kookt (bijna) iedere dag en strijkt zijn eigen overhemden, en als het zo uitkomt, pak ik gerust de grasmaaier 🙂

This is my life

Hebben jullie Blond Magazine al gezien? Een ontzettend leuk, gezellig magazine, gemaakt door de dames achter Blond Amsterdam. Aangezien ik groot Blond fan ben, keek ik erg uit naar dit magazine. Theepot en koekjes binnen handbereik (oh nee, ik ben op dieet…), en dan lekker lezen!

Instagram

Gisteren hebben we meegewandeld met de DIN-fonds (Dalmatiër In Nood-fonds) wandeling bij Austerlitz. Ondanks de slechte weersvoorspellingen was de opkomst goed: er waren ongeveer 30 à 35 honden. En op 5 minuten plensregen na, hebben we het droog gehouden.

This is my life

En na zo’n enerverend uitje, is er natuurlijk niets lekkerder dan bij je knuffels, onder een warm dekentje, heerlijk weg te dromen…

Komende week heb ik niet veel bijzondere dingen op de agenda staan, en dat is best even lekker na zo’n drukke week als afgelopen week. En dat betekent ook dat ik veel tijd heb voor Beautyspots, want daar heb ik uiteraard wel veel leuke dingen in de planning staan. Ik wens jullie een mooie nieuwe week!

2 Comments on This is my life #week 43

 1. Miranda Aerts
  28 oktober 2013 at 19:19 (9 jaren ago)

  Een drukke week! Lekker dat je het deze week wat rustiger aan kunt doen, en met dit weer is niets lekkerder dan chillen 😉

  Beantwoorden
 2. Vera
  28 oktober 2013 at 10:25 (9 jaren ago)

  Ik ben benieuwd naar je blog over Milène, ik ken het nog steeds niet!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.