This is my life #week36

Hallo september, en hallo herfst! Al was daar de afgelopen week, tot en met vrijdag, weinig van te merken, wat een prachtig nazomerweer was het! Heb jij er nog een beetje van kunnen genieten, of moest je de hele week naar je werk of naar school? Ik heb er tussen mijn overvolle werkdagen door, wel een beetje van kunnen genieten. Gelukkig maar, want voor de komende dagen zien de weersvooruitzichten er niet best uit… Kijk mee naar mijn week 36!

Instagram

Deze foto maakte ik dinsdagochtend, het was hier toen prachtig weer: het zonnetje deed ’s morgens vroeg goed haar best om door de (soms best dikke) mistbanken heen te komen, en dat leverde net buiten Den Hout (waar de hondendagopvang zit waar ik Benthe naartoe gebracht had) dit prachtige plaatje op.

Instagram

Deze heerlijke thee van Dandalion drink ik momenteel veel op mijn werk. Het is een vruchtenthee, de vijgen geven hem een heel bijzondere smaak. Echt een aanrader!

Instagram

Donderdag, op mijn vrije dag, was het tropisch warm, tot boven de 30 graden. Dus verhuisde ik mijn laptop ’s middags naar buiten en werkte lekker aan de tuintafel (in de schaduw, de zon vond ik wat te warm). Ik heb de hele middag voorbereidingen gedaan voor de eerste verjaardag van Beautyspots, over 3 weken πŸ™‚

Instagram

Zaterdag begon bewolkt en een beetje druilerig, maar rond de middag brak de zon door, en ’s middags was het gewoon heerlijk weer. Benthe heeft er van genoten!

Instagram

Kijk wat ik zaterdag bij het Kruidvat vond! Sinds de Natuurlijk Zacht-lijn van Kneipp er is, kijk ik uit naar een verzorgingsproduct in dezelfde geuren voor na het douchen of baden, en nu is die er! #happydance Omdat de afgelopen week de actie 1+1 gratis nog gold op alle Kneipp producten, nam ik er twee mee: eentje voor mezelf en eentje voor….?

Instagram

Gisteren heb ik een workshop gevolgd, waar ik geleerd heb om zelf fleece hondenspeelgoed te maken. Dit waren de “test-vlechtjes” en dit:

Instagram

… is het uiteindelijke resultaat: een zogenaamde Spider, met in het midden een tennisbal verwerkt.

Instagram

Benthe is er geloof ik blij mee πŸ™‚ Het is echt ontzettend leuk om te doen, en niet moeilijk. Mijn volgende project wordt een fleece kunstwerk met een pet-flesje erin verwerkt, Benthe is dol op het gekraak van lege flesjes.

Instagram

Op de terugweg hebben we gegeten mij McDonalds: niet echt gezond, maar zo af en toe wel lekker. Het was nog net warm genoeg om buiten te zitten, een mooie afsluiter van de week!

Deze week krijg ik iets heel moois binnen, maar ik heb pas donderdag genoeg tijd (en daglicht) om er foto’s van te kunnen maken, dus tot die tijd zullen jullie het met Instagram-foto’s moeten doen. En hopelijk heb ik volgende week leuk nieuws voor jullie over de verjaardag van Beautyspots, maar daarvoor moet ik nog even wat mailtjes afwachten πŸ™‚

Fijne week!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.