This is my life #week37

De eerste herfstachtige week van dit najaar is een feit. Wat een regen viel er de afgelopen week naar beneden he? Wel weer even wennen, na de mooie weken van juli en augustus… Maar het najaar heeft ook zijn voordelen: ’s avonds gezellig de kaarsjes aan, lekker bij de verwarming kruipen en eindelijk kan ik ’s nachts weer helemaal onder mijn dekbed duiken zonder mijn bed uit te zweten! Kijk je mee naar mijn week 37?

Instagram

Al weken keek ik ernaar uit, en deze week kwamen ze eindelijk binnen: het Sigma CrΓ©me de Couture oogschaduwpalette en de blush. En ze zijn in het echt nog mooier dan op de foto… Heb je de foto’s en de swatches in het artikel van gisteren al gezien?

Instagram

Ja hoor, ze zijn er weer: de peperrrrrrnoten! Ik kon me niet beheersen en heb deze week de snoeppot op mijn bureau gevuld. Niet goed, ik weet het, maar zo af en toe wel gewoon even lekker πŸ™‚

Instagram

Donderdag, mijn vrije dag, begon grijs en druilerig. Maar gelukkig, toen ik begin van de middag met Benthe aan het wandelen was, kwam er eindelijk wat blauwe lucht door de wolken heen, en kon ik toch nog zoals gepland een en ander fotograferen. Nu de dagen merkbaar korter worden, kan ik ’s avonds eigenlijk niet meer fotograferen en moet ik het echt weer gaan plannen op mijn vrije dagen.

Instagram

’s Avonds hebben we de kaarsjes weer aan, en dus ook de geurbrander. Tijd om mijn wax-melt voorraad eens te inventariseren. Constatering: ik kan nog even vooruit, hahaha!

Instagram

Ik draag eigenlijk altijd schoenen met hakken naar mijn werk, maar vrijdag had ik zin in een Sneaker Friday. Zo af en toe moet dat eens kunnen, toch?

Instagram

Instagram

In de This is my life van vorige week zagen jullie dat ik een workshop heb gevolgd om zelf hondenspeelgoed van fleece te maken. Ik ben daar helemaal enthousiast door geworden, en bestelde deze week wat leuke kleurtjes fleece stof. Gisteren hadden we een familie-barbecue, en onderweg daarnaartoe maakte ik dit speeltje voor Benthe, binnenin zit een leeg pet-flesje, waar ze dol op is. Het speelgoed viel dan ook erg in de smaak.

Instagram

Mmmmm, poffertjes!

Instagram

Zondag was ik al vroeg op, omdat we een drukke dag hadden en ik nog een artikel wilde schrijven voor we de deur uitgingen. Met een kop koffie werkt het altijd net iets lekkerder. Helaas liet ik vlak na het maken van deze foto mijn Blond Amsterdam BFF mok kapot vallen, boehoe… πŸ™

Instagram

Zondagochtend, voor we naar de barbecue gingen, hebben we met mijn zus en neefje en hun hondje Pepper in het bos gewandeld. Het was toen nog heerlijk, pas ’s middags kwam de bewolking en de regen. Als we bij het water komen, moet Benthe altijd even een kuil graven, vaste prik.

Deze week wordt een vrij rustige week voor mij, dus lekker veel tijd en inspiratie om te bloggen. Weet je dat Beautyspots over twee weken al een jaar bestaat? Er komt dan een heel leuke winactie, waar ik helaas nu nog niets over kan vertellen, hopelijk volgende week.

Fijne week!

2 Comments on This is my life #week37

 1. Kim
  16 september 2013 at 12:59 (9 jaren ago)

  Die pepernoten laat ik nog even voor wat ze zijn, mijn grens ligt toch echt op oktober haha!

  Wat vliegt de tijd hee.. dan al een jaar, wow!

  Beantwoorden
 2. Inge Brunnekreef
  16 september 2013 at 08:11 (9 jaren ago)

  Leuk verhaal hoor. Ook ik heb de pepernoten alweer in huis. Wat zeg ik, al een zak op. Fijne nieuwe week gewenst

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.