This is my life #week38

Het is weer maandagochtend, en dus tijd om een kijkje te nemen in mijn agenda van de afgelopen week. Heb je een beetje kunnen genieten van het mooie weer dit weekend? Bij ons viel het gisteren tegen, het was grauw en grijs. Maar ik begreep dat het elders wel lekker zonnig was, hopelijk bij jou ook?

Instagram

Deze quote hangt op mijn kantoor, ik kreeg hem van een collega omdat ze vond dat hij wel bij mij paste. Uhm… hoe kom je erbij? Hahaha! Nee echt, ik heb een serieuze chocolade-verslaving, ik beken…

Instagram

Afgelopen dinsdag werd de nieuwe Allerhande op mijn bureau gelegd, met heel veel lekkere taart-recepten. “Voor als ik weer eens zin had om een taart te maken voor mijn collega’s”. Hahaha, mijn collega’s kennen me goed!

Instagram

Wij hebben op het werk “De Lunchclub”. Per dag betaal je 1 euro, en daarvoor kun je iedere dag deelnemen aan de gezamenlijke lunch in de kantine. Op dinsdag worden de boodschappen door Albert bezorgd, en ongeveer eens per maand heb je “lunchdienst”, wat betekent dat je alles klaar moet zetten, en na de lunch alles weer moet opruimen. Ideaal, want ik hoef ’s morgens dus geen boterhammen te smeren voor tussen de middag!

Instagram

Donderdagochtend, op mijn vrije dag, had ik een smachtende Benthe naast mijn ontbijtbord. Uiteraard hadden we al een rondje gewandeld, dat doe ik altijd zodra ik beneden kom, maar blijkbaar had ze zoveel zin in de grote ronde, dat ze stond te popelen. Tja, en zie die blauwe ogen dan maar eens te weerstaan…

Instagram

Donderdag heb ik de nieuwe Little Hotties op de foto gezet, je zag ze in het artikel van zaterdag. Ik vind ze er zo gezellig uit zien op het schaaltje, je zou ze zo ter decoratie kunnen neerzetten!

Instagram

Over twee weken heb ik lekker een weekje vrij, en op dinsdag heb ik een spannende afspraak. Wat het is, houd ik lekker nog even geheim ๐Ÿ˜‰

Instagram

Nu het de afgelopen weken voelbaar kouder was, merkte ik dat direct aan mijn handen. Tijd om ze weer wat extra te verwennen. Onder andere met deze heerlijke scrub. Ik heb inmiddels de fullsize versie in bestelling, binnenkort lees je er meer over op Beautyspots!

Het artikel van zaterdag kwam later dan gebruikelijk online, zoals jullie gemerkt hebben. Ik ben nog vaak erg verdrietig over Beau, zoals ook afgelopen vrijdagavond. Ik probeer zoveel mogelijk om het ritme erin te houden qua artikelen, maar af en toe lukt het gewoon echt niet, gelukkig weet ik dat jullie daar begrip voor hebben. Het verdriet en het gemis hakken er enorm in, en het besef dat ik hem gewoon nooit meer kan zien, kan knuffelen of tegen hem kan praten, lijkt bij mij nu pas echt te komen.

Gelukkig heb ik ook nog leuk nieuws: ik had het al een paar keer laten vallen, maar volgende week, 1 oktober, bestaat Beautyspots 1 jaar. Ik heb dan een hele leuke winactie voor jullie in petto, waarbij je een goodiebag kunt winnen met daarin producten waarover ik het afgelopen jaar een review heb geschreven. Wat er precies in zit, dat blijft nog even spannend, maar houd Beautyspots goed in de gaten de komende tijd!

3 Comments on This is my life #week38

 1. Miranda Aerts
  23 september 2013 at 22:55 (9 jaren ago)

  De Allerhande heb ik ook gescoord afgelopen week en vooral Yochem heeft er al veel zin in om te gaan bakken ๐Ÿ˜‰

  De hotties liggen bij ons in de kamer ook weer te smelten in de brander, heerlijk!

  Het gemis van Beau moet een groot gemis zijn, hij was ook altijd zo’n vrolijke lieve vriend…

  Beantwoorden
 2. Nicole
  23 september 2013 at 09:20 (9 jaren ago)

  Dat gemis zal waarschijnlijk lang blijven.
  Ikzelf herken het zelf (gelukkig) nog niet….en ik hoop dat ik mijn 2 katten nog lang bij me mag houden.
  Maar mijn zus heeft tot 2x toe afscheid van haar hond moeten nemen en dat hakt er idd behoorlijk in.
  Sinds 2 jaar heeft ze (voor het eerst) ook een dalmatiรซr en ik vind het een geweldig actief,ondeugend maar vooral lief ras.
  Daar sommige honden niet of nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn,zo zijn dalmatiรซrs goed te herkennen aan hun unieke vlekjes. ๐Ÿ™‚ Prachtig vind ik het.
  Nogmaals sterkte met het verdriet.
  En geniet met volle teugen van Benthe!

  En hier brand het waxbrandertje ook al weer volop!!

  Beantwoorden
  • Natasja
   23 september 2013 at 18:18 (9 jaren ago)

   Dankjewel voor je lieve reactie Nicole!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.