This is my life #week39

De laatste week van september is een feit, oktober staat voor de deur. Wat is de afgelopen maand ontzettend snel voorbij gegaan, vinden jullie niet? Misschien komt dat door het mooie weer van de afgelopen twee weken? Afgelopen week was het in ieder geval heerlijk, en gelukkig hebben we er veel van kunnen genieten. Ik heb sowieso een leuke week achter de rug, kijk je mee?

Instagram

Instagram

Instagram

Afgelopen maandag was ik op bezoek bij Pronto Wonen in Eindhoven, waar de nieuwste accessoires voor dit najaar, en de aankomende trends voor het voorjaar van 2014 werden gepresenteerd. Ik ben natuurlijk een klein beetje bevooroordeeld, maar ik vind Pronto Wonen echt enorm leuke winkels! Volgende week heb ik een weekje vrij, en staat o.a. een bezoekje aan de Woonboulevard in Breda op de planning, samen met mijn moeder. Ook Pronto Wonen wordt dan zeker door ons bezocht!

Instagram

Dinsdag lag dit mooie aandenken in de brievenbus: een pootafdruk van Beau, gemaakt door de dierenkliniek. Toch wel weer een slik-momentje…

Instagram

Woensdag waren we 15 jaar getrouwd. Zoals iemand op Instagram terecht opmerkte: waar blijft de tijd? Grappig, bijna niemand herkende ons nog van deze foto (wij zelf overigens ook niet, hihihi!).

Instagram

’s Avonds gingen we een hapje eten bij een brasserie hier net buiten het dorp, en Benthe mocht mee (dat had ik uiteraard eerst even gevraagd). Het was de eerste keer dat ze mee ging naar een “echt” restaurant, maar na een beetje onrust in het begin vanwege de bel van de keuken die iedere keer klingelde, heeft ze zich keurig gedragen. Met een beetje hulp van wat stukjes stokbrood en wat frietjes… πŸ™‚

Instagram

Instagram

Donderdag, op mijn vrije dag, was het heerlijk weer! En daar heb ik samen met Benthe uitgebreid van genoten, we hebben veel gewandeld die dag. En dat voelde ik ’s avonds, ik was gewoon een beetje verbrand!

Instagram

Bij de bloemenwinkel op het dorp zag ik ’s ochtends deze leuke deurhanger hangen, voor maar 7 euro. Ik had ’s ochtends geen tijd om er langs te gaan, dus ben ik ’s middags met Benthe nog even naar het dorp gewandeld en heb hem gekocht. Ook nog een nieuwe plant bij de voordeur, en het ziet er weer tip-top uit!

Instagram

In de nacht van donderdag op vrijdag was de eerste nachtvorst van dit najaar een feit in Nederland. Gevroren had het niet bij ons, maar ’s ochtends gaf de auto een temperatuur van 6 graden aan. Brrrr, lekker hoor!

Instagram

Woensdag heb ik bij Etos weer een nieuw flesje Trind Nail Repair gekocht, dat blijft toch wel mijn favoriete nagelherstel-product. Tenminste… ik heb van de week een nieuw product opgestuurd gekregen om nagels te herstellen, ik ben erg benieuwd of die kan tippen aan Trind. Ik heb hem in ieder geval meteen in gebruik genomen!

Instagram

Iets wat me niet zo vaak gebeurt: een gezichtspoeder die op is! Dit is de Rimmel Stay Matte Pressed Powder, die ik kocht tijdens de Rimmel at Home party bij Vera. Hij bevalt me echt enorm goed, en ik heb daarom ook snel een nieuwe gekocht!

Instagram

Zaterdag kwam het laatste product binnen voor de goodiebag ter ere van het 1-jarig bestaan van Beautyspots, mooi op tijd dus! Morgen lees je hoe je kans maakt op deze mooie prijs.

Instagram

Omdat het bijna oktober is, vond ik dat ik zaterdag al best de Sinterklaas-variant van Rocky Road Cake kon maken: met kruidnootjes en schuimpjes, en heel veel chocolade. Jammie!

Instagram

Zaterdag viel ook deze op de deurmat, een toegangsbewijs voor iets waar ik al heel lang naar uitkijk. Komende vrijdag is het zo ver!

Instagram

Zondag zijn we in Chaam wezen wandelen, de eerste keer zonder Beau… En dat was best raar, ik liep stiekem toch nog best vaak achterom te kijken om te zien of hij wel kon bijhouden… Maar het was wel erg lekker in het bos, het was heerlijk weer en lekker rustig. En na een wandeling van 1,5 uur hebben we lekker geluncht bij De Steengroeve.

Instagram

Op de parkeerplaats zagen we een Jeep staan, met daarop deze inspirerende quote. Mooi om de nieuwe werkweek mee te beginnen πŸ™‚

Komende week heb ik dus (naast de verjaardag van Beautyspots) iets heel leuks op de planning staan, en het is tevens mijn laatste werkweek voor een korte vakantie. Volgende week ben ik lekker een weekje vrij, even bijkomen en leuke dingen doen. Ik wens jullie ook een mooie week!

3 Comments on This is my life #week39

 1. Miranda Aerts
  30 september 2013 at 21:42 (9 jaren ago)

  Mooi verslag van jouw week, met gezellige maar ook ontroerende gebeurtenissen.
  Leuke accessoires bij Pronto!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  30 september 2013 at 21:27 (9 jaren ago)

  Wat mooi zeg, die pootafdruk van Beau!

  Beantwoorden
 3. Wojis
  30 september 2013 at 13:09 (9 jaren ago)

  Leuk! En ik herken jullie ook niet πŸ™‚

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.