This is my life #week40

September is overgegaan in oktober, en nog steeds hebben we prachtig weer. Tenminste, met een kleine dip op vrijdag (die precies in de vorm van een hoosbui naar beneden kwam toen ik Benthe ’s ochtends vroeg ging uitlaten, maar dat terzijde), maar over het algemeen is het nog heerlijk nazomerweer, met recht een Indian Summer. Echt genieten! Komende week ben ik lekker vrij, dus hopelijk blijft het nog even mooi. Maar eerst: een kijkje in mijn week 40!

Instagram

Zondagochtend had ik mijn kwasten weer eens allemaal gewassen, en dus startte ik de week met dit plaatje. Wat is het toch een heerlijk begin van de dag, zo’n rijtje met schone kwasten!

Instagram

Dinsdag was Beautyspots jarig, we bestonden precies een jaar! Wat werd ik blij en trots van alle lieve en leuke reacties en complimenten. Zelfs “een oudere vrouw” valt vanaf nu onder de complimenten πŸ™‚ en is iets om trots op te zijn. Vandaag maak ik uiteraard de winnaar van de winactie bekend!

Instagram

Woensdagavond na het eten heb ik een lekkere grote ronde door de polder gelopen met Benthe, ideaal om alle werkbeslommeringen er even uit te lopen. We komen dan altijd dit lieve ezeltje tegen, die iedere keer een kijkje komt nemen bij Benthe, zo schattig!

Instagram

En zo ziet ons dorp er van afstand, net voor zonsondergang, uit.

Instagram

Vrijdagmiddag had ik vrij genomen (en dus mijn vakantie een halve dag eerder begonnen) om een kijkje te nemen bij de nieuwe Lush Winterproducten. Heerlijk, weer zoveel lekkers en zoveel moois!

Instagram

Na afloop heb ik mezelf getrakteerd op een cappuccino en een lekker perengebakje bij La Place.

Instagram

Vrijdag was het ook Dierendag, dus kreeg Benthe een kadootje, een roze knisper-teckel. Maar Mevrouw was veel blijer met het lege plastic flesje wat ik voor haar meegenomen had, hihihi!

Instagram

Er lag een briefje in de brievenbus dat er een pakje bij de buren was afgegeven voor ons. Ik snapte er niets van, want bij mijn weten verwachtte ik niets. Wat bleek: het was een kadootje voor Benthe, van mijn zus. Lief!

Instagram

Heeft geen toelichting nodig… <3

Instagram

EΓ©n van de nieuwe Lush winterproducten is Noriko Soap, ik ben nu al fan!

Instagram

Instagram

Instagram

Gisteren was het, toen de mist eenmaal opgetrokken was, prachtig weer. Een perfecte dag om de tuinset in de verf te zetten. Klusje nummer 1 voor deze vakantie is hiermee van mijn lijstje gestreept.

Instagram

En Benthe? Die had het ondertussen heel erg druk om haar zelf gevonden (lees: zelf gestolen) denne-appels te bewaken…

Deze week heb ik veel afspraken, dus zul je waarschijnlijk veel foto’s voorbij zien komen, als je me volgt op Instagram. Heb jij leuke dingen op de planning staan voor deze week?

 

 

3 Comments on This is my life #week40

 1. Miranda Aerts
  7 oktober 2013 at 19:18 (9 jaren ago)

  Leuke berichten en een lief ezeltje! Veel plezier deze week!

  Beantwoorden
 2. Cindy
  7 oktober 2013 at 12:46 (9 jaren ago)

  Leuke foto’s! Geniet lekker van je vrije week πŸ™‚

  Beantwoorden
 3. Angela
  7 oktober 2013 at 08:49 (9 jaren ago)

  Ik zeg een mooie week! Nu heerlijk genieten van je vakantie!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.