This is my life #week41

Wat heb ik een heerlijke vakantie-week gehad, en wat is hij snel voorbij gegaan… Op het moment dat jullie dit lezen, begint mijn werkweek weer gewoon as usual. En zoals altijd na een vakantie, moet de zin nog even komen πŸ˜‰ Kijk je mee naar wat ik afgelopen week allemaal heb gezien en gedaan?

Instagram

Ik begon de week maandagochtend met een klusje waar ik al een paar weken tegenaan zat te hikken: het speelgoed van de honden uitzoeken. Is drie manden vol speelgoed voor twee honden al een beetje veel, voor één hond is het eigenlijk gewoon zwaar overdreven, en bovendien speelt Benthe maar met een paar speeltjes. Heel veel kon ik gewoon niet weggooien, maar ik heb het weten terug te brengen naar twee manden πŸ™‚

Instagram

Instagram

Omdat het zulk mooi weer was, heb ik meteen alle knuffels die mochten blijven, gewassen en lekker in de zon laten drogen. En Meneer Olifant moest eraan geloven: een stuk of vijftien hechtingen heeft hij gekregen. Uiteraard onder toeziend oog van Benthe…

Instagram

Dinsdagmiddag had ik een heel spannende afspraak. Nou ja, ik vond het spannend. Uiteindelijk bleek het administratief allemaal heel weinig voor te stellen, en stond ik na twintig minuten weer buiten…

Instagram

… met mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel onder mijn arm! Voorlopig verandert er helemaal niets hoor, en jullie zullen als bezoekers van Beautyspots sowieso maar weinig van dit feit merken. Het is puur administratief, dat het allemaal net wat makkelijker is.

Instagram

Inmiddels kunnen we er niet meer omheen: de herfst is in al zijn glorie losgebarsten. En dat betekent: kastanjes en eikels in het bos. Ik krijg altijd zo’n heerlijk nostalgisch gevoel van de herfst, en jullie?

Instagram

Herfst betekent ook: een lekkere stevige herfst-maaltijd. Omdat ik nu wat meer tijd had, heb ik woensdag lekker een rode kool-ovenschotel gemaakt. Normaal gesproken kookt mijn man altijd, ik denk dat het wel een half jaar geleden was dat ik gekookt had, hahaha!

Instagram

Donderdag was een bijzondere, maar ook moeilijke dag: die dag zou Beau 12 jaar geworden zijn. Hoewel ik er best een beetje tegenaan hikte, was het uiteindelijk een dag met mooie herinneringen. ’s Morgens kwamen mijn ouders koffie drinken, ’s middags was mijn man ook vrij en zouden we eigenlijk naar het strand gaan, maar vanwege het slechte weer aan de kust zijn we naar het bos uitgeweken, met daarna koffie en gebak in het restaurant bij het vliegveld. En toen we thuiskwamen, lagen er lieve kaartjes en een cd-rom vol mooie foto’s en filmpjes van Beau op de deurmat <3

Instagram

Benthe was er ’s avonds helemaal uitgeteld van…

Instagram

Ik heb ’s avond mijn nagels weer eens voorzien van een nieuw laagje Striplac. Zo fijn, dat je dan minimaal een week geen omkijken hebt naar je nagels.

Instagram

Vrijdag ben ik met mijn moeder een dagje naar de woonboulevard in Breda geweest. Veel winkels, zoals hier IKEA, waren al in kerstsfeer. Ongelooflijk, nog maar twee maanden en dan zitten we vlak voor kerst…

Instagram

Tussen de middag dronk ik een wel heel sjieke koffie…

Instagram

Ik had wat nieuwe sfeerlichtjes en een wax-brander gekocht. En het bloemstukje wat we een paar weken geleden voor onze trouwdag kregen, heb ik opgemaakt met kunstbloemen. En dat allemaal samen leverde dit mooie sfeerplaatje op. Gezellig hoor, nu het ’s avonds steeds vroeger donker wordt!

Instagram

Bij Xenos zagen we een ontzettend gave kerstboom van steigerhout. Omdat hij 1,71 meter hoog was, paste hij niet in mijn Fiat 500, hihihi! En dus is manlief zaterdag naar Breda gereden om er eentje te kopen. Je kunt er maar op tijd bij zijn, nietwaar?

Instagram

Wat een ontzettende plens water is er gisteren naar beneden gekomen, niet normaal meer… Na de lunch zijn we toch naar het bos gereden, wat veranderd was in een soort moeras. Soms was het best even een uitdaging om droge voeten te houden. Benthe had het prima naar haar zin, die liep lekker door het bos te banjeren.

Instagram

Eenmaal weer bij de auto, hebben we haar eerst goed afgedroogd, en toen kreeg ze haar badjas aan. Dit is echt een ideaal ding: voor we thuis zijn, is ze helemaal schoon en droog (en ze schudt de modder niet door de hele auto).

Komende week ben ik weer gewoon aan het werk, en zul je waarschijnlijk weer wat minder Instagram-foto’s van mij voorbij zien komen. Heb jij komende week leuke dingen op de planning staan?

2 Comments on This is my life #week41

 1. Miranda Aerts
  15 oktober 2013 at 07:58 (9 jaren ago)

  Wat een bijzondere week! Met hoogte- en dieptepunten, wel fijn dat je even lekker een weekje vrij was om de tijd voor jezelf te hebben.
  Omdat Yochem deze week herfstvakantie heeft, hebben we wat uitjes op de planning staan: naar de film, winkelen, een dubbele verjaardag, met de trein naar Lego World en ook Mac Donalds zal weer niet ontbreken.
  Ik hoef maar twee dagen te werken deze week, dus heb ook parttime vakantie πŸ™‚

  Beantwoorden
  • Natasja
   15 oktober 2013 at 10:23 (9 jaren ago)

   Veel plezier deze week!

   Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.