Tip: AH Stroopwafels met verrassende smaakjes

Toen ik laatst mijn boodschappenlijstje online aan het maken was en de stroopwafels zocht, zag ik iets nieuws: AH Stroopwafels met verrassende smaakjes. Ik had er een tijdje geleden weleens iets over voorbij zien komen, maar nu zag ik ze pas echt online staan. Ik besloot een paar pakjes mee te bestellen, en jammie: ze zijn lekker!

AH StroopwafelsAH Stroopwafels met verrassende smaakjes

De AH Stroopwafels nieuwe stijl zijn er in verschillende smaken. Een aantal hiervan zijn echt heel bijzonder: zoals mango-chili, lavendel-zwarte peper en rozemarijn-zeezout. Misschien dat ik die een volgende keer ga proberen, maar ik besloot voor nu uit de zoete smaken te kiezen. Hier kon ik onder andere kiezen uit sinaasappel-kaneel, aardbei en speculaas. Ik koos uiteindelijk voor karamel-zeezout en banaan-karamel, voor mij redelijk ‘veilige’ smaken waarvan ik bijna zeker wist dat ik ze lekker zou vinden.

AH StroopwafelsAH Stroopwafels karamel-zeezout

Karamel-zeezout is de afgelopen jaren natuurlijk helemaal hot geworden. En het is ook gewoon ontzettend lekker: de combinatie van romige zoete karamel met een korreltje zout. Ik wist dan ook gewoon zeker dat ik deze variant heerlijk zou vinden. De combinatie met de zoete wafel maakt de karamel-zeezout extra lekker, al had hij van mij misschien nog wel iets zouter mogen zijn. De bite van de AH stroopwafels is zoals een stroopwafel moet zijn: precies krokant en aan de andere kant taai genoeg.

AH StroopwafelsAH Stroopwafels banaan-karamel

Naar de AH Stroopwafels banaan-karamel was ik zó benieuwd, dat ik niet kon wachten tot ik de foto’s gemaakt had, hahaha! Deze is eigenlijk nóg lekkerder dan ik verwacht had, en vind ik absoluut de lekkerste van de twee. De smaken van karamel en banaan zijn perfect in balans. En hoewel je het niet zou verwachten, zijn de stroopwafels helemaal niet overdreven zoet vind ik. Echt een heerlijk koekje bij de thee! ♥

AH StroopwafelsDe AH Stroopwafels met verrassende smaakjes kosten € 2,05 per pakje van 8 stuks. Je vindt ze hier online: klik. In de winkels kan het aanbod verschillen, ik weet niet of ieder filiaal alle smaken op voorraad heeft.

7 Comments on Tip: AH Stroopwafels met verrassende smaakjes

 1. bychristiana
  13 juni 2019 at 13:20 (3 maanden ago)

  Goh, nu krijg ik wel spontaan zin een stroopwafel. Die karamel zeezout lijkt me wel wat.

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  12 juni 2019 at 22:18 (3 maanden ago)

  Oh yummie….
  Die zal ik zeker kopen….
  Ben dol op stroopwafels 😉

  Beantwoorden
 3. Mariska
  12 juni 2019 at 20:41 (3 maanden ago)

  Ik ben wel erg benieuwd naar de karamel zeezout variant eerlijk gezegd.

  Beantwoorden
 4. Miranda Aerts
  12 juni 2019 at 20:12 (3 maanden ago)

  Wat een goed idee van AH! 🙂

  Beantwoorden
 5. Marije
  12 juni 2019 at 12:18 (3 maanden ago)

  Karamel zeezout klinkt lekker!

  Beantwoorden
 6. Chantelle
  12 juni 2019 at 10:38 (3 maanden ago)

  Klinkt idd heerlijk! Ik ga van ieder ook een pakje meenemen

  Beantwoorden
 7. Judith
  12 juni 2019 at 09:44 (3 maanden ago)

  Klinkt interessant, vanmiddag ook eens een pakje meenemen

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.