Tip: essence pop-up store in Amsterdam

Het populaire en kleurrijke make-up merk essence opent op 6 maart in de middag haar deuren in De Merkenwinkel aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam. De tijdelijke store zal tot en met zaterdag 9 maart geopend zijn voor beautylovers en nagellakfans. essence toont haar nieuwste innovaties op make-up gebied en laat bezoekers kennismaken met haar laatste paradepaardje: de essence shine, last & go nagellakken. Deze lakken – maar liefst 50 kleuren en alle vegan! – beloven een fantastische gelglans en een perfecte houdbaarheid. De feestelijke opening zal op woensdag 6 maart om 13.00 uur worden verricht door beauty- en lifestyle influencer Sheling Kamkes van ShelingBeauty.

Lentelakken en zomerlooks

In de #whatspoppinessence store zijn make-up artists en nagelstylisten aanwezig die de producten uit de essence lente-zomercollectie 2019 demonstreren en aanbrengen. Onder de must-haves voor het lente/zomerseizoen schaart essence bijvoorbeeld de ‘you better work!’ lijn, een assortiment langhoudende performance producten die passen bij een actieve leefstijl. Maar ook oogschaduwpaletten met aansprekende namen als G’day Sydney, Salut Paris en Ola Rio behoren tot de highlights. De absolute blikvanger van de pop-upstore zijn de shine, last & go nagellakken die vanaf nu in de bekende drogisterijen verkrijgbaar zijn.

Ervaar essence

essence heeft zich ten doel gesteld om kwalitatieve producten te bieden voor de beste prijs, waarbij stijl, zelfvertrouwen en fun vooropstaan. Het merk zegt ‘nee’ tegen dierproeven en ‘ja’ tegen kwaliteit – en dat tegen een prijs die zodanig betaalbaar is dat je op elk gewenst moment een geweldig nieuwe look kunt uitproberen, nu dus ook in de tijdelijke essence winkel. Met een uitgebreid make-up assortiment en de meest trendy kleuren van het seizoen lukt het essence om een groot publiek aan zich te binden. Het merk is dan ook Europa’s nummer 1 cosmeticamerk* (*in stuks).

Praktische info essence pop-up store

De Merkenwinkel, Gerard Doustraat 76, 1072 VW Amsterdam

Geopend op:
Woensdag 6 maart van 13.00 – 18.00 uur
Donderdag 7 maart van 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag 8 maart van 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag 9 maart van 10.00 – 18.00 uur

3 Comments on Tip: essence pop-up store in Amsterdam

 1. Evelien
  27 februari 2019 at 12:18 (2 jaar ago)

  Oh wat leuk! Daar wil ik zeker even kijken 😀

  Beantwoorden
 2. chucky1012
  26 februari 2019 at 15:29 (2 jaar ago)

  Klinkt zo goed
  Jammer dat het ver weg is.
  Zoiets nog geen ze in deze ook gaan doen….

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.