Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection

In mijn Sephora shoplog zag je hem al voorbij komen: het Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection palette. Hij stond al een tijdje op mijn verlanglijst, eigenlijk sinds ik vorig jaar het Too Faced Chocolate Bar Eyeshadow Palette kocht. Inmiddels heb ik dit juweeltje in gebruik genomen, tijd om jullie het palette van dichtbij te laten zien, dan begrijp je vast waarom ik er zo verliefd op ben!

Too Faced Natural Eyes

Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection

Het Too Faced Natural Eyes palette zit in een schattig blikje, wat een handzaam formaat heeft. Daardoor is het ook ideaal om mee op vakantie te nemen, of als je een paar dagen weg gaat. Toen ik oudere blogs over dit oogschaduwpalette bekeek, zag ik dat het destijds nog in een kartonnen verpakking zat. Fijn dat het inmiddels een nieuw jasje gekregen heeft, daardoor vind ik het nóg mooier en het is natuurlijk steviger dan karton.

Too Faced Natural Eyes

Too Faced Natural Eyes

Volgens de tekst op het doosje waar het palette in verpakt zit, kun je met Too Faced Natural Eyes in slechts 3 stappen, binnen 3 minuten 3 verschillende looks maken (of meer natuurlijk).

Too Faced Natural Eyes

Too Faced Natural Eyes is een plaatje om te zien, dit schattige blikje krijgt een prominent plekje op mijn make-up tafel (maar dat laat ik jullie binnenkort van dichtbij zien).

Too Faced Natural Eyes

Too Faced Natural Eyes bevat een mooie combinatie van lichte en donkere, en matte en shimmery kleuren. Volgens de omschrijving op de website van Too Faced zelf zijn de kleuren Cashmere Bunny, Nudie en Chocolate Martini nieuw, maar ik weet niet precies hoe nieuw hier bedoeld wordt.

De kleuren zijn opgebouwd in drie rijen: Day, Classic en Fashion. Op het kaartje wat in het dekseltje zit, zie je voorbeelden van looks die je met deze drie series kleuren kunt maken:

Too Faced Natural Eyes

Deze voorbeelden zijn natuurlijk een mooi uitgangspunt, maar ik vind het leuker om zelf combinaties te maken. Spelen met make-up is gewoon leuk, vind je ook niet? En je leert dan veel beter welke kleuren en welke combinaties het mooist staan bij jouw ogen en gezicht.

Too Faced Natural Eyes

Mooie quote!

Too Faced Natural Eyes

Onder het ‘boekje’ met voorbeeld-looks zit een spiegeltje, ook weer handig voor onderweg!

Too Faced Natural Eyes

Ik heb hieronder de kleuren van licht naar donker geswatcht, dus eerst de linker rij, dan de middelste en als laatste de rechter rij:

Too Faced Natural Eyes

Heaven, Silk Teddy en Nudie

Too Faced Natural Eyes

Cashmere Bunny, Push-Up en Honey Pot

Too Faced Natural Eyes

Sexpresso, Erotica en Chocolate Martini

Op Cashmere Bunny na, die qua pigmentatie iets achter blijft, hebben alle kleuren een uitstekende pigmentatie, ook de donkere matte kleuren zijn heel intens. Mijn favorieten uit het Too Faced Natural Eyes palette zijn Silk Teddy (dit is één van de mooiste highlighters die ik ooit gezien heb), Nudie en Push-Up. Sexpresso is prachtig in de buitenste ooghoek, om de look meer diepte te geven. Wat ben ik blij met mijn aankoop!

Afgelopen zondagochtend had ik zin om met het Too Faced Natural Eyes palette aan de slag te gaan, en maakte deze look. Vanwege de wallen onder mijn ogen heb ik een close-up van mijn ogen voor dit keer achterwege gelaten 😉

Too Faced Natural Eyes

In de binnenste ooghoek heb ik Silk Teddy aangebracht, op het bewegend ooglid Push-Up en wat meer naar buiten en boven toe liet ik deze overlopen in Cashmere Bunny. Sexpresso bracht ik in de buitenste ooghoek aan, en liet ik vervagen naar binnen toe. Heaven op het wenkbrauwbot maakt de look af. I like it!

Too Faced Natural Eyes

Too Faced Natural Eyes

Helaas is Too Faced niet te koop in Nederland (en daar mag van mij heel snel verandering in komen). Ik kocht het Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection palette bij Sephora in Frankrijk, het kost daar € 35,00. De verzendkosten bedragen € 13,90 (bij een bestelling vanaf 60 euro gratis), en verzending gaat heel snel: ik had mijn pakje na 3 dagen al binnen. Ik vind het fijn dat op deze manier dit mooie merk toch binnen handbereik ligt voor ons Beauty-liefhebbers!

10 Comments on Too Faced Natural Eyes Neutral Eye Shadow Collection

 1. chucky1012
  11 juni 2015 at 07:06 (7 jaren ago)

  Prachtig doosje met goed gepigmenteerde kleuren!

  Beantwoorden
 2. Bianca
  10 juni 2015 at 20:55 (7 jaren ago)

  Deze staat al even op mijn wishlist ik hoop deze ooit aan mijn collectie te kunnen toevoegen…hij is zo mooi!

  Beantwoorden
 3. Hennie
  10 juni 2015 at 17:42 (7 jaren ago)

  Wat een goede pigmentatie. En wat een prachtige kleuren. Snap heel goed dat je hem wilde! Leuk trouwens, die foto zonder bril. Een heel ander koppie!

  Beantwoorden
 4. Cindy
  10 juni 2015 at 17:32 (7 jaren ago)

  Deze paletten zijn zo fijn! Heb er een paar van. Dacht dat ik deze ook had, maar ik heb net een iets andere. Too Faced Natural Eye, in een kartonnen doosje, net iets andere kleuren, linksboven en rechtsonder zijn anders. Denk dat je jouwe een latere editie is.
  Heb ook de Boudoir Eyes, wil je niet tot bestellen aanzetten maar deze is ook supermooi 🙂

  Beantwoorden
 5. Linda
  10 juni 2015 at 15:54 (7 jaren ago)

  Het is echt een beauty! De look die je ermee hebt gecreëerd vind ik erg mooi, past ook goed bij je. Ik sta er ook om te springen dat het beter verkrijgbaar zal zijn voor ons als Dutchies en dan hoop ik hem ook te scoren <3

  Beantwoorden
 6. Manon
  10 juni 2015 at 15:18 (7 jaren ago)

  Wat een beauty, deze is mijn kant op !<3 yay

  Beantwoorden
 7. Mariëlle
  10 juni 2015 at 08:37 (7 jaren ago)

  Ik kocht hem in Parijs dus ik heb gelijk een mooie herinnering aan dit prachtige palette. Het is echt een topper!

  Beantwoorden
 8. mireille
  10 juni 2015 at 07:45 (7 jaren ago)

  Mooi palette. En die verpakking echt prachtig.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.