Too Faced Snow Bunny – Luminous Bronzer

Ik heb hem al een tijdje in gebruik, maar kwam er tot mijn schande achter dat ik er nog geen review over geschreven had: de Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer. Tijd om daar heel snel verandering in te brengen! In dit artikel zie je close-ups en swatches van deze Beauty, en ik vertel je wat ik er van vind.

Too Faced Snow Bunny

Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer

Too Faced Snow Bunny is een ‘Luminous Bronzer’, wat dus wil zeggen dat hij zowel als bronzer als als highlighter te gebruiken is (afhankelijk van de tint van je huid). Je kunt hem vergelijken met de bekende Shimmer Bricks van Bobbi Brown. Het doosje waar Snow Bunny in zit, is zoals je mag verwachten van Too Faced, een plaatje. Het liefst zou ik een grote vitrinekast kopen om al mijn mooiste make-up producten in te bewaren. Deze zou uiteraard een prominente plek krijgen 🙂

Too Faced Snow Bunny

Too Faced Snow Bunny

Get the perfect winter glow without ever leaving the lodge. Our complexion boosting bronzer combines four fresh off the mountain shades to color correct, illuminate, brighten and bronze skin any time of the year.

Grappig dat Too Faced Snow Bunny je een winterse glow belooft, de meeste bronzers hebben het juist over een zomerse gloed. Snow Bunny is geschikt voor de lichte tot medium huid en belooft de huidskleur te corrigeren, op te lichten, verhelderen en bronzen. Op de achterkant van het doosje staan tevens de ingrediënten vermeld.

Too Faced Snow Bunny

Too Faced Snow Bunny

Too Faced Snow Bunny zit in een mat goudskleurig rond doosje, wat er heel sjiek uitziet, maar wel gewoon van (stevig) kunststof is gemaakt. Vorig jaar kocht ik bij Sephora in Barcelona een bronzer van Too Faced, die zit in dezelfde verpakking. Ik vind het er lekker kitsch uitzien!

Too Faced Snow Bunny

Iedere keer als ik Too Faced Snow Bunny openmaak, heb ik even een klein blij momentje. Sommige producten hebben dat gewoon…

Too Faced Snow Bunny

In het deksel van het doosje zit een spiegeltje, zodat je Too Faced Snow Bunny eventueel ook onderweg kunt gebruiken, om even je look bij te werken.

De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te gebruiken: koel wit, warm bruin, lichtroze en champagnekleur met gouden shimmer. De praktijk leert dat ik dit echter niet vaak doe (wie wel?), meestal veeg ik óf mijn kwast over alle vier de kleuren, of over twee tegelijk, als ik bijvoorbeeld de rechtse twee kleuren als highlighter wil gebruiken. Er wordt ook wel gezegd dat je dit soort producten als oogschaduw kunt gebruiken, maar ook dat doe ik nooit.

Too Faced Snow Bunny

Aan de swatches zie je dat de witte en de warme bruine kleuren meer shimmery zijn dan de twee andere kleuren, die ook wat minder intens gepigmenteerd zijn. De textuur van de Luminous Bronzer is wat droger dan ik verwacht had, toch brengt hij wel goed en fijn aan.

Too Faced Snow Bunny

Hier zie je alle vier de kleuren samen geswatcht, met één veeg van mijn vinger. Ik houd er van!

Too Faced Snow Bunny

Ik heb op dit moment een aantal favoriete bronzers/highlighters die ik regelmatig gebruik en onderling afwissel, Too Faced Snow Bunny is daar één van. Dit soort producten maken je make-up look af vind ik, voor mij zijn ze inmiddels onmisbaar in mijn dagelijkse make-up routine geworden.

Too Faced Snow Bunny Luminous Bronzer is o.a. verkrijgbaar bij Sephora, ik kocht hem bij de Franse webshop voor 26 euro. De verzendkosten bij Sephora Frankrijk zijn mals, namelijk 13,90 euro, maar als je voor meer dan 60 euro bestelt (en dat is niet echt een probleem bij Sephora), is verzending gratis.

2 Comments on Too Faced Snow Bunny – Luminous Bronzer

 1. Deb
  15 augustus 2015 at 19:07 (7 jaren ago)

  Dit is eerste klas eye-candy! Yum yum!! Heel mooi. Bijna te mooi om te gebruiken.

  Ik heb zelf té weinig van Too Faced, daar wil ik eigenlijk verandering in brengen en die 13 euro vallen best mee en je zit inderdaad zo aan de 60 euro.

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  15 augustus 2015 at 13:54 (7 jaren ago)

  Potverdorie wat een prachtig item weer, wat heb jij ondertussen toch een mooie stash, dat weet ik zeker!

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.