Top-tip: Loud + Proud topje

De afgelopen warme weken heb ik de Summer Cross Dresses van Tante Betsy met zoveel plezier gedragen. Dacht ik in eerste instantie dat de High Summer collectie wel erg vroeg kwam in april, later bleken de mouwloze jurkjes precies op tijd te zijn! Er is alleen één dingetje: de overslag blijft niet altijd even netjes zitten. En dus moet er voor het mooie echt een topje onder. Vandaag laat ik je het leuke Loud + Proud topje zien, wat er werkelijk perfect bij past!

Loud + Proud topjeLoud + Proud topje met té leuke print ♥

Het Loud + Proud topje is er in twee varianten: één met egeltjes en één met vogeltjes. Degene met vogeltjes had ik al, maar droeg ik eigenlijk niet zo heel vaak. Vooral omdat ik echt zelden een top onder mijn jurkjes draag. Tot ik er dus achter kwam dat hij perfect combineert met de Summer Cross Dress Breton van Tante Betsy. En het weken aan een stuk warm zomers weer was. Tja, toen had ik aan dat ene topje echt niet genoeg…

Loud + Proud topjeHet Loud + Proud topje is gemaakt van biologisch katoen. En geloof me: dat merk je met het dragen. Eigenlijk baalde ik als een stekker dat ik een topje onder de Summer Cross Dresses moest dragen, want ik heb het al zo snel warm :-/ Maar het topje draagt ontzettend licht en koel, en de jurkjes zelf natuurlijk ook. Dus eigenlijk heb ik het niet eens in de gaten dat ik een topje draag.

Loud + Proud topjeMixen en matchen maar!

Hier zie je hoe leuk beide varianten van het Loud + Proud topje topje staan bij de Summer Cross Dresses Breton ♥ De kleuren komen niet 100% overeen, maar ik vind het juist leuk om de contrasterende kleuren met elkaar te combineren.

Loud + Proud topjeHier zie je dat het groen van de egeltjes van het Loud + Proud topje iets anders is dan het groene streepje van Summer Cross Dress Breton Green. En de ondergrond van het topje is ook niet spierwit, zoals de streepjes van het jurkje wel zijn. Als je dus alleen perfect matchende kleuren wilt in je kleding, heb je niets aan dit artikel. Maar als je net als ik houdt van mixen en matchen, kijk dan maar eens hieronder:

Loud + Proud topjeKijk, dit is toch gaaf! Echt, ik vind de kleurtjes en de verschillende printjes zo leuk samen! Nu zie je van het printje niet zo heel veel bij mij, omdat ik de overslag niet ‘open’ draag.

Loud + Proud topjeAls je de overslag wel open draagt, zie je een paar egeltjes of vogeltjes boven je jurk uit ‘piepen’. En natuurlijk een super leuk accent met de vrolijke kleurtjes.

Loud + Proud topjeIk draag de overslag altijd zo, dan zie je nog net een gekleurd randje (en soms een stukje van een vogeltje of egeltje) boven het jurkje uit. Ik vind het een perfecte combi! En met een Loud + Proud topje onder het jurkje, blijft de overslag keurig op zijn plaats zitten. Twee vliegen in één klap dus!

Prijs en verkrijgbaarheid

Het Loud + Proud topje (€ 19,90) is verkrijgbaar in de maten 36 tot en met 44, in de webshop van Kleingebleven. Er zijn ook bijpassende slips verkrijgbaar in dezelfde printjes. Het merk Loud + Proud is fairtrade, en alles wordt duurzaam geproduceerd.

9 Comments on Top-tip: Loud + Proud topje

 1. chucky1012
  5 juli 2018 at 12:33 (8 maanden ago)

  Mooie kleuren en heel goed gemixed en gematched 😉
  Het staat je prachtig…

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  4 juli 2018 at 22:01 (8 maanden ago)

  Wat schattig, die egeltjes!

  Beantwoorden
 3. Ellen
  4 juli 2018 at 12:58 (8 maanden ago)

  Dit is weer een geweldige vondst van jou, ik hou ook wel van mix en match ook al durf ik het zelf niet te dragen…

  Beantwoorden
 4. Joyce Siemons
  4 juli 2018 at 09:04 (8 maanden ago)

  Wat zijn ze gaaf! En super leuk om zo te combineren!

  Beantwoorden
 5. Susan
  4 juli 2018 at 08:28 (8 maanden ago)

  Ik stik de overslag altijd naar wend dicht voor mijn klanten!

  Beantwoorden
 6. bychristiana
  4 juli 2018 at 07:31 (8 maanden ago)

  Ah ja, ik hou ook van mixen en matchen, met deze tops kan dat inderdaad erg goed. De kleuren staan jou ook allemaal zo mooi!

  Beantwoorden
 7. Cindy
  4 juli 2018 at 07:25 (8 maanden ago)

  Wat een geweldige topjes! Bij mij zou zo’n overslag niet blijven zitten en inderdaad zoals op jouw eerste foto zitten. Te bloot (zeker voor op het werk), maar met zo’n leuk printje eronder ben je dat blote kwijt én fleur je het toch al leuke jurkje nog meer op 😀
  Straks eens even op de website kijken… 😉

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.