Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven bath and shower gel

Goed nieuws van Treacle Moon, het merk met de de vrolijke รฉn heerlijke bath and shower gels (en andere verzorgingsproducten): er is sinds deze week een nieuwe variant verkrijgbaar. Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven: genieten van chocolade, zonder er dik van te worden ๐Ÿ™‚

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

What more is there to life, than love and chocolate… like a kiss it would be the most delicious and indulgent, pleasure imaginable.

Tja, als Chocoholic in hart en nieren kan ik me hier volmondig bij aansluiten. Chocolade geeft een heerlijk warm en comfy gevoel, is hรฉt troosteten bij uitstek, en als je eenmaal een stukje op hebt, wil je altijd meer! Herkenbaar?

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Ondanks het feit dat chocolade bij veel mensen geliefd is, vinden ook veel mensen de geur van chocolade in verzorgingsproducten niet lekker. Ik snap dat wel, ik heb hetzelfde met bijvoorbeeld meloen: heerlijk om te eten, maar ik vind de geur op mijn huid absoluut niet lekker. Zelf kan ik de geur van chocolade in verzorgingsproducten wel erg waarderen, het geeft me hetzelfde comfy gevoel als het eten van een stukje Milka chocolade.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Qua ingrediรซnten is Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven niet veel anders dan de andere bath and shower gels van dit leuke merk. Op glycerine na vind je er niet heel veel verzorgends in, maar goed: daar zijn bodylotions en -crรจmes voor uitgevonden, toch? De geur van chocolade wordt in dit geval nagebootst door een parfum.

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven

Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven ziet eruit als chocoladevla, en heeft ook dezelfde romige chocoladegeur. Onder de douche verandert de shower gel in een zacht schuim, wat weliswaar niet echt verzorgend is, maar het droogt mijn huid ook niet uit. Ik vind het een heerlijke toevoeging aan het Treacle Moon assortiment!

De producten van Treacle Moon zijn exclusief verkrijgbaar bij Albert Heijn, zowel in de winkels als online. Een fles bath and shower gel kost โ‚ฌ 4,95 (500 ml). Helaas is de actie 2+2 gratis op het gehele Treacle Moon assortiment net afgelopen, maar er zijn regelmatig acties met dit merk. Als je de Facebook-pagina van Treacle Moon even liked, ben je altijd op de hoogte van de nieuwste acties!

9 Comments on Treacle Moon Dusted Cocoa Heaven bath and shower gel

 1. Linda
  30 januari 2016 at 11:26 (7 jaren ago)

  Ben misschien de enigste maar ik vind alles uit deze lijn niet lekker.

  Beantwoorden
 2. Manon
  29 januari 2016 at 17:56 (7 jaren ago)

  Deze lijkt me erg lekker. Zag t al in de winkel liggen

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  29 januari 2016 at 15:42 (7 jaren ago)

  Can’t resist it ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 4. Marieke
  29 januari 2016 at 13:10 (7 jaren ago)

  Ik ga in ieder geval even ‘snuffelen’ als ik weer bij de Appie/Etos ben. Ik ben in ieder geval super benieuwd naar de geur. En wat je zegt met meloen, dat heb ik zelf ook ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 5. Babs
  29 januari 2016 at 12:08 (7 jaren ago)

  Ow heerlijk! Ik wil hem. Ik hou van chocolade. Om te eten en aan te ruiken. Volgens mij heeft de Etos ook Treacle Moon tegenwoordig. Ach, het maakt niet uit, als ie maar in mijn mandje terecht komt ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 6. sabrina
  29 januari 2016 at 11:36 (7 jaren ago)

  Chocola heerlijk, maar voor mij idd niet in verzorgingsproducten! het merk is trouwens ook bij Etos verkrijgbaar ๐Ÿ™‚

  Beantwoorden
 7. Mariรซlle
  29 januari 2016 at 09:57 (7 jaren ago)

  Ik zal dit eens tippen aan een vriendin van me, die is er gek op. Ik gebruik eigenlijk nooit ‘duurdere’ douchegels, gewoon super cheap haha…

  Beantwoorden
 8. mireille
  29 januari 2016 at 07:25 (7 jaren ago)

  Ik zag hem al staan bij onze Appie. Denk dat deze binnenkort in mijn wagentje beland. Ook leuk voor de kids douchen met chocolademelk.

  Beantwoorden
 9. chucky1012
  29 januari 2016 at 06:18 (7 jaren ago)

  Klinkt zo goed!
  Ben er benieuwd naar.
  Ik zal snel eens naar de supermarkt gaan om er even aan te ruiken.

  Fijne dag Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.