Treaclemoon Limited Editions Shower and Bathgel

Treaclemoon is inmiddels wel één van mijn favoriete merken onder de douche. Shower and Bathgels in de meest lekkere geuren zitten inmiddels in het vaste assortiment. Op dit moment zijn er een paar Treaclemoon Limited Editions verkrijgbaar, die ik vandaag graag met je deel. En na het lezen van dit artikel: hop hop naar Kruidvat of Trekpleister!

Treaclemoon Limited Editions

De Treaclemoon Limited Editions bestaan uit twee compleet nieuwe geuren, en één eerdere Limited Edition, die wegens groot succes terug van weggeweest is.

Marshmallow Hearts was er al eerder als Limited Edition. Ik schreef er al eens over, ik had hem destijds via een Engelse webshop besteld (klik hier voor dat artikel). Het is een heerlijke zachte, zoete geur. Net alsof je je met marshmallows inzeept 😉 Ik was toen echt meteen verliefd op de geur, en heb nu dan ook meteen weer een exemplaar gekocht ♥

De Shower and Bathgels van Treaclemoon zijn niet natuurlijk, zo bevatten ze onder andere SLES en parfum. Voor een erg gevoelige huid zijn ze daardoor misschien minder geschikt. Maar voor wie geen moeite heeft met deze ingrediënten geldt maar één advies: dompel je onder in de heerlijke geuren! De producten van Treaclemoon worden niet op dieren getest.

Fresh Mint Tingle

Fresh Mint Tingle is een van de nieuwe Treaclemoon Limited Editions geuren. Een geur die perfect bij het naderende voorjaar past vind ik. Het is een frisse mintgeur, maar wel met een zoet randje. De geur doet mij een beetje aan Tic Tac-jes denken 🙂

Sweet Lime Zing

Sweet Lime Zing is de andere nieuwe geur. Dit is een heel bijzondere geur, deze doet me aan de Sherbet Powder snoepjes van vroeger denken. Het is een tintelfrisse geur, en daardoor ook echt heerlijk voor het voorjaar en de zomer.

Treaclemoon Limited EditionsDe Shower and Bath Gels van Treaclemoon zijn heerlijk in gebruik. Ze schuimen goed, voelen zacht aan op mijn huid en drogen mijn huid niet uit. Ze komen in lekker grote flacons van 500 ml, dus je kunt ze zonder zorgen delen met de rest van het gezin 🙂

De Treaclemoon Limited Editons zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en vanaf week 4/5 ook bij Trekpleister. Ze kosten slechts € 2,49 en voor alle drie de geuren geldt: op = op! Meer informatie over de producten vind je op de Nederlandse website.

8 Comments on Treaclemoon Limited Editions Shower and Bathgel

 1. Ellen Jacobs
  2 februari 2019 at 16:49 (7 maanden ago)

  Ik kreeg ooit de marshmellow van jou en voelde me heerlijk zoet onder de douche.
  Echt lekker spul. Zou nu wel een andere willen proberen dus een keer naar t kruidvat

  Beantwoorden
 2. Angela
  2 februari 2019 at 07:37 (7 maanden ago)

  Wat een leuk geurig artikel. Dat wordt snel naar het Kruidvat! Benieuwd naar alle drie de geuren. Vooral naar de wat frissere. Heerlijk!

  Beantwoorden
 3. Miranda Aerts
  1 februari 2019 at 22:15 (7 maanden ago)

  Jummie! 🙂

  Beantwoorden
 4. bychristiana
  1 februari 2019 at 10:52 (7 maanden ago)

  Ik denk dat ik vooral Marshmallow Hearts erg lekker zal vinden!

  Beantwoorden
 5. chucky1012
  1 februari 2019 at 10:32 (7 maanden ago)

  Prachtige flessen.
  Ik zal er zeker een gaan kopen….

  Xoxo

  Beantwoorden
 6. engelina
  1 februari 2019 at 09:36 (7 maanden ago)

  Er is volgens mij ook een echte sherbert lime versie van Treacle moon die ik thuis heb staan. De mint vond ik persoonlijk net ietsje te zoet maar de marshmallow heb ik meteen weer opnieuw aangeschaft. Ik kocht hem destijds in Duitsland.

  Beantwoorden
 7. Mariska
  1 februari 2019 at 08:34 (7 maanden ago)

  Die lijken me weer erg lekker deze geuren, vooral die lime. Ik heb ook nog een andere lime variant in huis bedenk ik me nu.

  Beantwoorden
 8. Marije
  1 februari 2019 at 07:11 (7 maanden ago)

  Ik heb de Marshmallow en mint maar de Marshmallow is echt mijn favoriet. Wat een heerlijke geur!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.