Treaclemoon Shower Mousse: een tropisch douche-feestje!

Treaclemoon heeft de afgelopen paar jaar hard aan de weg getimmerd om in Nederland zoveel mogelijk badkamers te veroveren. En volgens mij zijn ze daar heel goed in geslaagd. Niet zo gek, want het merk heeft vrolijke verpakkingen, heerlijke geuren en is bovendien heel goed betaalbaar. Met de Treaclemoon Shower Mousse maakt dit van oorsprong Engelse merk je douche-moment nóg leuker. Een waar tropisch zomerfeestje, op je eigen badkamer!

Treaclemoon Shower MousseTreaclemoon Shower Mousse

Volgens eigen zeggen zijn de producten van Treaclemoon speciaal gecreëerd om een glimlach op je gezicht te toveren. En dat lukt bij mij in ieder geval heel goed! De producten zien er toch gewoon ontzettend vrolijk, en leuk, uit? De kleuren, de leuke teksten op de verpakkingen, de heerlijke geuren: alles klopt gewoon aan dit merk. En met de nieuwe Treaclemoon Shower Mousse is er wéér een ontzettend leuk en lekker product aan het assortiment toegevoegd. De Shower Mousse is verkrijgbaar in twee zomerse varianten: My Coconut Heaven en Water Melon Splash.

Treaclemoon Shower MousseWater Melon Splash

Water Melon Splash geeft je douchemoment een fruitige beleving met de sprankelende, zoete geur van watermeloen. Waar ik veel verzorgingsproducten met de geur van meloen vaak te weeïg van geur vind, heeft Water Melon Splash de perfecte balans tussen fruitig en zoet. Precies zoals een watermeloen smaakt ♥

Treaclemoon Shower MousseMy Coconut Island

De andere variant Treaclemoon Shower Mousse, My Coconut Island, ruikt naar een tropisch Bounty eiland. Tenminste, hij ruikt er niet naar, maar hij doet me er aan denken 😉 De perfecte zachte, romige kokosgeur, ik houd er van! ♥

Treaclemoon Shower MousseQua ingrediënten ziet Treaclemoon Shower Mousse er ongeveer hetzelfde uit als soortgelijke producten. SLES staat op de tweede plaats, dit ingrediënt zorgt voor de intens schuimende werking. Iets verderop staat Parfum, beide ingrediënten kunnen een droge of gevoelige huid uitdrogen of irriteren. Ik heb daar gelukkig geen last van, en vind het niet erg als een doucheproduct deze ingrediënten bevat. Argan olie zorgt voor een verzorgende werking, maar staat te ver onderaan in de ingrediëntenlijst om hier echt wonderen van te verwachten.

Treaclemoon Shower MousseTextuur, geur en werking

Treaclemoon Shower Mousse zit in een speciale flacon, die het doseren makkelijk maakt. Bij mij haperde de My Coconut Heaven wel even in eerste instantie, waardoor er eerst een flinke portie mousse uit kwam, hihihi! Maar gelukkig is dat in de douchecabine geen probleem, en hoe meer schuim, hoe beter!

Treaclemoon Shower MousseDe Shower Mousse doet zijn naam ‘Creamy’ eer aan. Het schuim voelt enorm zacht en fluffy, en voelt heerlijk aan op mijn huid. Ik merk niets van een uitdrogende werking, mijn huid voelt na het afspoelen en afdrogen zacht en verzorgd. Ik gebruik wel een verzorgende crème of lotion naderhand, maar dat doe ik altijd na het douchen, welk product ik ook gebruik. De geur van beide varianten blijft na het afdrogen licht aanwezig op mijn huid.

Ik kan niet kiezen welke Shower Mousse ik lekkerder vind: Water Melon Splash of My Coconut Heaven. Het ligt er ook maar net aan in wat voor mood ik ben. En of ik behoefte heb aan een fris-fruitige start van de dag, of liever nog een beetje weg wil dromen, zo net na het opstaan. Mijn advies is dan ook om ze gewoon allebei te kopen, dan heb ook jij lekker wat te kiezen bij het douchen 🙂

Treaclemoon Shower MousseTreaclemoon Shower Mousse is vanaf volgende week (week 22) verkrijgbaar bij Albert Heijn en Etos, beide varianten kosten € 5,95 voor 200 ml. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

Wist je dat Treaclemoon niet alleen hele lekkere producten maakt, maar ook diverse goede doelen steunt? Op dit moment is dat Bullies Out, een stichting die zich inzet tegen pesten op scholen. Meer informatie hierover vind je via deze link.

9 Comments on Treaclemoon Shower Mousse: een tropisch douche-feestje!

 1. Miranda
  27 mei 2017 at 17:35 (5 jaren ago)

  Wat een heerlijke nieuwe producten van Treaclemoon, en mooi dat ze goede doelen steunen!

  Beantwoorden
 2. Manon
  26 mei 2017 at 19:19 (5 jaren ago)

  Ik ben ze ook aan het testen. Heb er al aan geroken en ze ruiken heerlijk

  Beantwoorden
 3. Loes
  26 mei 2017 at 11:08 (5 jaren ago)

  Ik ben dol op de foams van Rituals, dus misschien moet ik deze ook eens proberen! Ze klinken fijn!

  Beantwoorden
 4. Natascha
  26 mei 2017 at 07:58 (5 jaren ago)

  Fijn zijn ze he? Ik vind de kokos variant geweldig, daar krijg ik echt een vakantie gevoel van!

  Beantwoorden
 5. Bianca
  26 mei 2017 at 07:49 (5 jaren ago)

  Jaaa deze zijn zo lekker en fijn om te gebruiken! Vooral de meloen geur is mijn zomerse favoriet x

  Beantwoorden
 6. Cindy
  26 mei 2017 at 07:39 (5 jaren ago)

  Klinkt heerlijk, beiden. Eens in de gaten houden in de winkels volgende week.

  Beantwoorden
 7. chucky1012
  26 mei 2017 at 07:28 (5 jaren ago)

  Deze heb ik ook al op mijn shoplist gezet.
  Ben vooral zeer benieuwd naar de melon.

  Xoxo

  Beantwoorden
 8. marije
  26 mei 2017 at 07:18 (5 jaren ago)

  Oooh ik ben zo benieuwd naar die water melon! Die ga ik zeker kopen.

  Beantwoorden
 9. Jori
  26 mei 2017 at 06:22 (5 jaren ago)

  Deze ga ik volgende week zeker kopen, want treaclemoon heeft zo’n fijne producten. Wat goed ook dat ze goede doelen steunen, ik hou van dit soort initiatieven.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.