Treaclemoon Spiced Plum Custard Limited Edition

Het is bekend dat de DM drogist in Duitsland een waar walhalla is voor de Beauty-liefhebber. Je vindt hier mooie merken, voor hele fijne prijzen. Ook merken die hier in Nederland gewoon verkrijgbaar zijn, zijn bij DM een stuk goedkoper. Het is echt de moeite om er een keer heen te gaan, ook als je misschien niet heel dicht bij de Duitse grens woont. Vandaag laat ik jullie een Limited Edition lijn zien die ik onlangs van de Tante Betsy girls kreeg toen ze bij mij op visite waren. De Treaclemoon Spiced Plum Custard lijn, misschien wel de lekkerste geur die ik ooit rook van dit merk…

Treaclemoon Spiced Plum CustardTreaclemoon Spiced Plum Custard Limited Edition

In Duitsland is het assortiment van Treaclemoon véél uitgebreider dan in Nederland, en dat vind ik helemaal niet eerlijk (oh nee). Ik wil dat het complete assortiment ook gewoon naar Nederland komt, zodat wij ook optimaal van dit mooie, heerlijke merk kunnen genieten. De Treaclemoon Spiced Plum Custard lijn is Limited Edition, en alleen gedurende de wintermaanden verkrijgbaar (ik weet niet precies hoe lang).

Treaclemoon Spiced Plum CustardDe producten van de Treaclemoon Spiced Plum Custard lijn hebben de heerlijke zoete, warme geur van vanillepudding gecombineerd met pruimenjam. Heerlijk, ik ben echt dol op de geur van pruimen in verzorgingsproducten voor de winter! De lijn bestaat uit twee producten, een Showergel en een Bodylotion.

Treaclemoon Spiced Plum CustardDe Showergels van Treaclemoon bevatten SLES en parfum, en zijn dus niet geschikt voor de heel gevoelige huid. Ik heb daar gelukkig geen last van, en kan dus optimaal genieten van dit lekkers 🙂 De Showergel is (net als de Bodylotion) Vegan, bevat geen siliconen of parabenen en is niet getest op dieren (wel op mensen).

Treaclemoon Spiced Plum CustardRelax to the max

Ik vind het heerlijk om in de winter verzorgingsproducten met warme geuren zoals deze te gebruiken. Ik douche altijd ’s ochtends, maar het is voor mij de manier om mijn dag rustig en ontspannen te starten, voor ik weer vol aan de slag moet. En ik gebruik daarom áltijd een verzorgende bodylotion of -crème na het douchen. Ook op doordeweekse dagen neem ik daar gewoon de tijd voor.

Treaclemoon Spiced Plum CustardDe Bodylotion van Treaclemoon Spiced Plum Custard bevat veel verzorgende ingrediënten waar mijn huid in deze tijd van het jaar extra blij van wordt. Druivenpitolie en Sheaboter zijn twee van mijn favoriete ingrediënten in huidverzorging. Ze geven de huid een intense voeding en verzorging, en maken haar zacht en soepel. Deze ingrediënten staan bovenin de ingrediëntenlijst, en doen dus ook echt wat.

Treaclemoon Spiced Plum CustardTextuur en werking

De showergels van Treaclemoon zijn heerlijk in gebruik. Ze geven een prima schuim, hebben heerlijke geuren en drogen mijn huid niet uit. En dat geldt ook voor deze variant uit de Treaclemoon Spiced Plum Custard lijn.

Treaclemoon Spiced Plum CustardDe Showergel is heerlijk, maar de Bodylotion is gewoonweg hemels ♥ Hij heeft een heerlijk romige textuur, die je huid nu het kouder wordt heel goed kan gebruiken. De lotion smeert echter wel heel goed weg en trekt vrij vlot in de huid. Hij verzorgt mijn huid uitstekend, deze voelt de hele dag zacht en verzorgd aan. De zoete, warme geur van Spiced Plum Custard maakt het feestje helemaal compleet. Zálig!

Treaclemoon Spiced Plum CustardDe producten van de Treaclemoon Spiced Plum Custard serie zijn dus helaas alleen in Duitsland verkrijgbaar, onder andere bij DM. De Showergel kost € 3,95 voor 500 ml, en de Bodylotion kost € 3,95 voor 350 ml. Mocht je de komende weken in de buurt van een DM komen, dan zou ik gewoon een paar flessen van beiden inslaan als ik jou was. Je krijgt er zeker geen spijt van!

16 Comments on Treaclemoon Spiced Plum Custard Limited Edition

 1. Claudia Diependaal
  18 november 2017 at 01:28 (5 jaren ago)

  Ik vergeet het altijd dag ik daar moet gaan shoppen!

  Beantwoorden
 2. Aimee Moolenaar-Dols
  16 november 2017 at 19:27 (5 jaren ago)

  Dan moet ik gauw weer naar de DM. Is hier dichtbij dus moet lukken. Goed idee. Lekker. Ben erg benieuwd.
  Groetjes en liefs Aimee

  Beantwoorden
 3. Miranda
  16 november 2017 at 06:46 (5 jaren ago)

  Je kunt de geur bijna ruiken door jouw review 🙂
  Wat jammer dat deze niet in Nederland verkrijgbaar is, maar des te meer geniet jij nu van jouw

  Beantwoorden
  • Miranda
   16 november 2017 at 06:47 (5 jaren ago)

   … waardevolle exemplaren 😉

   Beantwoorden
 4. Hennie
  16 november 2017 at 06:18 (5 jaren ago)

  Ik loop Treacle Moon altijd voorbij omdat ik de geuren niet zo lekker vind. Deze heb ik nog niet geroken. Misschien toch maar eens doen.

  Beantwoorden
 5. Manon
  15 november 2017 at 22:29 (5 jaren ago)

  Ik ben benieuwd, want heb er verschillende meningen over gelezen.

  Beantwoorden
 6. Dana
  15 november 2017 at 13:24 (5 jaren ago)

  aaaaah die wil ik ook! Alleen ga ik de komende tijd niet naar de DM 🙁

  Beantwoorden
 7. Talitha
  15 november 2017 at 13:20 (5 jaren ago)

  Deze is idd zo lekker! Geniet ervan

  Beantwoorden
 8. Sylvia
  15 november 2017 at 12:56 (5 jaren ago)

  Wat leuk om te lezen dat dit echt de goede keuze was, ik stond zo te twijfelen tussen deze en de Wild Cherry.
  Geniet nog van de lekker geur! <3

  Beantwoorden
 9. Mireille
  15 november 2017 at 09:40 (5 jaren ago)

  Oh deze moet ik hebben.
  Waarom nou niet in Nederland whèeè

  Beantwoorden
 10. bychristiana
  15 november 2017 at 08:14 (5 jaren ago)

  Mmmmm, lijkt me een heerlijke geur! Sowieso spreken de producten van Treaclemoon me altijd aan qua geur. Qua verzorging vind ik ze wat minder, maar ja, voor die prijs kun je ook niet alles hebben natuurlijk.

  Beantwoorden
 11. Bianca
  15 november 2017 at 08:05 (5 jaren ago)

  Ohh nu weet ik wat ik zaterdag bij de DM vergeten ben, deze nieuwe lijn wilde ik zo graag hebben….binnenkort maar weer een DM bezoekje plannen 🙂

  Beantwoorden
 12. marije
  15 november 2017 at 06:27 (5 jaren ago)

  Oei dit klinkt echt als een geur voor mij. Precies de geuren waar ik van houd in de wintermaanden. Tijd dat Treacle Moon deze limited edition ook naar Nederland brengt.

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.