Treaclemoon The Honeycomb Secret bath and shower gel

Ik heb jullie al vaker verteld over de heerlijke producten van Treaclemoon, ik vind ze echt geweldig! Onlangs werden er twee nieuwe geuren bath and shower gel aan het al best uitgebreide assortiment toegevoegd: Warm Apple Pie Hugs en The Honeycomb Secret. Van een lieve vriendin kreeg ik de laatste, en vertel jullie vandaag graag wat meer over dit lekkers: Treaclemoon The Honeycomb Secret.

Treaclemoon The Honeycomb Secret

Treaclemoon The Honeycomb Secret bath and shower gel

Treaclemoon The Honeycomb Secret bath and shower gel heeft een heerlijke zoete, beetje warme geur. Ik ruik er overduidelijk honing in, maar ook een zoete caramelgeur. Ik vind hem heerlijk! Als je van Honey I Washed The Kids zeep (of It’s Raining Men showergel) van Lush houdt, denk ik dat je deze geur ook zeker kunt waarderen. De fles is inmiddels al voor de helft leeg, en wie weleens een kijkje in mijn badkamer heeft genomen, weet dat dat heel wat zegt. Ik gebruik deze shower gel echt heel erg vaak.

Treaclemoon The Honeycomb Secret

De verpakkingen van de Treaclemoon producten zien er ontzettend leuk en gezellig uit, iedere geur heeft zijn eigen tekst, en natuurlijk is ook de afbeelding afgestemd op de geur van het product. Zie die bijtjes… <3

Treaclemoon The Honeycomb Secret

Treaclemoon The Honeycomb Secret: ingrediënten

De ingrediënten van Treaclemoon The Honeycomb Secret zijn, net als de andere shower gels van dit merk, niet extreem verzorgend. Het bevat SLES, waar je huid gevoelig op kan reageren omdat het irriterend of uitdrogend kan werken. Ik merk hier zelf niets van, en denk dat het product zo kort in aanraking komt met mijn huid, dat het niet zo heel veel ‘schade’ kan aanrichten. Verderop in de lijst zitten gelukkig ook wat verzorgende ingrediënten zoals glycerine, Xanthan gum en honing extract (wat helaas wel op de laatste plaats staat, de werking hiervan is dus te verwaarlozen). De showergels van Treaclemoon zijn vrij van parabenen, en niet op dieren getest. Ik vind het een prima ingrediëntenlijst voor een douchegel.

Treaclemoon The Honeycomb Secret

Treaclemoon The Honeycomb Secret is zacht geel van kleur, helemaal in stijl met de geur van de showergel. Onder de douche verandert de crèmige textuur in een rijk, lekker zacht schuim wat vol en luxe aanvoelt op mijn huid. De zoete, warme geur versterkt dit gevoel nog eens, en dat is precies de reden waarom deze shower gel op dit moment één van mijn favoriete producten is onder de douche: pure verwennerij voor body en mind! Van mij mag Treaclemoon heel snel een bodylotion met deze zelfde geur uitbrengen…

Treaclemoon The Honeycomb Secret

Treaclemoon The Honeycomb Secret (€ 4,95/500 ml) is verkrijgbaar bij Albert Heijn, zowel online als in de winkel. Voorheen waren de Treaclemoon producten alleen verkrijgbaar bij de grotere filialen, maar aangezien ik ze onlangs hier in Dinteloord gespot heb, ga ik er van uit dat ze nu overal verkrijgbaar zijn. Meer informatie over alle producten vind je op de Nederlandse website van Treaclemoon.

6 Comments on Treaclemoon The Honeycomb Secret bath and shower gel

 1. Bianca
  27 juni 2015 at 23:18 (7 jaren ago)

  Deze variant is echt heel lekker, Sterre is er ook fan van ze vind deze geur lekker zoet ruiken 🙂 x

  Beantwoorden
 2. Manon
  27 juni 2015 at 13:41 (7 jaren ago)

  Deze is zo lekker, die heb ik al een paar keer gekocht!

  Beantwoorden
 3. mireille
  27 juni 2015 at 08:44 (7 jaren ago)

  Ja bij elke douchegel ook een bodycream zou erg fijn zijn. Vind de geuren echt super. Boris en ik gebruiken deze vaak in bad als we lekker schuim willen.

  Beantwoorden
 4. Marion
  27 juni 2015 at 07:55 (7 jaren ago)

  Ik heb deze geroken in de winkel en vond ‘m erg lekker. Ik heb een koopverbod op doucheproducten, maar zodra ik weer mag …

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.