Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs en Warm Cinnamon Nights

Nog even en het is weer winter. De tijd van lekker binnen bij de open haard of kachel, terwijl het buiten ijzig guur is en koud. Dé tijd ook voor heerlijke kruidige geuren zoals kaneel en warme appeltaart, die zorgen voor een echte winterse geurbeleving. Met de Treaclemoon™ ‘Warm Apple Pie Hugs’ en ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gels kun je van deze warme wintergeuren ook elke dag genieten onder de douche of in bad!

TreaclemoonWarme Wintermomenten met Treaclemoon ♥

Niets is zo lekker tijdens koude winterdagen als een warm bad vol schuimende bubbels of een uitgebreide warme douche. Treaclemoon™ maakt deze momenten nóg fijner dankzij royale flacons met heerlijk geurende Bath & Shower Gels. De grappige en originele teksten op de verpakkingen nemen je mee in een wereld waar fantasie oneindig is en waarin je even heerlijk kunt wegdromen.

De geur van kaneel is warm, winters en heerlijk kruidig. ‘Warm Cinnamon Nights’ Bath & Shower Gel van Treaclemoon™ vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met ijsbloemen op de ramen. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van kaneel binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende bad- en douchegel met verzorgende glycerine tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen!

TreaclemoonWarme appeltaart…

Verse warme appeltaart is een geur waarvan bijna iedereen direct gaat watertanden. Treaclemoon™ Bath & Shower Gel ‘Warm Apple Pie Hugs’ brengt knusse herinneringen naar boven van een gezellige, warme keuken overgoten door speels zonlicht, waar in de oven een verrukkelijke appeltaart staat gaar te worden. Met het rijke schuim van deze verrukkelijke bad- en douchegel hul je jezelf in deze onweerstaanbare geurbeleving… gewoonweg om op te eten!

Advies verkoopprijs Treaclemoon Bath & Shower Gel € 4,95/ 500 ml.

Deze Bath & Shower Gels van Treaclemoon zijn verkrijgbaar via AH, Etos, Kruidvat en Trekpleister. Meer informatie over de producten vind je op de Nederlandse website.

6 Comments on Treaclemoon Warm Apple Pie Hugs en Warm Cinnamon Nights

 1. Evelien
  25 november 2018 at 21:24 (4 jaren ago)

  Heerlijk, ik houd van deze geuren! Ik houd van warme geuren, perfect voor het najaar <3

  Beantwoorden
 2. Mariëlle
  24 november 2018 at 17:57 (4 jaren ago)

  Ik houd helemaal niet van winter, maar wel van de winter geuren haha. Deze lijken me heerlijk!

  Beantwoorden
 3. chucky1012
  24 november 2018 at 13:32 (4 jaren ago)

  De geuren lijken me fijn.
  Mooie kleuren.

  Xoxo

  Beantwoorden
 4. Debbie Dijkstra
  24 november 2018 at 09:52 (4 jaren ago)

  Ik ben zelf erg fan van cinnamon buns van philosophy! Lijken deze daar op?!?

  Beantwoorden
  • Natasja
   24 november 2018 at 19:29 (4 jaren ago)

   Dat weet ik niet, ik ken die van Philosophy niet.

   Beantwoorden
 5. Miranda Aerts
  24 november 2018 at 08:19 (4 jaren ago)

  Jummie! Om naar uit te kijken
  🙂

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.