Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

Inmiddels lijkt de winter dan toch zijn intrede gedaan te hebben, het is beduidend kouder geworden. Ik vind het heerlijk om in deze tijd van het jaar warme, kruidige geuren op mijn badkamer te gebruiken. Dit jaar nog meer dan anders, ik heb echt behoefte aan ‘comfy’ en ‘feel good’ om me te verzorgen. Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel kwam dan ook precies op het juiste moment binnen, vlak voor de maand december begon. Dus ik geniet nu iedere ochtend van de heerlijke zoet-kruidige geur van peperkoek, is dat nog eens fijn wakker worden!

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

De geur van peperkoek is warm, winters, nostalgisch en heerlijk kruidig. โ€˜Warm Gingerbread Spiceโ€™ Shower & Bath Gel van Treaclemoon™ vertelt het verhaal van herinneringen aan een winter met het maken van โ€˜snow angelsโ€™ in de sneeuw en daarna heerlijk opwarmen in de keuken waar het lekker ruikt. Van die extreem koude dagen, terwijl de geur van peperkoekkruiden binnen zorgt voor een weldadig gevoel van warmte, gezelligheid en geborgenheid. Het romige schuim van deze betoverende limited edition douche- en badgel met verzorgende glycerine en kruidig gemberextract tovert gegarandeerd een glimlach van herkenning op je gezicht aan die heerlijke winterdagen!

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

Ik heb al vaker Treaclemoon Shower & Bath Gels gehad, en er ook over geschreven. Ik vind ze eigenlijk allemaal heerlijk, maar de zoete warme geuren hebben echt mijn voorkeur. Maar dat komt gewoon omdat ik heel erg van zoet en warm houd ๐Ÿ˜‰ Treaclemoon Warm Gingerbread Spice past wat dat betreft echt perfect bij mij ♥

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

Feel the love

Treaclemoon wil met haar producten een glimlach op gezichten toveren, en dat lukt ze heel goed! Ik word altijd erg blij van hun showergels, en niet in de laatste plaats vanwege de verpakkingen. Ook deze ziet er toch gewoon weer tรฉ leuk uit, dat zorgt toch voor een feestje onder de douche?

De geuren van Treaclemoon zijn heerlijk, maar nooit te overheersend. Van mij zouden de geuren best nog iets sterker mogen zijn, maar ik weet ook dat veel mensen daar gewoon niet van houden. Dus op deze manier zijn de producten voor veel meer mensen fijn om te gebruiken ♥

Qua verzorgende werking moet je niet te veel verwachten van Treaclemoon Warm Gingerbread Spice. Zo bevat hij SLES, een ingrediรซnt wat ervoor zorgt dat hij rijkelijk schuimt. Als je een gevoelige of erg droge huid hebt, kun je beter voor een showergel zonder SLS of SLES kiezen, omdat het de huid kan irriteren of uitdrogen. Gelukkig heb ik er zelf nooit last van, en ik gebruik sowieso altijd een verzorgend product na het douchen.

Ik vind Treaclemoon Warm Gingerbread Spice echt zo ontzettend lekker ♥ Al sinds het begin van december gebruik ik hem iedere ochtend, en iedere keer geniet ik van de warme, kruidige geur die natuurlijk perfect bij de decembermaand past. Ik denk dat ik nog wel een backup ga bestellen (ik doe mijn aankopen momenteel zoveel mogelijk online) om nog een paar maanden van dit lekkers te genieten ♥

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel kost โ‚ฌ 5,49 voor 500 ml en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. Het is een limited edition, dus verkrijgbaar zolang de voorraad strekt.

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

Treaclemoon Scented Bath Salts

Treaclemoon heeft speciaal voor de feestdagen tijdelijk vier vrolijke sachets met geurende badzouten op basis van zeezout. Heerlijk om even te ontspannen in deze toch altijd wel drukke decembermaand. Ik ontving twee geuren: Winter Berry Magic en Party Girl Bubbles. Daarnaast zijn ook nog de varianten Cosy Spiced Hugs en Christmas Dreams verkrijgbaar.

Treaclemoon Warm Gingerbread Spice

Met de sprankelende geurbeleving van wilde bramen is deze basis van zeezout verrijkt met jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie, vitamine E en verzorgende rozenbottelolie.

Als je net als ik geen bad hebt, kun je het badzout natuurlijk ook perfect gebruiken voor een voetenbadje. Daarvoor heb je uiteraard geen heel sachet nodig. Ook een voetenbadje werkt heerlijk ontspannend, zeker als je ondertussen een lekker kopje thee drinkt en bijvoorbeeld een gezichtsmaskertje laat inwerken #takegoodcareofyourself

Met de intens feestelijke geur van perzik prosecco! De basis van zeezout is verrijktย  met perzikextract, druivenpit olie, jojoba olie, huidverzachtende saffloerolie en vitamine E.

De Scented Bath Salts zijn natuurlijk ook super leuke kadootjes om weg te geven. Je kunt zelfs een zakje per post versturen met een lieve kaart erbij.

De Scented Bath Salts kosten โ‚ฌ 1,49 per stuk en zijn tijdelijk verkrijgbaar via Makro, Plein.nl en Kruidvat Belgiรซ. Ik heb de producten in dit artikel ontvangen voor een review.

4 Comments on Treaclemoon Warm Gingerbread Spice Shower & Bath Gel

 1. chucky1012
  11 december 2020 at 03:03 (2 jaren ago)

  Klinkt erg goed….
  Jammer dat er geen geur pc bestaat hihihi

  Xoxo

  Beantwoorden
 2. Miranda Aerts
  10 december 2020 at 17:11 (2 jaren ago)

  Oh, wat een leuke items van Treaclemoon! Eens kijken of ik nog iets kan laten bezorgen ๐Ÿ˜‰

  Beantwoorden
 3. Claudia Diependaal
  10 december 2020 at 14:48 (2 jaren ago)

  Cinnamon nights is ook heerlijk! Deze ook maar eens proberen dan. Ik had laatst rasberry gekregen! Maar dat was niet mijn ding!

  Beantwoorden
 4. Martine V
  10 december 2020 at 09:38 (2 jaren ago)

  Warm gingerbread spice, dat lijkt mij heerlijk voor nu! Ik ga deze zeker ook uitproberen. Mijn badschuim is bijna op, moet toch heerlijk zijn om een peperkoekbad in te duiken ;-). Fijne prijs ook

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.