Treets Traditions Relaxing Chakra’s

Tijdens het event van De Tuinen maakte ik kennis met de nieuwe productlijnen van Treets Traditions, in een eerder artikel vertelde ik jullie al over dit prachtige merk. Vandaag laat ik jullie drie producten uit mijn favoriete lijn zien: Treets Traditions Relaxing Chakra’s.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Treets Traditions Relaxing Chakra’s

De Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn is gebaseerd op eeuwenoude tradities uit Azië op het gebied van ontspanning door massages, baden en exfoliëren. De producten zijn ontwikkeld met extracten en oliën van bloemen en planten. Tijdens het event kreeg ik uit deze heerlijke lijn de Foaming Shower Gel en een tube van de Body Cream. Ik was echter direct zo verliefd op de geur, dat ik later zelf nog de Body Scrub en een fullsize pot van de Body Cream kocht.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Schuimende douchegel die met water verandert in een rijk, zacht schuim. Traditionele Aziatische roos herstelt de vochtbalans van de huid en rijstzemelolie zorgt ervoor dat zij weer stralend wordt.

De Foaming Shower Gel uit de Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn is een echt verwenproduct. Natuurlijk zijn er meer merken die een soortgelijk product hebben uitgebracht, maar in tegenstelling tot de meeste soortgenoten, bevat deze geen SLS of SLES. En dat is voor veel mensen toch wel een groot pluspunt.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Treets Traditions Relaxing Chakra’s Foaming Shower Gel bevat een aantal verzorgende ingrediënten als glycerine, castorolie, rozenbloesemwater en rijstolie.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Nu zou je misschien denken dat de Foaming Shower Gel zonder SLS of SLES niet echt royaal schuimt, maar niets is minder waar. Uit de fles ontstaat al direct een vol, rijk schuim wat lekker zacht en fluffy is:

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Ik vind een Foaming Shower Gel altijd zo’n heerlijk luxe product voor onder de douche, ik kan er geen genoeg van krijgen! De Foaming Shower Gel uit de Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn droogt mijn huid niet uit, maar dat had ik ook niet verwacht aan de hand van de ingrediënten. Dit is een blijvertje!

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Nog een doucheproduct waar ik dol op ben, zijn Body Scrubs. Er gaat niets boven het gevoel van een ‘vers gescrubde’ huid, dat heerlijk zachte, gladde gevoel vind ik niet te evenaren. Het is dat het niet goed is voor mijn huid, anders zou ik gerust iedere dag een scrub gebruiken.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Ook hier vind ik veel fijne, verzorgende ingrediënten op het lijstje terug: glycerine, rijstolie, rozenbloesemwater, kokosnootpoeder en kokosolie zorgen ervoor dat je huid niet alleen ontdaan wordt van haar dode huidcellen, maar tegelijk ook wordt verzorgd.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Jeeej voor gesealde cosmeticaproducten!

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Zodra je de pot opendoet, ruik je de werkelijk hemelse, zachte, zoete, poederige bloemengeur. Ik vind het een geur die nergens mee te vergelijken is, het is gewoon een ware geurbelevenis!

Treets Traditions Relaxing Chakra's

De Body Scrub heeft van zichzelf een vrij droge textuur, die wel als groot voordeel heeft dat hij goed op de huid blijft zitten: hij glijdt niet makkelijk van mijn huid. De scrubdeeltjes worden gevormd door stukjes van de schil van kokosnoot.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Op mijn vochtige huid verandert de scrub in een lekker romige textuur, met een scrubkorrel die precies goed is: niet te grof en niet te fijn. Hoewel ik tijdens het scrubben niet echt een verzorgende werking bespeur, is die er wel degelijk: na het scrubben voelt mijn huid babybilletjes-glad en verzorgd.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Natuurlijk mag de ultieme verwennerij niet ontbreken na zoveel lekkers: Treets Traditions Relaxing Chakra’s Body Cream is de kers op de (al heel lekkere) taart.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Ook hier vind je geen ingrediënten als parabenen, siliconen, kleurstoffen of minerale oliën. Glycerine en zonnebloempitolie zijn de voornaamste verzorgende ingrediënten, en net als bij de andere producten uit deze lijn vind je hier ook rijstolie en rozenbloesemwater.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

Een beetje jammer is het feit, dat de Body Cream niet gesealed blijkt. Helaas zijn er nog altijd mensen, die menen dat ze het recht hebben om in een winkel hun vingers in een (nog niet afgerekende) pot te steken, om te ’testen’. Echt, er zou een wet moeten komen die dat verbiedt!

Treets Traditions Relaxing Chakra's

De textuur van de Body Cream is lekker vol en romig, precies wat ik fijn vind in de koudere wintermaanden. Hij smeert goed uit, en trekt vrij vlot in mijn huid. De zalige geur blijft vrij lang hangen op mijn huid, zeker als ik tijdens het douchen ook de Foaming Shower Gel en de Body Scrub gebruik.

Treets Traditions Relaxing Chakra's

De producten van de Treets Traditions Relaxing Chakra’s lijn zijn o.a. verkrijgbaar bij De Tuinen en Etos. Online zijn de producten onder andere verkrijgbaar via de website van Treets. Naast het feit dat de producten zo ontzettend lekker en goed zijn, zitten ze in een heerlijk vrolijke verpakking én zijn ze goed betaalbaar: de Foaming Shower Gel kost € 6,99, de Body Scrub en Body Cream kosten beiden € 9,99.

Heb jij dit nieuwe, heerlijke merk al ergens gespot? Wat is jouw favoriete lijn?

12 Comments on Treets Traditions Relaxing Chakra’s

 1. Krista
  9 december 2015 at 18:39 (7 jaren ago)

  Ik lees het al, ik moet binnenkort weer eens naar de Tuinen 😉 Klinkt geweldig!

  Beantwoorden
 2. Jori
  9 december 2015 at 13:45 (7 jaren ago)

  Wat een mooie lijn…Ben benieuwd naar de geur.

  Beantwoorden
 3. Marion
  8 december 2015 at 17:55 (7 jaren ago)

  Dit merk zag ik laatst inderdaad bij de Etos! Was er al heel nieuwsgierig naar en nu nog meer!

  Beantwoorden
 4. manon
  8 december 2015 at 14:36 (7 jaren ago)

  Leuk verpakkingen, ik ben benieuwd naar de geur. Ze klinken sowieso wel goed!

  Beantwoorden
 5. Wojis
  8 december 2015 at 12:48 (7 jaren ago)

  Tjonge jonge wat smerig lekker, ik wil het. Ben al op de website van de Tuinen aan het kijken, dan heb je dat vinger-geprik ook niet. Vind ik zo goor! Hoe haal je het in je hoofd überhaupt… maar enfin, mooie review Xo. Dan schuim, must have.

  Beantwoorden
 6. mariëlle
  8 december 2015 at 10:39 (7 jaren ago)

  Ik heb het nu een aantal keer voorbij zien komen en het lijken me echt leuke producten!

  Beantwoorden
 7. Judith
  8 december 2015 at 08:19 (7 jaren ago)

  Ik geef de scrub van deze lijn cadeau aan mijn moeder voor kerst. Heb hem bij de douglas besteld.

  Beantwoorden
 8. jeapiebel
  8 december 2015 at 08:01 (7 jaren ago)

  De Body Scrubs spreekt mij het meest aan. Fijn dat je er positief over bent. Het lijkt mij ook heerlijke producten.

  Beantwoorden
 9. Roos
  8 december 2015 at 08:00 (7 jaren ago)

  Heerlijke producten, ik was zo benieuwd naar jouw review.

  Ik heb als Kado van de oranje serie de massagekaars en douche foam gekocht. Dat viel zeer goed in de smaak. De geur vond ik van de lichtblauwe lijn hemels dus die komt op mijn eigen verlanglijstje. Echt een verwennerij, geniet er lekker van 🙂

  Beantwoorden
 10. mireille
  8 december 2015 at 07:38 (7 jaren ago)

  Ben nu wel heel nieuwsgierig naar de geur.

  Beantwoorden
 11. Bianca
  8 december 2015 at 07:29 (7 jaren ago)

  Vooral de scrub lijkt mij heerlijk om te gebruiken <3

  Beantwoorden
 12. chucky1012
  8 december 2015 at 07:02 (7 jaren ago)

  Zulke mooie producten in een opvallende kleur!
  Fijne review en leuk dat je er zeer tevreden over bent.

  Xoxo

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.